Merhaba arkadaşlar, laptopu freedos olarak yeni aldım. Win 10 Home yükledim. Hoparlörden sesi az gelmekte. Msi sitesinden driver ların hepsini yeniden yükledim, fakat ses gene az gelmekte. (bu arada kulaklıktan ses daha iyi, normal gelmektedir.) Bu laptop tan olan arkadaşların hoparlörden sesi nasıl gelmekte, eğer iyiyse yardımcı olabilirmisiniz? Kronik bir sorunsa veya sorun benim cihazımdaysa servise göndereceğim mecburen. Yeni bilgisayarıda servise vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
W
wodanhal (Murat Cem Mutlu) Türk Telekom altına konu açtı.
İyi günler arkadaşlar, Vodafone'da yaşadığım olumsuz durumlardan dolayı Telekom Prime tarifesine geçmeyi düşünüyorum, Bağlıca mahallesinde kullananlar varsa konuşma ve internet çekim gücü ve hızı iyimidir? Kısa sürede cevaplarsanız memnun olurum.
Mesaj linki kopyalandı.
İşlem başarılı.
Bir sorun oluştu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
Bu laptop tan olan arkadaşların hoparlörden sesi nasıl gelmekte, eğer iyiyse yardımcı olabilirmisiniz? Kronik bir sorunsa veya sorun benim cihazımdaysa servise göndereceğim mecburen. Yeni bilgisayarıda servise vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.