W

Yüzbaşı
26 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
80 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
4 yıl
Racing Drone Toplamak İsteyenler Baksın
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açma sebebim zamanında çok uğraştık destek bulamadık fahiş fiyatlar çıkarıldı destek için,

Eğer racing drone toplamak isteyenler varsa eğer İstanbul / Bahçeşehir tarafında bir grubumuz var,


-Parça seçiminde ücretsiz danışmanlık verebiliriz.
-Uçurma konusunda ücretsiz pilot eğitimi verebiliriz.
-Parçaların toplanması, lehimi, ayarları v.s konularda ücret karşılığı hizmet verebiliriz.

Saygılar sevgiler,

05324879205 Onur Tığ
W
4 yıl
10 Kuruşa Kedi Evi Satıyorlar !!!
Arkadaşlar ufak canlarımız için dışarı da üşümesinler diye alabilirsiniz, paylaşmak istedim.
https://www.adoremobilya.com/adore-kedi-evi-cat-01-hm-1-ahsap
W
5 yıl
AXA Sigorta KARAKTERSİZLİĞİ hakkında!
Bir çok sigortayla çalıştım, hassasiyetleri ile gerçekten memnuniyet yaratan insani yanları ağır basan, kazançlarını ikinci plana atıp İNSANI düşünen ve yardımcı olan firmalardı...

Asıl konuya gelelim,

Nisan 2016 yılında Axa sigorta kullanan aracın motorum ve beni çğnemesi sonucu, Köprücük kemiği 2 yerden, 8 kaburga, omuz çıkması, motorsiklet hasarı, ve hastane masrafları gibi bir ton problemle karşı karşıya kaldım.
Bu yaşadığım problemlerden sadece motorsikletin ödemesini yapıp sağlık ve diğer sorunlar ile ilgili rapor talep ettiler, 4-5 doktorun imzaladığı HEYET raporu aldım, diğer tüm raporlarımı verdim o halde tüm bunlarla uğraştım çünkü,
Maluliyet ve diğer tüm ödemelerimi yapacaklarını söylediler mailleşmelerimiz de.
Aralık 2016 aylarını gösterdiğinde duydum ki tahkime gitmem gerekiyormuş ( Sigorta Tahkim Kurulu ) bu kurul sigorta ile aramız da olan anlaşmazlıkların çözümü konusunda karar merciiymiş, neyse gittik. 1,5 Yıl 2017 haziran aylarına
Kadar tahkimin karar vermesini bekledim ve karar elbette ki tüm evraklarım eksiksiz olduğu için benim lehimeydi, bu kararla tekrar sigortaya onlara yapılan kurul kararı tebliği sonucunda neden ödememi bana yapmadıklarını sordum, döneceklerini söylediler,
1 ay onların dönmelerini bekledim bekledim bekledim..
Geri döndüler elbet fakat bu sefer AXA sigortanın hürmetli hukuk departmanı mensubu Dilara hanım, tahkimin sonuçlanmadığını sonuçlanınca icradan ödememi alacağımı söyledi. 1 ay da öyle bekledim ki avukatım beni aradı karara itirazda bulunduklarını,
Tahkimin kararını (REDDETTİKLERİNİ) ve konuyu makhemeye taşıdıklarını söyledi, bu hakları varmıydı dedim ? Evet malesef vardı dedi dedim yasal süreç canımızı önemsemiyorlar, yaşadıklarımızı önemsemiyorlar, ceplerinde ki paraya bakıyorlar madem bekleyelim dedim, devletimizin adaletinden bir gün şüphe etmedim ki, 2019 Nisan ayında İstanbul Anadolu 4. Asliye ticaret Mahkemesi de lehime dönüş yapmış ve "Sigorta Tahkim Kurulu" nun kararını, yani bana ödeme yapılması konusun da ki kararını onamış bulunuyor.
Gel gelelim İcrada bulunan ödememi sevgili AXA Sigorta hala ödememiş bulunmakta.. Şimdi gelelim devletin hukuk sistemine, gerçekten mağduru koruyup lehine krarlar veriyor fakat neden sigortalar hakların da kesinleşen hükmü bir türlü yerine getirmeyip eti ne butu ne diyeceğimiz insanların zararlarını karşılamıyor ? Reklamlar yaparlar sağlığınız derler canınız derler ama insanı düşünen ve değer veren hangi şirket bu derece nasılsa ödeyeceği parayı erteleyip aman da 1 sene daha kasamda dursun o para diye uğraşır ve uğraştırır ?

Son sözüm, AXA Sigorta gibi karakter emaresi gösteremeyen, şirket menfaatlerini sürekli önde tutup hukukun hantallığını kullanıp insanları süründüren bu şirketten lütfen uzak durun...
Bu şirketler reklamlar da gösterildiği gibi sizin canınızı, sağlığınızı ve dertlerinizi asla düşünmüyor, BU ŞİRKETLER CEPLERİNİ DÜŞÜNÜYOR, İNSANLARI YOLMAYI DÜŞÜNÜYOR !!!!!!
Ödememin yapılmaması durumunda bu konuyu ben ve benim gibilerin yaşadığı zorlukları herkesin duyması adına tüm haber kanallarına evraklar ile verip kendilerini rezil etmek için elimden geleni ardıma koymayacağım ki herkes bu şirketin gerçekte ne olduğunu görsün!
Bu sorunları yaşayanların ne süreçlerden geçtiğini herkes görsün...
W
5 yıl
Kum mu döküyorum ?
Arkadaşlar malum küçük abdesti yaparken pat diye kesiliyor ve sanki tıkanma gibi bir his hissediyorum. Birkaç gündür böyle yaparken yanma v.s yok.

