.

Çavuş
08 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
.
3 yıl
IX2-200 Nass Aygıtında Kapasite Arttırımı Poblemi
Lomega storcenter IX2-200 cihaza sahibim. 2x1TB toplamda 1 TB RAID 1 olarak çalışmakta idi. Disklerden biri arızalanınca yerine 2 tane 2 TB yeni disk alıp, ilk önce bozuk diskin değiştirdim, 1 gün yedekleme işleminin bitmesini bekledim. İşlem tamamlanınca diğer sağlam olan 1 TB diski de çıkarıp yerine tekrar 2TB disk takıp 1 gün tekrardan kopya işleminin bitmesini bekledim.
İşler tamamlandığında boş olarak kalmasını beklediğim 1 TB alan göremiyorum. Cihaz disklerimi 2TB olarak tanımasına rağmen kalan yedek alanımı şu anda disklerim 1 TB olduğu zamanki ile aynı ( 500 MB civarı). Diskleri PC'ye taktığımda RAW olarak görüyorum. Verilere ulaşmak için kurtarma işlemi yapmam gerekiyor. Ancak diskler cihazda bağlı ilken herhangi bir sorun olmadan dosyalarıma ulaşabiliyorum. Bu cendereden nasıl çıkacağım hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
.
10 yıl
357. Dönem 94/4 Tokat 48. Piyade Er Eğitim Alayı
Evet arkadaşlar ben peşinizden B gelecem 17 aralıkta kısmet buymuş :( yaş 25 Sakarya Ali tanışalım kaynaşalım yardımlaşalım

Edit:1 İÇinde bulunan atmler vs gibi işimize yarıyacak bilgilere sahip oldukça aktarmaya çalışacam.
.
10 yıl
Evime doğalgaz bağlatmayı düşünüyorum yardım lütfen
Herkese selamlar. Arkadaşlar bu evim için birkaç sorum var yardımcı olanlara gönülden teşekkür ederim.

-ev sakarya merkezde (rakım30) ve zemin üzeri 1 katlı evimizin 1 . katındadır çatısı eskiden teras olarak kullanırdık mebran,köpürk,şap üzeri fayans olarak yapılmıştır. sonrada kullanmadığımzdan ileride çatı altını daireye çevirebileceğimiz şekilde çatı yaptık
-20 sene öncesinin betonarme standartlarına göre yapılmış olup iç ve dış duvarlar 19cm blok tuğla ile yapılmıştır.
-dış cephe de sıvalı ve boyalıdır
pencereler salon haricinde ortalama standartlarda pvc doğrama ve çift cam olarak yaptırmıştık.
-sarı çizgi dogalgaz kutusundan kombiye gidecek olan hattır.
-kırmızı çizgiler kendimce belirlediğim sıcak-soğuk su hattıdır.



sorularımsa;
1-kaçlık ve ne tip kombi almalıyım
2-odlarara ne cins kaçar metre petek almalıyım
3-banyoda fayansları falan pek kırmak istemediğimden bu şekilde bir dolaşım hattı düşündüm uygun mudur?(kırmızı çizgi)
4-kombi+tesisat+petekler ortalama kaç tl ye ben bu işi yaptırırım ?


< Resime gitmek için tıklayın >
.
10 yıl
n53jf sx267v ssd terfisi
Evet arkadaşlar 128 gb bir ssd almayı düşünüyorum şimdi sorularımsa

tam performans kullanabilirmiyim notebookumun veri yolu ne ?


