E

Çavuş
11 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Oyun Açınça CPU Fanı Duruyor
Herkese merhaba,
Bilgisayarım Asus N750JK sorunu ise pc de normal takılırken fan çalışıyor.Oyun ya da Autocad açtığımda yani Gpu kullanıma girdiğinde fan duruyor ve sıcaklık 78-83 derece arasına fırlıyor oyunlar kasıyor kapatmak zorunda kalıyorum.Ekran kartının sıcaklığında sıkıntı yok 50 60 arası oluyor ama işlemçi ve anakart ısınıyor.Fanın durduğu sesten anlaşılıyor çünkü laptopu düşürdüğüm için fan saç kurutma makinesi gibi ses çıkarıyor sürekli ama soğutuyordu.Son zamanlarda oluyor bu olay düşürmemle ilgisi yok düşüreli 7 8 ay oldu.Fan temiz bu arada açıp temizledim. (Pc çift fanlı duran işlemcinin üstündeki fan)

Bu programla çözülemiyor sanırım ne önerirsiniz
E
11 yıl
Laptop Ekran Kartı Devre Dışı Bırakma
Asus N750JK kullanıyorum düşürme sonucu ezildi ve ezildiği taraftan ses geliyor fan bi yere carpıyormus gibi.Ekran kartı sanırım.Ekran kartım Nvidia Gtx850m bunu devre dısı bırakıp inteli kullanmak istiyorum.Nasıl hallederim ses çok fazla çıkartıyor?
E
11 yıl
Asus N750jk Fan Sorunu ve Asus Servisi
Silinsin
E
12 yıl
SIRALAMA VE TAHMİNLERİNİZİ YAZIN(İLK 20k)
Herkes gecen seneyle kıyaslama pesinde bana göre geo cok kolaydı 2013 e göre mat ta bi tık kolaydı ama işlemli sorular oldugu icin 40+ hedefleyenler yine zorlanmıştır.Denemelerde genelde 45 in altına düsmeyen ben sınavı yetistiredim bile umarım gecen seneki gibi üst seviye matematigi fazla yapamamıstır
Sıralama ygs1 8k ygs2 10k
MAT 33 37 arası
Geo 27D 3Y en kötü
Sıralamam düsecek mi kalacak mı yorum yaparsınız sevinirim düserse ne kadar düser en fazla
Fende fizik kimya biyo 25+ yapacagıma inaniyorum

FENDEN SONRAKİ EDİT:
Tahmini fen netlerimi yazayım fizikte cok çelişkiye düstüm 25+ isteyenler için agır bi sınavdı.Boş bırakmadım 90 sorudan
Fizik 26 4 /25 5/ 24 6/ 23 7/22 8 den biri gelicek ama tahminim 6 7 y gibi 25 ustune cıkan sayısı cok az olur bence
Kimya 29-1 bekliyorum tautomeri sorusu :(
Biyo 27 3/26 4 gelir mf4 istememe ragmen iyi yaptım
OBP mi sormus bi arkadas 40 41 civarı malesef :(
E
13 yıl
birey b taban aritmetiği
E
13 yıl
Yeni HDD Aldım
3 TB WD My book essn Harici Hdd aldım.1 TB 720p-1080p filmlerim var part halinde.Bunları yeni Hdd ye part halinde mi yoksa açıp mı atayım.Filmleri ve harddiski koruma açısından hangisi daha sağlıklı?
E
14 yıl
Ekran kartı takınca pc açılmıyor
Kardeşim ben yokken pc yi açmış oynamış falan filan mp3 ünü takmış virüs olduğuna eminim mp3 te.pc de antivirüs programı yok.şimdi mp3 ünü takınca bişeyler olmuş pc kendini yeniden başlatmış sonra açıldıktan sonra kapanmış dahada açılmamış.Bilgisayarın düğmesine basınca açılmıyor.Şimdi asıl olaya gelelim.Pcnin ramleri ekran kartını işlemciyi söküp taktım yine açılmadı.Sadece ekran kartını söküp onboard dan monitöre bağlayınca bilgisayar açıldı.Ekran kartını takınca pc deki led ışığı yanıyor ama açma tuşuna basınca yine açılmıyor.Sökünce çalışıyor.ekran kartı olunca pc de tık yok.Ekran kartı mı yandı yoksa anakartın ekran kartı yuvası mı bozuldu sizce? Yoksa yazılımsal bişey mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.