O

Teğmen
11 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
A1633 6S garanti ve onarım
merhaba arkadaşlar 10 ay önce new york tan kardeşime getirttiğim cihazım kendilinden kapandı birdaha hiç açılmıyor ne şarj nede tuşlar komut alıyor apple tarafından başta garantisi türkiyede geçerli dendi pupa teknik servise yolladım abd çıkışlı diye geri döndü
tekrar apple ile görüşünce garanti ve onarım türkiyede geçerli değil hatalı bilgi vermişiz ancak yapacak bişey yok dediler ne yapmalıyım
O
14 yıl
Megane 1 2.0 rxt tekleme sorunu? 3. piston çalışmıyor
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır aracımda tekleme ve bayılma sorunu var. ustaya gittim biri subap kırmış kapak sökücez dedi, biri ateşleme bobini sağlam deyip kompresyon ölçümü yaptı sorun yok dedi deli olucam sorun var çözüm yok?

buji kablolarından 3. pistondaki sökünce araçta bi değişim olmuyor aynen çalışıyor diğerlerinde sökünce stop edicek gibi oluyor araç 98 model megane1 2.0 benzin ve lpg dede aynı sorun var ustalar bulamıyor kolayına gelip kapak sökücez diyorlar acaba sorun nerede?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.