N

Yüzbaşı
14 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
couponik - Kupon ve Fırsatlar [iOS Uygulama]
Merhaba arkadaşlar iki arkadaş geliştirdiğimiz iOS uygulamamızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Uygulamamız genel olarak yurt dışından ürün sipariş eden, kupon ve fırsatları takip eden kişilere hitap ediyor. Şu anda uygulamamız iOS platformunda yayında. İlerleyen günlerde Android platformuna da yayınlamayı düşünüyoruz. Ürünleri ve kuponları sürekli güncel tutmayı hedefliyoruz. Sizlerden gelen tüm geri bildirimlere açığız. Deneyip, deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz. İster bu sayfanın altına ister hello@couponik.com adresine mail atarak iletişim kurabilirsiniz.

İleride gelecek özelliklerimiz:
Ürünleri favorilere ekleme.
Fiyat alarmı kurma.
Kullanıcılar tarafından kupon paylaşma.
Aktif olmayan kuponları bildirme.

Eğer bize destek olmak isterseniz uygulamamıza App Store üzerinden puan verebilirsiniz.

Uygulama Linki: App Store

Detaylı bilgi almak isteyenler web sitemizi ziyaret edebilirler.

Uygulama İçi ekran görüntüleri:





Sosyal Medya Kanallarımız
Instagram - Twitter - Facebook - Medium
N
7 yıl
Hepsiburada.com İade Rezilliği
Öncelikle herkese merhaba.

Hepsiburada.com'un iade süreci rezilliği hakkında insanları bilgilendirmek istiyorum. O çok güvendiğimiz şirketler nasıl işine geldiği gibi davranıyor ancak yaşayınca fark edebiliyoruz.

Hemen süreçten bahsedeyim.

16 Kasım 2016 tarihinde Asus GL502VT-FY034T bu başlıktaki kampanyadan faydalanarak bir 1 adet ASUS marka taşınabilir bilgisayar aldım (Fiyat 4205₺). Ürün 18 Kasım 2016 tarihinde kargolandı ve ürünü 21 Kasım 2016 tarihinde teslim aldım. Neden mi geç aldım ürünü teslim edecek Yurtiçi Kargo şirketi ürünleri teslim etmiyor. Sebebi ne peki? Ben Ankara'nın Çubuk ilçesindeyim ürünüm Kazan-Saray taraflarında bulunan ANKARA YL şubesinde. Ayrıca yurtiçi kargo ANKARA YL şubesi Çubuk ilçesine teslimat yapmıyor. Peki, neden teslimat yapan arkadaşlar ürünleri almak için gelmiyorlar.( Şubeyi bilmiyorlarmış.) Ben kendim 2 saatlik yol giderek ANKARA YL şubesinden teslim aldım. Evet, çok profesyonel bir şirket Yurtiçi kargo. Teslim aldığım yerin Çubuk biriminde 5 kişi çalışıyor ve bir - bir buçuk aydır. Teslimat yapmıyormuş ve ürünler aşırı birikmiş adamların bu kargoları düzenlemeleri imkânsız neredeyse, her taraf karman çorman olmuş. 15 dakikada benim kargoyu ancak bulabildiler.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ürünü açtım ve ürünü test etmeye başladım. İlk gözüme çarpan şey siyah ekranda belli olan. 4 noktadaki ışık sızması, çok bariz gözle görülüyor. 2. kusur ise 2 noktada bulunan ölü pixel. Diğer bir sorun ise üründe wifi problemi bulunması. Ürün WiFi bağlanıyor ama "İnternet yok, güvenli" hatası alıyorum. Öncelikle ürünün WiFi sorunu için ASUS Müşteri hizmetleri ile görüştüm bana söyledikleri talimatları yaparak driver yükledik, ama bu çözüm olmadı. Müşteri hizmetlerindeki bayan ürünü hepsiburada.com'a iade etmemi söyledi ürünü. Ürünün wifi probleminin donanımsal bir arıza olduğu için iade veya değişim istemem gerektiğini bildirdi. Ayrıca ölü pixel'de başlı başına bir iade sebebi olarak kabul edilebileceğini söyledi çünkü bu sorun ilerde büyüyebilir dedi (pek sanmıyorum ama o öyle söyledi.) Eğer ürünü garantiye gönderirseniz ürün garanti kapsamında tamir görür ama siz ürün daha yeni aldığınız için bu süreci beklemek zorunda değilsiniz. Hepsiburada.com'a gönderdiğiniz taktirde ürünün iadesi olacağı söylenildi.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bende hemen müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün yenisi ile değişmesini istediğimi bildirdim. Ürünün kusurlarını bildirdim. Müşteri hizmetleri bana ürünün değişimini yapamayacaklarını sadece iade yapabileceğimi söyledi ve müşteri hizmetleri bana bir iade numarası verdi "Tarih: 23 Kasım 2016".
< Resime gitmek için tıklayın >

