E

Yüzbaşı
04 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
378 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 ay
Yeni alınan araçta sonradan plaka değiştirme
Yeni aldığım araçta plaka ayırtmadığım için sıradan bir plaka geldi ve ben gelen plakayı sevmedim, değiştirmek istiyorum.

birine satıp tekrar alırsam ve bu işlemlerde plaka değiştirmek istiyorum diye belirtirsem olabiliyormuş anladığım kadarıyla. Ama kasko sigorta falan da iptal edilip tekrar yaptırılması lazım sanırım uğraştıracak muhtemelen. daha yeni yaptırdım zaten.

Bunun dışında bir yol var mı? Plakalarımı kaybettim dersem işlem nasıl oluyor. tekrar aynı numarayı mı veriyorlar değişiyor mu? bilen var mıdır
E
10 yıl
Amerikaya bilet alınık - Ağustos
Merhaba arkadaşlar

2014 Ağustosta (5-12 ağustos arası herhangi bir tarih olur) Texas - Austin'a gideceğim.
İstanbul-Austin için fiyat tekliflerinizi bekliyorum. Aktarmalı uçuşlar da olabilir.

Mil satmak isteyen arkadaşlar olursa onlardan da teklif alabilirim.
Teşekkürler.
E
10 yıl
JUVENTUS MAÇINA KİRALIK KOMBİNE
arkadaşlar merhaba.
Kombinem Doğu, 415. bloğun 4. sırasında. Stadı bilenler zaten bilir, fakat bilmeyenler için söyleyeyim maç izlenecek en iyi yerdir.
Üst katın en ön sırası ve santra hizasındadır. Tam ortadan, en iyi yerden maçı izleyeceksiniz. benim izlediğim yerin 3 metre altında VİP localar var.


Maç saatinden önce stadda buluşup kiralamk isteyen arkadaşı turnikeden geçirip stada sokup ben kombine kartımı alacağım.

İlgilenen arkadaşlar fiyat için özel mesaj atabilirler.
E
11 yıl
İsviçreden saat satın almak
arkadaşlar merhaba. geçtiğimiz günlerde kaliteli bir saat alma kararı aldım ve tag heuer in CALIBRE 1887 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43 MM modelini beğendim.

saati almayı düşündüğüm firma kısmen tanıdık olduğu için aslında iyi bir de fiyat aldım fakat daha sonra Avrupa seyehati planı oluştu. 2 hafta sonra Avrupaya gideceğim ve yolum İsviçreden de geçebilir.

sorum şu: genel olarak isviçrede üretilen saatleri isviçreden almak daha ucuza gelir mi, ne kadar daha ucuza gelir. Konu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar beni aydınlatırlarsa çok sevinirim.

bu arada beğendiğim saatin fotoğrafını da koyayım:
< Resime gitmek için tıklayın >
E
12 yıl
İstanbul Parkorman civarı Konaklama Tavsiyesi
4-6-7 temmuz'da tuborg gold fest'e gidicez. festival parkormanda yapılıyormuş.
bize o civarda, veya mekana 1 vasıtayla gidebileceğimiz şekilde konaklama için ucuz yer tavsiyesi verebilir misiniz arkadaşlar.
varsa bildiğiniz konukevleri vs de olur.
bir de bilgisi olan varsa, boğaziçi üniversitesinin misafirevi var mı mesela ?
E
12 yıl
Ruhsatta Araç Rengi Eksik Yazılmış?
Arkadaşlar merhaba. 1.5 yıl önce 2. el bir volvo c30 aldım. Aracın üzerinde yeşil kırmızı şeritler var. Eski sahibi bunları ruhsata işlemiş, eski ruhsatında aracın rengi yeşil kırmızı beyaz olarak görünüyordu fakat aracın muayenesi yaklaştığını düşünüp geçenlerde ruhsata baktım ve aracın rengi beyaz kırmızı olarak görünüyor! Aracı aldığımda ruhsat işleriyle ben ilgilenmemiştim o yüzden anca farkettim.

Şimdi sorum, bu durumda ne yapmam gerekiyor? Muayenede sorun çıkar mı? Gidip ruhsata tekrar işletmem mi lazım yoksa daha kolay bir çözümü var mı bu durumun sizce?

Teşekkürler şimdiden.
E
12 yıl
HTC SENSATION ALINIR MI ?? YARDIM
arkadaşlar merhaba

aslında iphone 4s almayı düşünüyordum fakat android'den vazgeçemediğim için gönlüm buna kaydı tekrar.

bu telefon alınır mı? bazı arkadaşlar ekrana toz kaçması, dokunmatik arızaları olduğunu söylüyor. konuya hakim birisi aydınlatabilir mi? eğer bu sorunlar varsa bazı serilerde mi var, kaçınmanın bir yolu var mı?

yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.