N

Yüzbaşı
04 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
797 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 ay
.gyza uzantılı dosyaları kurtarma
Sebebini bilmediğim bir şekilde sistemime giren virüs, .gyza uzantısı ile neredeyse bütün dosyalarıma bulaşarak onları çalışmaz hale getirdi.

Bundan nasıl kurtulabilip dosyaları kurtarabilirim üstadlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
5 yıl
49 - 55 inç Full hd Tv önerisi
Selamlar Üstadlar,

Uydu alıcısı ve dijitürkten tv yayını ve maç izlemek için tv önerisi rica ediyorum sizlerden 4k olabilir ama şart değil. Full Hd yayınları kaliteli olsun yeter. android smart tv olması da şart değil. tvden internete bağlanma yapılmayacak. Extra olarak en fazla ps4 ten pes oynanır tv den. Ekran boyutu 49-55 aralığında olmalı. bütçe 2000-2500 civarıdır.

İlginizi ve bilginizi rica ediyorum.
N
5 yıl
Pc ilk açılışta logo ekranında kalıyor..
.
N
6 yıl
HD7870 tırr diye gelen sesin ardından artık görüntü vermiyor
Merhaba,

Msi Hd7870 twit frozr 3 model ekran kartım var. Bu akşam instagramdan video izlerken tırr diye gelen sesin ardından görüntü gitti. Fanları çalışıyor ama herhangi bir şekilde ekrana görüntü namına birşey gelmiyor.

Sorun kesin olarak ekran kartında. Sürücüsünü silip tekrar kurdum .Slotları değiştirdim, dporttan çıkarıp hdmi a taktım, başka pcye taktım sorun aynı.

Daha 1 sene kadar önce oc ve bios ataması yapmıştım. Çalışmamıştı bende orijinal biosu tekrar modlamış ve kullanmaya devam etmiştim.

Son bir haftaya kadar dvi dan kullanıyordum 1 haftadır monitör aldım ve mini dporttan kullanıyordum.

Ekran kartını söktüm kokan, şişen yada yanık izi ve çatlak olan bir yerini göremedim. Tertemiz iç aksamı.

Lafı biraz uzattım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
N
7 yıl
7870 MACERA DENEMESİ.. AÇILMIYOR
Herkese merhaba. 7870 msı twin frozr model ekran kartımı 270x yapma niyetim hüsranla sonuçlandı. Orjinal biosunu kayıt ettiğim halde, netteki bütün msı 7870 biosları denediğim halde atiwinflash uygulamasına bunları bir türlü kabul ettiremedim. Program sürekli hata veriyor. Usb boot ettiğim zaman ise ''this program dos vs '' gibi sadece dos ortamında çalışabilir gibi bi uyarı veriyor. Sırf bununla 5 saattir uğraşıyorum.

Şu kartı kurtarabilirsek çok sevineceğim gerçekten. Teşekkürler.
N
9 yıl
Starcraft 1 BroodWar oyununu 2 pc arasında oynama
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim Starcraft oyununu 2 pc arasında ethernet kablosu aracılığı oynamak istiyorum. Daha önce farklı pclerde warcraft 3 ü bu şekilde oynamıştım. Ama bugün bütün gün ne yaptıysam, ettiysem oyunu 2 pcye göstermeyi beceremedim. Bu bağlantı işlerine hakim üstadlarım ve kardeşlerim ilgilenirse çok memmun olacağım. Teşekkürler.
Sistem özellikleri şu şekilde;
1. Pc
Anakart : el45-ud3lr
İşlemci : q8400
Ekran kartı : 9800 gt
Ram : 3 gb
Psu : 500w

2. Pc
Anakart : a8n-sli
İşlemci : amd athlon x2
Ekran kartı : pt6600
Ram : 1 gb
Psu : 550w
N
9 yıl
MONİTÖR TAVSİYESİ (23-24)
Selamun aleykum. Monitor alma arefesindeyim. Kullanma amacım ağırlıklı olarak oyun arada film ve internet olacak. Bütcem 800 tl idi yalnız şu modeller vatanda inceledigimde oldukca hoşuma gitti.
Ozellikle su model
http://www.vatanbilgisayar.com/aoc-23-d2367ph-3d-led-ips-monitor.html#genel-bakis
Ondan sonra
http://www.vatanbilgisayar.com/23-pb238q-genis-ekran-ips-led-monitor.html
Oncelikle belirttigim monitorlerin gerekli ve gereksiz yonlerini ondan sonra ise monitor tavsiyelerinizi rica edeceğim led veya lcd de olabilir. Goz koruma filtresi gibi ozellikleri olan modellerden bildikleriniz varsa onerilerinizi bekliyorum. Lcd olarak soyle bir model var ama biraz tuzlu o olmayacak gibi ama yinede bilgilendirirseniz sevinirim.http://www.vatanbilgisayar.com/philips-24-242g5djeb_00-genis-ekran-monitor.html#genel-bakis
Ilgililere simdiden cok tesekkur ederim.
N
10 yıl
1500 - 2000 TL Arası Tv Önerileri
Selamun aleykum. Öncelikle herkese kolay gelsin. Elimde bulunan mevcut klasik tüplü 55 ekran tv eskidiği için ve yeni yere taşındığımızdan dolayı yenilemek istiyorum. Televizyon teknolojisi ile hiç alakam olmadığından desteğinizi istiyorum. Uzatmadan Kriterlerime geçiyorum;
1- Bütçem 1500 tl. Lakin 2000 e zorlayabilirim.
2- Tv uzun ömürlü olmalı sanırım lcd ler uzun ömürlü oluyor.
3- Boyutları büyük çok büyük olmamalı şimdiki modellerde boyutlar biraz kafamı karıştırdı. Ama anladığım kadarı ile 32 ila 40 inç civarı işimi görecektir. 3 mt civarından seyir edilecek.
4- İzlerken organları yormamalı. Ve sar ve enerji kullanım değeri mümkünse en düşük olmalı.
5- Full HD olmalı. Ve kullanılan birçok film formatını desteklemeli. Dahili uydu alıcısı ve mümkünse wifi side olmalı. Ve kullanılan birçok bağlantı çıkışına da sahip olmalı(usb, hdmi vs.)
Aleti önümüzdeki ay içerisinde almayı planlıyorum. Ilgilenenlere ve yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum.
N
11 yıl
Oyun için fare önerileri lazım.
Merhabalar. Evet özellikle strateji (warcraft3), fps oyunları ve genel kullanım için fare arıyorum. Biraz araştırdım x7 kafama yattı daha ziyade. Ama logitech g5, g400 gibi modellerde oldukça ön planda görünüyor. Ama öneriye ihtiyacım var. Aradığım özellikler hafiflik, terletmezlik, uygun fiyat ve performans :) teşekkürler.
N
11 yıl
GA-G31M-ES2L v2 anakarta 2x2 ram tavsiyesi (2.el olabilir)
Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim anakartımda şu an 2gb 800 ve 1gb 667 kingston ram mevcut. Biosta bu ikisinin hızı 667 olarak gözüküyor. Ben bunları elden çıkarıp 2x2 ram alsam daha çok verim alacağımı düşünüyorum. Sistemdeki diğer özellikleride belirteyim;
Q8400 2.66 (3000 de kullanıyorum)
Nvidia 9800gt ekran kartı
Samsung hd 105SI 1tb hdd.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.