T

Teğmen
24 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
Asus Laptop Ekran Sorunu
Laptopumda daha önce ekran sorunu yaşamıştım ekran farklı renklere dönüşüyor ve sonra siyah olup takılıyordu. Servise verdim ekran kartı değiştirdiler vsvs. yaklaşık 3-4 ay kadar sorunsuz kullandım. Dün ekranı indirmiştim uyku moduna almıştı yani, bugün bilgisayarı açtığımda ekranda ilginç bi titreme oldu sebebini tahmin eden var mı? Şimdiden teşekkürler.

Edit: Video koyamadım linkten bakabilirsiniz.

http://sendvid.com/xwyh1hre







[DHTUBE=http://sendvid.com/xwyh1hre]
T
9 yıl
Tavsiye İçin Buyrun (Kalite Önemli)
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha önce kullandığım kulaklıkları söyleyeyim ki kaliteden kastım ne rahat anlatabileyim.

Philips Sho O'neill kullandım yaklaşık 1,5 sene kadar, yalıtımı en iyi olan kulaklığım buydu. Fiaytı yaklaşık 100-120 TL arasıydı diye hatırlıyorum. Daha sonra

Monster DNA'nın kafaüstü tipi kulaklığını kullandım onu da 1,5 sene kadar kullandım. Yaklaşık olarak 400 Tl'ye almıştım 2 yıl garantisi vardi. Sağdan biraz süngeri söküldü garantiye verdim ve para iadesi yapabiliriz dediler. Hiç beklemediğim bir karardı. Müşteri memnuniyeti kalitesini kanıtlamış oldu. Ama bu kulaklığın yalıtımı çok iyi değildi. Ses kalitesine gelince müzik dinlemekten ve film izlemekten farklı bir zevk aldığım kulaklıktı. Bu kulaklık garantideyken

AKG k321 kulakiçi aldım bir tane ses kalitesi fena değil. 100 TL verdim buna da. Bu paraya alabileceğim çoğu headphonedan daha iyi ses kalitesi var.

Fakat artık kafaüstü alma vakti geldi. Ses kalitesi olarak DNA'nın altına düşsün istemiyorum fakat DNA'da markaya da para verdiğimin farkındayım o yüzden o kadar pahalı olmasına gerek yok ama ucuza kaçma niyetim de yok kaliteli bi şey olsun. Ses yalıtımı ve rahatlığı çok önemli. JBL, AKG tarzı bi şey düşünebilirim başka model varsa kafanızda bi önerinizi alırım..



ÖZET:
Daha önce kullandığım Monster DNA'nın eksikliğini aratmayacak kafaüstü kulaklık önerisi istiyorum.
T
9 yıl
LAPTOP\u0027A RAM TAKACAGIM YARDIM
Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Laptopuma ram takmayı düşünüyorum ama pek bir bilgim yok. Laptopun markası Asus, ram'in markası Samsung. Nelere dikkat etmeliyim. Şu an 4gb ben 8gb ekleip 12gb yapmak istiyorum.

asusn55sf-s1234v

< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Twitter kullanıyor musunuz?
Neden dh uyeleri ifşa edilmekten bu kadar korkuyor?
T
10 yıl
Arkadaşıma Küstüm
kırk yılın başı arkadaşıma işim düştü gel mağazaya gidelim yalnız bırakma beni dedim. once tamam dedi sonra aksam gidelim dedi. isim aceleydi daha akşam olmamisti ama az kalmıştı akşama hadi gidelim dedim. gelmiyorum akşam anlaştık dedi. böyle insanları hayatınızdan çıkarın
T
10 yıl
KONUDIŞI YARATICILIĞINI KAYBETTİ
Nerde o eski yaratıcı konular. artık ya kız mevzusu ya twitterdaki ibretlik ayar ya da saçma sapan bi csb. sebebi nedir?
T
10 yıl
Sağ Elimi Kırdım Soruları Alayım
evet beyler
T
10 yıl
BALKANLARDAYIM SORULARI ALAYIM
Ayın 15inden beri balkanlari geziyorum. Yaklaşık 8 ülke gezdim. Sorulari alabilirim
T
10 yıl
i7 LAPTOP KASIYOR
Öncelikle merhaba. Laptopımı 2012de aldım o günden beri format falan atmadım. Yanına HDD aldığım için çok da doldurmamaya özen gösteriyorum. Ama son günlerde aşırı kasma var. Laptopın özelliklerinden utandım o kasmayı görünce. Sebebi nedir nasıl halledebilirim bu problemi. Laptopın özellikleri:

İŞLEMCİ Intel Core i7-2670QM 2.2 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 3.10 GHz. ) 6 MB Cache Bellek İşlemci
İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7
RAM 4 GB DDR3 1333 Mhz. (Max.8 GB) Ram
SABİT DİSK 500 GB SATA (7200 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ DVD-RW Double Layer
İŞLETİM SİSTEMİ Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
EKRAN KARTI NVIDIA GeForce GT 555M Max. 3072 MB Ekran Kartı
EKRAN BOYUTU 15.6" Full HD LED Ekran (1920 X 1080)
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1920 X 1080
SES ÇIKIŞI Stereo

C'de 32gb, D'de 154gb boş alan var.
T
10 yıl
Kulakiçi Kulaklık Önerisi
Yaklasık 5-6 ay galaxy s3 kulakligi kullandim. Memnun kalmadim rahatsiz etti. Sonra yaklasik bi yil kadar iphone 4s kulakligi kullandim rahatlik konusunda rahat ettim ama kalitesi hosuma gitmedi. Eskidi ve kirlendi su an degistirmek istiyorum. Aklimdaki modeller SENNHEISER MX 170 ve SONY MDRE820LP.
Eger bunlar disinda oneriniz varsa onlari soyleyin. Ucuk bi kulaklik istemiyorum marshall gibi zaten dna headphone'um var. O yuzden bu tarz bi kulaklik bakiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.