W

Yarbay
16 Şubat 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
17 yıl
2\u0027NCİ J. SNR. TB. K.LIĞI ŞIRNAK SİLOPİ
giden yok benden başka onu geçtimde daha önce burda yapan yada nasıl bir yer olduğunu nerde olduğunu bilen varmı?
W
18 yıl
W550i mesaj menüsü sorunu
w550i'de yeni mesaj yaz'a bastığımda menuye ulaşılamıyor diyor ve gelen kutusu giden kutusuna girmeye çalıştığımda açılıyor diyerek bekliyor sadece, mesaj merkezini kontrol ettim doğru şekilde kayıtlı, çok garip bi hata ama çözemedim ve mesaj yazamıyorum..
W
18 yıl
xbox 360 isteyen?
almanyayı 2 gün dolaşıcaz ve 3 tane xbox360 premium getircem(1i kendime) bulabilirsek, 550euroya isteyen varmı? hemen parayı istemiyorum sadece almak isteyen varmı ona göre arıcam...ayın 20. de gelicek..
W
18 yıl
rus dolandırıcılara dikkat..
olayı duymuşsunuzdur daha önce ama kısaca anlatim, senden rusyadaki bir yazılım firmasının türk müşterilerinden gelen paraları %5 komisyon karşılığı Western unioun ile rusyaya göndermeni istiyor,nedeni ise ticari vergi kapsamına girmemek.

bu şekilde beni bulan rus bir adamla konuştum yaklaşık 1 saat biraz önce ve inanılmaz ikna edici konuşuyor aman dikkat, burdaki bütün banka siteminden haberdarlar ve bu konuda çok bilgililer,

olayın gerçek yüzüne bakarsak benden yapmasını istediği şey internet bankacılığı şifrelerini ele geçirdiği kişilerin hesabında bulunan parayı, doğrudan Rusya’ya havale edemediği için,benim hesabıma havale yapıp benim bu paralardan komisyon alarak rusyaya göndermemi sağlamaktır..

aslında iyi para vardı işte anlaşsaydım elemanla ama tabi haram para,ülkemin parası,bizim insanlarımızın parası


şerefsizin icq : 265-409-773
W
18 yıl
Corolla sedan 1.4 terra dizel mi yeni 307 1.6 hdi mı?
bu iki model arasında kaldık, kullananlar ve konuya hakim olanlar görüşlerinize ihtiyacım var..
W
19 yıl
Quad SLI (yuhhhhh)
2 tane ayrı ayrı takılan SLI sistemi birleştirip elde edilmiş. 4 kart da aynı değil yani. Anakart olarak Gigabyte GA-8N-SLI-Quad Royal kullanılmış. Peki nasıl yapmışlar ? 32 X olan PCI-E veriyolunu 4 x 8 olarak ayarlayarak. daha neler görcess

Alıntıdır...

http://www.oc.com.tw/article/0509/imgs/GigabyteGA8NSLIQualRoyal-050920-06.jpg
W
19 yıl
6800LE Overclock
< Resime gitmek için tıklayın >


kart 400*900 de max 70 derece, dahada gidicek..
W
19 yıl
siliniz..
kafa başka yerde yanlış yere açtık.. siliniz..
W
20 yıl
Nasa WorldWind..
bu programdan anlayan varmı? çalışma mantığı falan..
W
20 yıl
9800se bios..
andromeda'da satılan powercolor 9800se'ya sahip olan arkadaşlar, orjinal biosu boraa@europe.com adresine yollarsanız çok sevinirim,ilginç bir sorun yaşıyorumda..
teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.