Saat 17:00 geçtiği için kurye çağıramadım ve ertesi gün 24 Kasım 2016 tarihinde sabah erkenden kurye çağırdım ama kurye gelmedi. Bu sürecin bu uzun süreceğini tahmin ederek ve ürünün "Efsane Cuma İndirimleri" ile 3664 ₺'ye düştüğünü görmem ile birlikte tekrar sipariş verdim en azından bu süre zarfında elimde bir bilgisayar bulunur ümidiyle.
< Resime gitmek için tıklayın >


25 Kasım 2016 günü Cuma günü kuryenin gelmediğini bildirdim bana Yurtiçi kargo ile görüşme sağlayacaklarını ürünü teslim almaya bir kurye geleceğini bildirdi. Cuma sebebiyle Cuma namazına gittim ve çıkışta şans eseri Yurtiçi kargo personeli ile karşılaştım. Durumu izah ettim. Eğer merkezi bir yere bırakabilsem ürünü teslim alacağını söyledi. Bende ürünü güzelce kutuladım, tüm aksesuar ve garanti belgelerini kutunun içine koydum, ürüne zarar gelmemesi için daha önce almış olduğum Acer monitörün kutusuna koydum, faturayı ürünün kutusunun üzerine resimdeki gibi yapıştırdım ve merkezde bir arkadaşımın dükkanına bıraktım. Yurtiçi kargo personeli ürünü telim aldı.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ertesi gün ürün hepsiburada iade birimine ulaştığını bildiren 3 adet mail geldi. Tarih: 26 Kasım 2016
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Ardından ürünün durumunu merak ettim ve Hepsiburada bildirim ekranına göz attım ve iade reddedildi yazısını gördüm. Müşteri hizmetleri ile durumu paylaştım. Her zamanki gibi bana kayıt oluşturdular. Tarih 27 Kasım 2016
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu süre esnasında mağdur kalmamak için tekrar sipariş verdiğim taşınabilir bilgisayar kargolanmadı ve müşteri hizmetlerine her gün sormama rağmen bu gün çalışma saatlerinde (saat 24:00)'a kadar kargolanacağını söylediler.

Ayrıca firmamız mükemmel bir inisiyatife sahip 4205₺’lik ürünüm değişimi için hiçbir ilerleme yok 2. siparişim 3664 ₺'lik siparişi de ben kendime iyilik yaparak için sırf mağdur kalmamak için tekrar sipariş veriyorum ve sonuç ne biliyor musunuz? Geç kargolama süreci için özür mahiyetinde 20 ₺’lik çek veriyorlar. YAŞASIN. Düşünebiliyor musunuz 20₺ ya kim kime bu devirde 20₺ verir? Ayrıca şaka yapmıyorum 2. ürünü hala kargolamadılar. 28.11.2016
< Resime gitmek için tıklayın >


Veeee sonuç
< Resime gitmek için tıklayın >

İade ettiğim ürün bana tekrar kargolanacakmış. Ürünü teslim almam gerekiyormuş. Ürünü mailde belirtilen adrese göndermem gerekiyormuş. Ürün ilgili adrese gidecek ve ürünü iade/değişim raporu çıkacak, ürün bana kargolanacak ardından ürünü tekrar hepsiburada'ya iade raporu ile birlikte yollamam gerekiyormuş.
Hepsiburada.com “KOLAY” iade hizmetine teşekkür ederim çok profesyoneller. Ayakta alkışlıyorum.

Siz siz olun hepsiburada.com’dan alışveriş yapmadan önce bir kere daha düşünün . İade olayını düşünmeyin bile.
N
8 yıl
Gearbest.com\u0027da Encard kullanamıyorum
Evet arkadaşlar Paypal'ın ülkemizdeki operasyonunu durdurması sonrasında ilk sıkıntıyı yaşamış bulunmaktayım . İlk 3 alışverişimde sorun yaşamadan Gearbest'e kart üzerinden ödeme yaptım ama şimdi Gearbest.com üzerinden almak istediğim ürünü alamıyorum . Encard kullanıyorum bilenler bilir kredi kartı değil ön ödemeli kart tarzı bir banka kartı . Kartımda yeterli bakiye bulunmakta ayrıca aylık işlem limitim 5000 tl ama şuanda Gearbest.com'dan 1 dolarlık bir ürün dahi alamıyorum . Hem Enpara.com müşteri hizmetleri hemde Gearbest.com Müşteri hizmetleri ile görüştüm . Enpara.com Müşteri Hizmetleri sorunun Gearbest.com'dan kaynaklandığını söylüyor . Arada bir siteler ödeme sistemlerini günceller böyle sorunlar olabilir dedi , bence de haklılar çünkü Aliexpress üzerinden sıkıntısız bir şekilde alışveriş yapabiliyorum .

