K

Er
26 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
harici hdd???
Arkadaşlar 160gb harici hdd var.Bilgisayarımdada 80 ve 200 gblık 2 adet hdd bağlı.Önceden herşey normaldi fakat bilgisayarıma format attıktan kısa bi süre sonra bilg. harici hddyi açmamaya başladı.
Başka bilg.lara bağladığım zmn normal çalışıor fakat kendi bilgisayarıma hangi harici hdd bağlarsam bağlayayım önce donanım bulundu diyor bilg aşırı şekilde yavaşlıyor zar zor bilg girdiğim zaman harici hddnin ikonu bir görünüor bir kayboluyor çıkarttığım zaman ise bilgisayar normal çalışmaya başlıor.
Hangi harici harddiski takarsam takayım sonuç aynı donanım buluor ama açamıor kasıyor.Sizce sebep ne olabilir ki format atmadan böle bi sorun yoktu????
K
16 yıl
Dizüstüm dağılıyor!!!
Arkadaşlar dizüstü bilgisayarım bağlantı yerlerinden çatlamaya başladı ekranı neredeyse düştü düşecek.Alt tarafta vida yerlerinin kenarları hep çatladı.Benzer problemle karşılaşan var mı acaba japon yapıştırıcısıyla yapıştırmayı düşünüyorum ama çekiniyorum yardımcı olursanız sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.