I

Çavuş
20 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
12 yıl
Ticaretle Nakit Para Kazanmak
Yalnızca günde yarım saat pazar kurarak mümkün müdür?

Sabah kurup işe gitsem pasif kalmaktan char disconnect olur mu?

Al-sat yapmak alım pazarıyla mümkün mü? İş yapar mı? Ne yapabilirim?

Teşekkürler şimdiden.
I
13 yıl
İyi Bir PVP Server
Arkadaşımla oyuna başlamaya karar verdik. USKO'da charım var fakat çok fazla item oldugu halde durmadan, daha fazla para(tl) harcamadıkça oyunun tat vermeyeceğini anladım.

Serverın sadece PVP olması önemli değil, aradığım tek şart, GB, PRemium vs alınamıyor oluşu. Yani gerçek paranın hiçbir hükmünün olmayacağı bir oyun istiyorum.

Kurulum konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özet isteyen: sadece 2. paragrafı okusun :).
I
13 yıl
Bilkent Hukuk Gelir Mi?
Anlayan arkadaşların yorumlarını daha çok görmek isterim.
Sıralamam:19.700
I
15 yıl
Pikap- Plak vs CD- audio
Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın öncelikle...

ben bir pikap almayı düşünüyorum genellikle klasik müzik veya akustik şarkılar dinliyorum.

Acaba hangisinden daha yüksek kalite alırım, plaktan mı yoksa bir CD çalar müzik sisteminden mi?

Şimdiden teşekkürler :)
I
15 yıl
Samsung S3353 Trevi Facebook Sorunu ( App Sorunu )
Arkadaşlar öncelikle bu söyleyeceklerim SIM kartı yokken geçerli. Yani oradan bağlanmaya çalışıyordur falan demeyin.

Wirless'la internet'e rahatça bağlanabiliyorum, tarayıcımda google, facebook vs sitelere girebiliyorum.

Ama anasayfamda çıkan Facebook imgesine tıklayıp , ID ve şifremi girip Oturum Aç dememle birlikte ekranda bir Bağlanılıyor yazısı beliriyor ve ekran öyle kalıyor. Hiç bir değişme olmadan 3-4 dakika bekledikten sonra Yanıt yok yazıyor ekranda, lütfen yardımcı olun.
I
15 yıl
Yazlık İçin İnternet Paketi
Uydunet kullanıcısı değilim öncelikle. Kullanıcısı olduğum sunucu benim bunu yapmam için ek bir ücret ödemem ve 24 ay daha fazla kullanma sözü vermemi istiyor. Daha önceden kullandığım AirTies marka modemim var. Daha önce yazlıkta internet kullanabiliyordum. Şimdi de Uydunet ' le beş veya altı aylık bir pakette anlaşmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Daha önce kullandığım modemi kullanabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler...
I
15 yıl
Yazlık İçin Üç Aylık İnternet Paketi
Öncelikle, başka bir internet sunucusundan hizmet alıyorum. Daha öncesinde TTNet'den hizmet alıyordum ve bu konuda sıkıntım yoktu. Yazlığımda modemi getirip, oradaki yetkililerle konuşup orayı açtırıyor, bir kaç gün içinde hallediyordum. Fakat yeni geçtiğim sunucu eğer yazlıkta hizmet almak istersem şimdiki paketimin üstüne bir 24 ay daha kullanma sözü vermemi vs. istiyor. Dondurma işlemi olmadığı için, yazlıkta kullanırken bu sunucuya para vermeye razıyım. Fakat bana üç ay için kullanabileceğim bir sunucu lazım, daha önceden TTNet kullandığım için, elimde modemim var ve evimin internete hazır olduğuna eminim. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Bir de eklemek isterim, internet aşağı yukarı her gün kullanılacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.