Gearbest ise ödeme metodunu paypal olarak seç iki yöntemde çok güvenlidir dedi . Bende Paypal'ın ülkemizdeki operasyonunu durdurduğundan bahsettim ödeme ekranındaki hatanın ekran görüntüsünü paylaşmamı rica etti bende paylaştım şuan sanırım saat farkından dolayı cevap vermiyorlar ama bu iş cidden çok sinir bozucu almak istediğim ürünü alamıyorum .


Sizlerden ricam encard kullanan kullanıcılar bu gün içine bir alışveriş gerçekleştirebildiler mi ? Bu sorun yalnızca bende mi var ? Kimse konu açmayınca aklımda bu sorular oluşmaya başladı .


Aldığım hata ;
Sorry, your card is unable to authorised. Please try another card or choose a different payment method. (Error Code:430450)

< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
Xiaomi Mi Bluetooth 4.0 Hoparlör İnceleme
Ürün dün elime ulaştı incelemeyi bu gün yayınladım .Ürün bana takipsiz kargo ile 29 günde ulaştı .

Videoyu izlemek için tıklayınız
N
8 yıl
MantisTek™ Mbox2.5 USB 3.0 SATA HDD ve SSD Box
İşinize umarım yarar . Satın almak isteyen en ucuza alma yöntemi aşağıda belirttiğim linkte

Videoyu izlemek için tıklayınız


Buradan devam edin ...
N
8 yıl
Xiaomi Yi 2 4K Aksiyon Kamera İlk Görüntüler [ Dünyada ilk ]
Evet arkadaşlar Xiaomi Yi 2 4K aksiyon kamerası çıktı ve dünyadaki ilk incelemeyi bulup sizler için sitemize ekledim umarım fiyatı 300$ seviyesinden iner ve daha alınabilir bir ürün olur .

Forum olarak beğenimizi toplayan Xiaomi Yi kamerasının 2. ürünü işte karşınızda

İncleme:
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu konu ileride ürünün Ana Konusu olarak devam edecektir .


Reklam Filmi :
Videoyu izlemek için tıklayınız
N
8 yıl
Laptopu prizden çekince kullanılmayacak kadar kasması
Arkadaşlar cihazim hp pavilion g6 işletim sistemi olarak Windows10 kullanıyorum . Cihaz prize bağlıyken tatmin edebilecek bi performans gösteriyor ama şarjdan çekince cihazı cihaz aşırı kasılıyor hiçbir işlem yapmıyor görev yoneticisinden CPU kullanımı %7-8 seviyelerindeyken advanced systemcare programı CPU %100 kullanılıyor görüyor . Ama cihaz hiçbişey yapamıyor oyun vs geçtim dosya bile açamıyor . Ne zaman şarja takayım pc eski haline geliyor . Pc güç tasarruf modunda da değil herşey yüksek performans modunda ama neden böyle olduğunu anlamdım . Sadece Windows10'â direk yükselttim temiz kurulum yapmadım ondan şüpheleniyorum .

Bildiğiniz bi çözüm yolu var mıdır ? Mecbur temiz kurulum mu yapmalıyım cihaza 2 yıldır format atmadım pek vakit ayıramadım çok fazla kurulu program ve kurulu bi düzenim var . bu sorun dışında hiçbir sorunu yok diyebilirim . En azından şimdilik benim işimi görüyor .
N
8 yıl
SJCAM SJ4000 Full HD US$ 47.11
Site hakkında pek bilgim yok ama Paypal aracı olduğu için pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Wi-Fi bulunmayan modeldir buna dikkat edin .
Eğer Xiaomi Yi almasaydım bunu kesinlikle alırdım .Yi'nin kalitesi daha iyi kesinlikle , Wi-Fi özelliği de var ama kutu içeriği buna göre çok fakir kalıyor yanına aldığımız ekipmanlarla fiyat maalesef kabarıklaşıyor . SJCAM Sj-4000'nin kutu içeriği çok zengin .
Ayrıca SJCAM SJ 4000 ile SJ4000 karıştırılmasın farklı markalar SJCAM kesinlikle daha kaliteli o konuya dikkat etmekte fayda var .