ÖZELLİKLER:
İşlemci Intel Core i5-480M işlemci (2.67 Ghz; 3M Cache) 3MB

Bellek 4GB DDR3

Maksimum Bellek ( MB) 8 GB DDR3

Sabit Disk 500GB SATA 5400RPM

Ekran Kartı NVIDIA GeForce GT 425M GPU, 1GB harici grafik hafızası

Ekran Boyutu 15.6" LED HD 1366 X 768

Optik Sürücü 8xSuper Multi-Dual

Ses Kartı var

İşletim Sistemi Windows 7 Home Premium

Faks Modem yok

Network Kartı 10/100/1000 Base-TX

Kamera var

I/O Port 1 x Microphone-in jack 1 x Headphone-out jack (S/PDIF) 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin for external monitor 1 x USB 3.0 ports 2 x USB 2.0 ports 1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert 1 x HDMI 1 x WLAN On/Off Switch 1 x E-SATA (USB2.0 Combo)

Bluetooth var

Wireless AS 802.11b/g/N

Ağırlık (kg) 2,71 kg.

Garanti ( Yıl, Açıklama) 2 yıl garanti

Pil Tipi - Ömrü 6 Hücreli
.
12 yıl
ağdaki kişilerin data transfer BOYUTUNU görebilir miyim ?
arkadaşlar merhaba benim bir sorum olacaktı. çevremde 2 bilgisayara wireless ten internet veriyorum. modemim airties rt 205tt. benim sorum şu, modemden bu 2 bilgisayarın kota kullanımlarını ölçme imkanım var mı ? yada başka bir birşey var mı bununla ilgili ? ilginiz için şimdiden teşekkürler..
.
12 yıl
windows 7 64bit home proya sanal 32bit xp kurmak ?
ewet arkadaşlar öncelikle donanımımı yazayım : asus n53 jf diz üstü i5 m480 işlemci 4gb ram gorce gt 425m 1gb ekran kartı

işim icabı icabı bir çizim programını kullana bilmek için 32 bit xp ye ihtiyacım var. işletim sistemim home pro olduğundan sanal xp de yüklüyemiyorum. Şimdi masa üstünde harddiiski 2 ye bölüp farklı işletim sistemleri kurark işimi hallettim. ancak bunda sanal bir işletim sistemi kullanarak işimi çözmek istiyorum maxsimum performansla windows 7x64 home pro üzerinden sanal x86 xp kurup işimi yürütebileceğim bir program varmıdır. Aslında birkaçtane baktım ama hep 2 3 senelik konular oldğu için daha güncel bir konu veya program olabileceğini düşündüm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler dostlar..
.
13 yıl
evet arkadaşlar Age of Empires II: The Conquerors regedit yardım !
evet arkadaşlar Age of Empires II: The Conquerors ı cd den yükleyen birinden rica etsem oyunun regetid kayıtlarını atabilirmi bide oyunun kurulu olduğu klasörün uzantısnı ile birlikde teşekkürler... Not: umarım konuyu doğru yere açmışımdır yardım alanaı görmedim alt forumlarda.
.
13 yıl
n70 aradığım no kayıt olmuyor
arkadaşlar lütfen bana yardım edin / otobüste tanıştığım hoş bi hatundan numarasını aldım yazdım telde çağrı yaptım onu aradım o nomu kaydetti ama bende giden aramalarda onun nosu kayıt olmadı bana bu numara lazım sizce nasıl bula bilirm müşteri hizmetlerini aradım çağrıları göremeyiz. arama olsa görüp söyliyebilirdik ancak çağrılar görülmüyor sistemden dediler :S bu numarayı bulmanın yokmudur bi yolu ?? lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :(
.
13 yıl
3 senedir çalışmayan bir aracı çalıştırmadan önce neler yapmalıyım
Öncelikle tüm foruma selam... Arkadaşlar sorumu biraz açmak gerekirse; kapımın önünde 95 model toyota corolla 1.3 benzin motorlu eski aracım hemen hemen 3 senedir yatmakta. Üstü falanda kapalı değil baya yatıyor. Geçen gün aracımın maliye yüzünden bağlanması sebebi ile araçsız kaldım sizce benim eski arabam çalışır mı daha doğrusu nasıl çalışır? ne yapmalıyım şimdiden çok teşekkürler.(arabanın aküsünü birine verdiydim gerçi vermesem de biterdi yeni alacağım----bide çekici ile falan saniyeye çekmek istemiyorum kendi kendini götürsün en azından kafi )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.