A

Onbaşı
26 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
18 yıl
windows klasörü oluşturulamıyor
\WINDOWS klasörü oluşturalamıyor



enter: yeniden dene F3: çık


cd den formattan sonra bu çıkıyor windows xp yi kuramıyorum sorun nedir ? bilgisi olana lütfen yazsın!

laptop ta disk biosta görünüyor.Disk mi yada cd mi bozuk?
A
18 yıl
Network te İp \u0026 Mac Çalanlar!!
Çok değerli dostlar okuduğum üniversitede yurtların belli bir network sistemi var. her yurdun kendi ip kodlaması var.her kullanıcıyada kendi mac adresine kayıtlı ip veriliyor. yani sallama ip ile nete giremiyorsunuz.Olay zaten burdan sonra bulanıyor. Okul her bir öğrenciye günlük 500mb download etme hakkı veriyor.fazlası olursa interneti 1 günlüğüne kapatılıyor. eminim çoğu okuldada buna benze uygulamalar vardır.Gelelim esas meseleye ; Bazı çakal diye nitelendirdiğim huzur bozan öğrenciler geceleri yurt ağındaki kapalı bilgisayarların iplerini ve mac adreslerini kendi makinalarına yazıp başkası üzerinden download yapıyorlar. Doğal olarak ertesi gün Okulun Bilgi İşlem bölümü bunu farkedip o kişinin ip sini internete kapıyor ama esas ip sahibinin bundan haberiyo . Yani mağdur durumda kalıyorlar. kendilerinin download etmediğini kanıtlamamnın da bir yolu olmadığı için paşa paşa kabulleniyolar bu cezaları. Size Sorum şu; bunun önüne geçmenin bir yolu yokmu? Ağda örneğin Essential Net Tools programıyla ağı kullanaları baştan aşşağı taratabiliyorsun ve ordan bakıp mac adresini ip sini alabiliyorsun.Ağda kendi ip ni gizleme yolları yokmu. Varsa Nasıl Olur bu iş?
A
18 yıl
DVDRW seçimi
A
18 yıl
Sanal Mağaza ??
İnternetten bilgisayar malzemesi sipariş versek en güvenilir yerler hangileri olurdu? Yorumlarınızı bekliyorum
A
18 yıl
8x için 3.3V AGP kart?
Do NOT use a 3.3V AGP card on P4VX4’s AGP slot!
It may cause permanent damage!

AGP:1 AGP slot, supports 1.5V, 8X/4X AGP card

Elimde ASRock P4VX4 diye bir anakart var ve üzerinde bu yazıyor 64Mb lik Geforce2 mx400 kartımın 3.3V olduğunu nerden öğrenebilirim ve eğer takarsam anakart bozulurmu?? bi fikri olan yazsın lütfen nedir bu 3.3V olayı? resimdekini aynısı var.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
18 yıl
Kayıp 65 GB
1ay önce 160GBlık(149GB) bir hardisk almıştım içi tıka basa doluydu,bugün şu saat itibariyle d sürücüm 42 GB gösteriyor evet 107GB lık d den geriye kalan bu, film,müzik vs herşey erişilemez durumda yaptığım şey şuydu harddiskimi alıp arkadaşımın bilgisayarında slave olarak açmaktı,slave olarak görmedi ve biranda kendi masaüstüm ekrana geldi.Hiçbir işlem yapmadan kapatıp kendi makinamda taktığım zaman da mavi ekranla karşılaştım,incelediğim zaman d sürücümde artık bişe yok diyebilirim onda hyper threading li p4 3.2 bende ise amd athlon64 3.2 var ,açılırken tek işlemci bilgisayar olarak gördü,soğuk sudan başka ne önerirsiniz? nerde benim GB larım!!ühühü
(c 32GB d 107GB idi şimdi c 32Gb d 47GB)
A
19 yıl
ATI Radeon AX550 ile MSI Nforce4
Selamlar
Ati Radeon Ax550 Gamer Edition (PCI Express) Ekran Kartını, MSI K8N Neo4 Nvidia NForce4 chipsetli Anakart ile beraber kullanırsam Herhangi bir sorun oluşur mu ? Eğer bir bilginiz var ise bu hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.