U

Yüzbaşı
28 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
Piyasada İphone 7 Plus Kalmadımı
Merhaba arkadaşlar hediye çekim olduğu için Teknosaya gittim. Yaklaşık 2 ay önce 4199 tl yi yatırdım, ama halen daha iphone 7 plus 128 gb bekliyorum. Piyasa da kalmadımı bu alet 256 olsa onu da alacağım ama bilemedim ya. Teknosa mı getirtmiyor sadece bilemedim.
U
13 yıl
40D6500 mu 42fpl7696 mi
arkadaslar 2 kampanya arasinda kaldim acilen yorum gerekio samsung 40D6500 mu yoksa philips 42fpl7696 mi almaliyim, samsung 2324 philips 2399, ayrica samsung 2 tane aktif gozluk verio
U
14 yıl
lanet olsun Hepsioradaolmayan.com
Başlıktada belirttiğim malüm siteden alışveriş yapma hatasına düştüm. Süper hızlı gönderi adı altında 24 saatte gönderilecek ürünü 48 satten fazla zaman geçmesine rağmen yollamayan ve tüketiciyi kandıran bu siteye lanet olsun. Lütfen sizlerde dikkatli olun ve zor duruma düşmek istemiyorsanız oradan alışveriş yapmayın. Diğer birçok sitede 50 lira 75 lira gibi alışverişlerde ücretsiz kargo varken burada 300 lira. Ürün tedariklerinde de saorun yaşıyoruz. Benden sizlere yaşanmış bir olay hikayesi, lütfen dikkatli olun.

Lanet olsun hepsiburada ya..

U
15 yıl
Samsung Monitör
Arkadaşlar 17" lik samsung 793 dfx model bir crt tüplü monitörüm var. Geçenlerde açmayı denerken bir daha hiç açılmadı ve tık tık diye bir ses geliyor, hani crt ler ilk açılırken bir ses varya işte o ses sürekli saniyede 1-2 defa oluyor ve monitör açılmıyor. Sizce sorun hangi parçasındadır ? Garantisi bitti ve yenisi 100 tl ama eğer ucuza olursa kendim yapmayı düşünüyorum.

Saygılar.
U
17 yıl
Ramim bozuldu galiba
Arkadaşlar laptop a kingstone 1 gb ram ekledim ve windows da şu hatayla karşılaşmaya başladım bellek written olmadı adres de aynı bu bellğin adreslerini kontrol edip bozuk olup olmadığını bulabilen bir program varmı ?
U
17 yıl
Vistayı kurdum Xp\u0027nin şifresini unuttum
Arkadaşlar 2 hafta kadar önce yeni bir laptop aldım vista kurulu ve uzun süredir masaüstümü kullanmadım kardeşim guest hesabından bilgisayar kullanımına devam etti ama işim gereği ( elektronik okuyorum seri port kullanmam gerek bu yüzden masaüstü makineme yeni program kurup işimi ordan halletmem lazım ) Xp ye dönmem gerekti ama şifreyi unuttum bu şifreyi unuttum seçeneğini tıklattım şifre kurtarma diski die bişey istedi ama bende o yok bunu başka nasıl bulabilirim ? Bilen varsa lütfen acil ulaşsın mail adresim ustavolkan35@hotmail.com burayada mail atabilir foruma yazabilir özelden yollayabilir hangisi daha kolayına geliyorsa. şimdiden teşekkürler.
U
18 yıl
Hp Photosmart 945 Hakkında
Dostlar bu makineye en fazla ne kadar büyüklükte bir bellek takabiliriz 2 gb lık bir bellek almayı düşünüyorum sandisk in sd sorun yaratırmı
U
18 yıl
Modem Soğutması
Arkadaşar geçen modemi açıp kapamak için bi eliiyeyim dedim alt tarafı yanıyordu (modem airties rt 210) yaklaşık bi 50 C vardır sizce bu normalmi yoksa soğutucu plakasına bir fan takayımmı. (modemden hiç bir şikayetim yok 256 bağlantıda 26 -27 arası indiriyor hiç de arıza yapmadı bugüne kadar 1.5 yıl oldu kullanalı)
U
18 yıl
Kola Döküldü
Arkadaşlar hp photosmart 945 dijital foto makinama piknikte kola döküldü tuşları artık zor basıyor , izmirde nereyi önerirsiniz servis olarak ayrıca tahminen kaça patlar. Hp nin ist. servisine göndermekten korkuyorum arkadaş gönderdi 1.5 ay sonra geldi (neymiş 30 iş günü müddeti varmış) bide kart okumuyordu arkadaşın durumuda benim gibi değildi yani kullanıcı hatası yoktu ama servis garanti dışı demiş. Bu yüzden ii bir servis arıyorum.
U
18 yıl
HP PHOTOSMART 945
2 senedir hp photosmart 945 kullanıyorum makinemden menunum en yakın zamana ii performans lı bir bellek alıcam (en azından sandisk ultra 2 yi düşünüyorum) ard arda foto çekince kayıt süresinde baya bekletiyor ama geçen gün arkadaşlarla sohbet ederken bunun firmware ini güncellersem az da olsa bir hızlanma olabilir demişti ilgili firmware i sitesine baktım fakat bulamadım nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.