Tecrübesi olan varsa yazar mı ?
W
5 yıl
Bu ürünler gerçekten granit mi ? (tava,tencere)
Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda ki ürünler gerçekten granitten mi yapılıyor yoksa üst düzeyimi sadece granit, konuyla ilgili bilgisi olanlar belirtebilir mi ?

LİNK 1https://www.schafer.com.tr/24-cm-gastronomie-granit-siyah-kare-tava-1501shf26402
LİNK 2https://www.schafer.com.tr/24-cm-gastronomie-granit-siyah-basik-tencere-1501shf25542
W
8 yıl
World of Tanks Face İt turnuvaları hakkında.
Merhaba Arkadaşlar,

6 kişilik ekip kuracağım ve faceit sitesinden girip bilgi alabilirsiniz bir çok ödül var puan karşılığı.

t54 ltw., ru, is3, t110e5, bct, obj140, t62 tankları olan arkadaşların bana whatsapptan ulaşmasını istiyorum. Ekip tamamlandığı takdirde her hafta birkaç Premium tank, kulaklık, oyuncu Mouse'u v.s almamız durumu söz konusu.

Cep numaram: 05324879205

Teamspeak v.s iletişim için gerekli altyapı mevcuttur.

www.faceit.com ' dan gerekli incelemeleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler,

İyi Günler,
W
10 yıl
Aslına Geri Dönüş Turnuvasına Ekip kurulacak
Merhaba Arkadaşlar. Bu turnuva için 12 oyuncuya ihtiyacımız var. Oyuncular incelendikten sonra en kalifiye olanları ve uyumlu olanları takıma kabul edilecektir. Kullanıcı nicki belirtebilirsiniz konu altında. Eğer kurulu bir takım var ve oyuncu kabul ediliyor ise dahil olabilirim.

Klanımıza müracaat için ( OEFT ) Ottoman_Empire şeklinde klan aratarak bu klandan bize ulaşabilir ve ekibimize dahil olabilirsiniz.
W
12 yıl
Çok Önemli Lütfen Yardım..
Arkadaşlar Merhaba. Excel'de makro kaydedebiliyoruz ve bu sayede bize yapmamız gereken rutin işlemleri yapıyor otomatik. Peki ben bunu bilgisayarımda script olarak nasıl yapabilirim. vsb dosyama tıklayacağım ve rutin bilgisayarda yaptığım hergünkü işlemi otomatik yapacak. Böyle bir yardımcı program varmı yapılan işlemleri rec deyip kaydedip kodları sonra play dediğimde tekrar yapab,ilecek Excel;'deki gib. ?
Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
W
13 yıl
Sony Ericsson Xperia ARC Hakkında...
Merak edilen bütün soruları yanıtlayabilirim...

Bir Xperia Arc Sahibi İseniz En büyük AYRICALIKLARINIZ... (Bir HTC Desire HD Eski sahibinin ellerinden yazılıyor)

#Neredeyse Sadece ekrandan oluşan çok ince slim bir telefon sahibisinizdir...
#Binlerce Ücretsiz Android yazılımından en iyi şekilde randıman alırsınız...
#Tümleşik ekran kartı şuana kadar bir cep telefonuna sığdırılmış en iyi ekran kartıdır...
#720p HD Video çekebilir ve Şuana kadar bir telefonda kullanılmış en kaliteli kamera ile fotoğraf çekebilirsiniz...
#HDMI ile TV' ye bağlayıp bütün formattaki videoları 1080p dahil altyazılı bir şekilde her an istediğiniz yerde izleyebilirsiniz... Oyunlarıda unutmamak lazım...
#Son olarak Bravia Engine Mobile Teknolojisinin kullanıldığı bu telefonda Bir resme baktığınızı değilde Resimin çekildiği ana baktığınızı hissedersiniz..

Ve birkaç Resim...

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Tarafsız bir editörün sitesinde yayımladığı yazıdan ufak bir alıntı...
Bilgisayar yerine Sony Ericsson Xperia ARC ile sunum yapıyor!

Sony Ericsson Türkiye Pazarlama Müdürü, sunumunu herhangi bir bilgisayar aracılığıyla değil, Sony Ericsson Xperia ARC ile yapacağını söylediğinde şaşırdım. İyi, güzel de, nasıl yani? 70 ekran bir TV’ye, HDMI kablosu ile bağlı Sony Ericsson Xperia ARC ile sunumunu yaptı. Sunum sırasında ne bir takılma, ne bir mavi ekran görmedik. Görüntü kalitesi ise, görülmeye değerdi. Görüntülerdeki netlik ve canlılık, o kadar üst seviyedeydi ki, “Sony! Abi, ötesi yok” demekten kendimi alamadım.
W
13 yıl
Markafoni Davet Linki
Çok aramıştım bulmak için isteyen arkadaşlara yardım amaçlı,

Buradan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.