H

Binbaşı
27 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
28 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
mi4 lte imei sorunu
sa,durup duruken imei klonlu diye kapandı..uzaktan bağlanıp imei bu telefona atabilicek biri varmı acaba ? ücreti neyse öderim.
H
7 yıl
xioami imei sorunu
mi 4 lte telefonumun durup dururken imei klonlu diye kapandı..bulunduğum yerde hiçbir telefoncu yapamıyor o kadarki becereksizler...

uzaktan bağlanıp buna imei atacak biri varmı forumda ? ücreti neyse öderim....
H
7 yıl
xx
xx
H
7 yıl
Twitterde sayfalar tam açılmıyor resim vs yok !
< Resime gitmek için tıklayın >

win 10 64 bit kurdum edge'de sorun yok fakat chrome ve mozillada sayfalar böyle çıkıyor çözümü bilen varmı acaba ? flash player,java vs ne varsa kurulu.
H
7 yıl
Turcell\u0027e numramı taşıdığım çoğu yerden sms gelmiyor.
Mrb, vodafone kayıtlı hattımı bulunduğum yerde sinyal zayıf olduğu için turkcele taşıdım
ve taşıma işleminden sonra bazı yerlerden sms gelmiyor..özellikle bankalar ve btcturk sitesinden gelmiyor,bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan varmı ?
H
8 yıl
MSI H81M-P33 onboard lan room varmı ?
kafeme 30 pclik disksiz makine kurmayı düşünüyorum bu anakartın fiyatı uygun ama biosu inceleyecek bir site bulamadım elinde olan varsa rica etsem bakabilirlermi
biosta 'onboard lan room'' varmı acaba ?
H
9 yıl
Bıçak sigorta sağlamlık testi nasıl yapılır ?
< Resime gitmek için tıklayın >

ups içindeki sigortaların sağlam veya bozuk olduğunu nasıl anlayabilirim ? bir tane multimetrem var onu kısa devre
konumuna getirip sigorta üstündeki 2 metal parçaya temas ettirdiğimde ötüyorsa sağlam ötmüyorsa bozukmudur ?
H
9 yıl
Mosfet testi en kolay nasıl yapılır bilen varmı acaba ?
sa,
anakartların üzerinde bulunan alttaki resimde görünen mosfetleri en kolay ve basit nasıl test edip
sağlam veya bozuk olduğunu anlayabilirim ? çok araştırdım youtube veya forum sitelerinde baktım adam akıllı anlatabilen yok.yabancılar
uzun uzadıya anlatıyorlar ama lisan olmayınca bişey anlayamıyoruz.bizimkilerde alt tarafı mosfet testini yazacaklar roman yazıyorlar sanki :) hiçbişey anlamıyorum. şöyle kondastatör gibi hemen testini yapabileceğim bir yol bilen varsa buraya yazarsa memnun olurum.

< Resime gitmek için tıklayın >



dijital multimetrem budur.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
9 yıl
Multimetre ile kondastör ölçümü !!!
http://www.kartalotomasyon.com.tr/myassets/products/009/pr_01_56009.jpg?rev=1403379235

Class MY62L diye bir multimetre aldım kondastör ölçümü falan yapmak için cihaz geldi kırmızı kabloyu en sağdaki yuvaya ( V ) siyah olanıda sağdan ikinci yuvaya (com ) taktım dereceyide F 2000uf'a getirdim ve bende bulunan 470uf,1000uf ve 1500uf'luk kondastörleri ölçmek ve üzerlerinde yazan değeri veriyorlarmı diye kontrol edeyim dedim kabloları kondastör ayaklarına dokunduruyorum hiç tepkime yok sürekli sıfır yazıyor. kabloları yanlış yeremi takıyorum acaba ? 20 den fazla kondastatör denedim değişen bişey yok. sadece kondastörler sağllamı ve üzerlerinde yazan değerimi veriyorlar yoksa bitikmi onu öğrenmek istiyorum.
H
10 yıl
Metin2 Dodurga serverinde Satılık 11T Yang
yeri burasımı bilmiyorum ama bir zamanlar oynadığım karekteri satıp itemlerinide yanga cevirdim elimde şuan 12 t yang var
1 lv hesap ile birlikte topluca devir edilir.
1T 120 tl

Dodurga serveri.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.