Z

Onbaşı
25 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361356 Gün Cezalı
356708 gün 12 s. 6 dk.
Gönderiler Hakkında
Z
13 yıl
Pizza Hut\u0027dan hamburger söyledim..
evet beyler söylerken adamın kafasını bayağı karıştırdım ki beleşe gelsin.bakalım dha 15 dk oldu ama bekliyoruz..son durumu yazarım..
Z
13 yıl
Birinin en son ne zaman faceye girdiğini nasıl öğrenirim ?
Z
13 yıl
Çukurlardan gelen sesler..Kıyamet alameti .
Bu çukurlar kıyamet alameti mi ?

< Resime gitmek için tıklayın >



Guatemala-da 65 yaşındaki yaşlı kadın gece gürültüyle yataktan fırladı. Önce dışarda doğal gaz patlaması olduğunu düşündü. Ancak, korku ve hayretle yatağının hemen altında 12 metre derinliğinde obruk oluştuğunu gördü.
< Resime gitmek için tıklayın >
Obruk yatağını yutacak genişlikte olmadığı için şanslıydı. Mahalle sakinleri obruk oluşmadan önce bir kaç haftadır yer altından garip sesler duyduklarını söyledi. Yaşlı kadının evi ulusal afet kurumu yetkililerince incelemeye alındı.

2007 yılında yine başkent Guatemala'da oluşan devasa obruk evleri ve araçları yutmuş 3 kişi ölmüştü. 2010 yılında ise benzer bir olayda 3 katlı bir bina obrukta yok olmuştu
< Resime gitmek için tıklayın >
Dünyanın çeşitli yerlerinde oluşan deliklerle ilgili komplo teorileri de giderek artmaya başladı.

Deliklerin tam olarak nasıl meydana geldiği hala bilinmiyor; ama bazıları 2007'de ve Mayıs ayında Guatemala'da açılan deliği, ülkenin arızalı kanalizasyon sistemine bağlıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Çin'de ise arkası arkasına ortaya çıkan bu deliklerden sonra, 2012'de dünyanın sonunun geleceğine inanlar bunların hepsinin kıyamet alameti olduğunu söylemeye başladı.

Tüm bu deliklerin 2012'de evrenin boyut değiştirmesiyle bağlantılı olduğunu düşünenler çok.

Hatta bazıları 2012'de dünyanın sonu geldiğinde bu deliklerden uzaylıların çıkacağına inanıyor.

Çoğu insan fırtına ya da deprem sonrası oluşan bu deliklerin neden bu kadar düzgün ve yuvarlak olduğuna anlam veremiyor.

İnsan eliyle yapılması mümkün olmayan deliklerin oluşum nedeni hakkında mantıklı hiçbir açıklama olmadığını düşünenlerin sayısı da oldukça fazla.

Çin'in Anhui bölgesinde bir yolun aniden çökmesi sonucu ortaya çıkan bu deliğe bir taksi ve üç de motosiklet düşmüştü.


Kaynak:Mynet
Z
13 yıl
Marmara\u0027nın kalbine bomba mı döşeniyor?(MARMARA DEPREMİ)
Marmara'nın kalbine bomba mı döşeniyor?

Yalova'da kurulması planlanan atık tesisi tüm dünyadan gelecek olan tehlikeli atıkları depolayacak. İddianın sahibi Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut... İşte Bulut'un köşesine taşıdığı iddialar..

Marmaranın kalbine bomba mı döşeniyor?

Habertürk yazarı Yiğit Bulut’un bu gün köşesine taşıdığı konu Türkiye’nin ciddi bir risk altında olduğunu gözler önüne serdi.

Yazıya göre Hollanda kökenli Royal Vopak şirketi Yalova Taşköprü’de dünyanın en büyük tehlikeli kimyasal atık depolama tesisini kuruyor. Bu tesiste dünyanın istemediği zehirli, kimyasal atıklar depolanacak.

Yaklaşık 30 dönüm üzerinde kurulması planlanan tesiste 150’den fazla depolama tankı kurulacak. Bu depolama alanlarına ulaşım için denize 1000 metre uzunluğunda bir liman da inşa edilecek. İşin daha da korkunç kısmı gelişmiş ülkelerin kendi ülkelerinde istemedikleri atıkların depolanacağı Yalova ’da atıkların altından geçecek olan fay hattı. Bu aktif olan hattın kırılması halinde bütün Marmara Bölgesi bu felaketten etkilenecek.



Kaynak: Mynet
Z
13 yıl
Karaköy\u0027de ne yapabilirim ?
Beyler kafam bu günlerde bozuk sürekli stres stres falan..Arkadaşlar da Karaköy'e git rahatlarsın falan dediler de orada tam olrak ne var ki rahatlatıyor ? ACİLYardım LÜTFEN
Z
13 yıl
Oğlumu yaralamak için dikiş tutmaz çakı lazım..
evt beyler nerde bulabilirim bu "DİKİŞ TUTMAZ ÇAKI"yı..Bunu istememin nedeni oğlum kafayı sıyırdı diğer konuda da yazmıştım..En iyisi işini bitirmek,hastaneye kaldırılınca dikiş atamasınlar istiyirum.
Z
13 yıl
Küçük oğlum kendini güçlü zannediyor ..Ne yapmalıyım..
Oğlum henüz lise 1e geçti.sbs de orta derece yaptı.ancak asıl problem o değil,şu:

Oğlum kendini çok güçlü zannediyor.Eve bütün kas geliştirme aletlerini aldı.Bazılarını kullanamıyor bile.Abisi ona bir şey sorduğunda gerizekalı döverim seni falan diyor.Saldırmaya başlıyor.Sonra kol kaslarını gösterip buna kas derler kas diyor.Kol kaslarını gösteriyor dediysem böle hafif bir yükseklik var kollarında onu. Sokakta gezerken böle kolunu sıkmalar.Millete ters ters bakmalar filan.5-6 yaşındaki çocuklara bile saldırıyor.Geçen komuşumuzun oğlunu yere düşürmüş çok konuşuyor diye.
Neyse buna rehber hocası işte hedeflerini falan bir kağıda yaz demişti Kardeşim o kağıda hedefini yazmış ve dolabına kitlemişti.Neyse abisi anahtarını gizlice alıp o kağıdı aldı okudu,bize de gösterdi ve şok olduk!!! Kağıtta Bir gün herkesi dövecem.Ve Kas İmparatorluğu'mu kuracam yazıyordu.

Herkese saldırıyor abisine de saldırıyor.Abisi 1.90 bu ise 1.70..Valla biz kırda yaşadığımız için kış için odun topluyoruz abisiyle..Geçen gün konuştuk yontulmamış birer odun kapıp şuna temiz bir dayak çekelim diye..Ancak bu sefer daha kötü olur diye korkuyoruz.Sizce ne yapmalıyız ne olur yardım edinnnn.
Z
13 yıl
Usturayla suratımı doğradım..
Olay bu sabah gerçekleşti .. Sahura kalkmıştım.. Elimi yüzümü yıkarken bir tıraş olayım dedim..Tam da usturayı deneyeceğim tutmuş ki tam suratıma deydirdim elim aşağıya kaydı ve boydan boya derin bir kesik oluştu..Hastaneye gittim temizlediler dikiş falan attılar eve geldim..
Z
13 yıl
Boxer mi? Külot mu? :D
külottan kasıt, beyaz slip don olur ya ondan
Z
13 yıl
?
?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.