Package List:
1 * Sport Camera
1 * Waterproof Case
1 * Back Waterproof Mount
1 * Bicycle Stand
1 * Clip
2 * Base Mount
2 * 3M Adhesive
2 * Helmet Base
1 * J-shaped Mount Base
3 * Switch Support
1 * Fixed Base
1 * Adapter
1 * Waist Mount
4 * Bandage
4 * Ribbon
1 * Battery
1 * USB Cable
1 * Cleaning Cloth
1 * Wire Rope
1 * User Manual(Chinese & English & Russian)


Video'da anladığım kadarıyla Toptop'dan aldığını söylüyor inceleyen şahıs ama tekrardan söyleyeyim siteden en küçük çöp bile almadım . Paypal'a güvenerek konu açtım . Paypal'a güvenmeyen kullanıcıların bu siteden alışveriş yapmamasını tavsiye ederim .




Videoyu izlemek için tıklayınız


Kupon : VE5OFF

http://www.tomtop.com/sjcam-sj4000-full-hd-1080p-waterproof-action-sport-camera-dvr-1-5-170-wide-angle-lens-with-battery-usb-cable-accessories-d1995.html?_ga=1.149759350.110811249.1457023776


WiFi olan modeli ve olmayan modeli arasındaki Farklar bir tabloda gösterilmiş. Chipset dışında farklılık yok oda sanırım sadece WiFi modülü dışından başka bir artısı yok.

http://tr.aliexpress.com/item/Hot-Original-SJCAM-SJ4000-SJ4000-WIFI-Action-Camera-Full-HD-1080P-Waterproof-Sport-DVR-170-Degree/32579506615.html?spm=2114.010208.3.156.FW6dts&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10036_10035_10034_507_10032_10020_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10021_10004_10022_10009_401_10008_10018_10019,searchweb201603_6&btsid=f7adc2cc-62e3-47cd-ba9b-243c55567e44


SJCAM 4000 (WiFi bulunan modeli ) , GoPro , Sony kıyaslaması .

Videoyu izlemek için tıklayınız



Ayrıca diğer ürünlerde de indirim kodu geçerli diğer ürünler de avantajlı fiyatlara geliyor almak isteyen onları da inceleye bilir . Yorumlarınızı aşağıda paylaşarak daha avantajlı ürünlerle konuyu zenginleştirebiliriz . Bilgi paylaştıkça güzeldir herkese iyi forumlar
N
8 yıl
Banggood 10$\u0027a 5$ indirim kuponuyla alınabilecek ürünler
Arkadaşlar banggood belirli özel günlerde puanlar dağıtıyor . 1080 puana ulaşınca puanları 5$ çeklere çevirebilirsiniz . Bu çekler sayesinde bazı ürünleri uygun fiyata alabiliyoruz ama bazı ürünlerde PROMO tagı yüzünden uygun fiyatlara alamıyoruz . Eskiden sanırım bütün ürünlerde uygulaya biliyorduk bu çekleri ama çok fazla yüklenildiğinden bazı ürünlere PROMO tagı getirerek bu olayın önüne geçilmiş . Yinede hala avantajı ürünler olabiliyor bu sayfada genele hitap eden ürünleri paylaşalım istedim.


1 . Ürün

[Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC2.0+2.4A 30W Dual USB Fast Charger EU Adapter
US$6.99

2. Ürün
LD 32GB Class 10 Micro SD
US$5.09

3.Kombinasyon

[Qualcomm Certified] BlitzWolf® QC3.0 18W USB Charger EU Adapter
+
Portable LED USB Light
US$6.08

4. Kombinasyon
MantisTek™ Mbox2.5 Tool
+
Portable LED USB Light
US$5.08

5.Kombinasyon

ORICO HDD External Enclosure Tool 2.5 inch
+
Portable LED USB Light
US$6.08

6.Ürün

Original Xiaomi Miband (White Versiyon )
US$9.79

7.Ürün
Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers Wired Control Earphone Headphone
US$14.97

Şuan bunlar aklımda bazılarını ben aldım . Almayı düşündüklerim de var . Sizlerinde önerileriyle ilk sayfayı editleyeceğim .
N
8 yıl
Banggood mobil uygulamada hata
Arkadaşlar banggood mobil uygulamaya kayıtlı kredi kartınız varsa hemen silin telefonda her girişimde başka birinin hesabı çıkıyor karşıma . Kötü niyetli insanlar fırsattan yararlana bilir . SS leri birazdan atarım .

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.