#

Yüzbaşı
17 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
#
4 yıl
ucuzaoyna.com Dolandırıcılığı!
Hayatımda ilk defa böyle bir alışveriş yaptım ve inanılmaz derecede pişmanım şu anda!

Normalde 400 TL olan Forza Horizon 4 Ultimate Edition adlı oyunu 60 TL'ye sattıklarını görünce hemen aldım. Oyunu satın aldıktan sonra girip indirebileceğim bir Microsoft hesabı verdiler. İşin güzel tarafı(!), aynı hesabı onlarca başka insana da vermişler! Oyunun ek içeriklerini indirmek söz konusu bile olmadı çünkü "kullanıcı sınırına ulaştınız" diye bir hata alıp durdum. Bari esas sürümü oynayayım diye düşündüm ama oyuna her girdiğimde en fazla beş dakika kalabildim. Oyun kendi kendine kapanıp durdu!

Şimdi doğru düzgün muhatap da bulamıyorum! "Yok iade olmazmış da, ancak değişim yaparlarmış, bilmem ney" gibi şeyler yazıyor internet sayfalarında. İşin yoksa uğraş dur tüketici heyeti, bilmem ney...

Uzun lafın kısası; bu ve bunun gibi oyun yerine hesap satan mağazalardan uzak durun. Benim başım ağrıdı, sizinki ağrımasın.
#
9 yıl
Steam indirme yüzdesi bir anda sıfır oldu. Yardım konusu.
İndirme oranı %75-80 civarlarındaydı. Önce "reallocating" diye bir uyarı aldım, sonra indirme oranı sıfıra indi. Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba?

< Resime gitmek için tıklayın >
#
9 yıl
\"Soundblaster X-Fi Titanium\" ses kartı için kulaklık tavsiyesine ihtiyacım var.
http://www.bit-tech.net/hardware/soundcards/2010/04/08/sub-100-gaming-sound-card-reviews/4
Bağlantıda gördüğünüz ses kartı ile kullanabileceğim (ses kartının nimetlerinden faydalanabileceğim), f/p odaklı bir kulaklık arıyorum arkadaşlar.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
#
11 yıl
İlan güncelliğini yitirmiştir.
İlan güncelliğini yitirmiştir. Silinebilir.
#
11 yıl
Batman: Arkham Asylum \"GOTY\" (FORUM DIŞINA VERİLDİ)
Oyunu forum dışına verdim. Konu kaldırılabilir...
#
12 yıl
GTX690 Kutu Açma Videosu


Alıntı: MotherBoards.org YouTube kanalı.

Düzenleme: Yorum eklendi...
Bugüne kadar gördüğüm en şık görünüme sahip olan fabrika çıkışlı ekran kartı. Soğutma performansını merak ediyorum açıkçası. Bundan önceki modelde en sessiz çift işlemcili ekran kartını üretmeyi başarmıştı nVidia. Soğutucu tasarımı yine sessizliği getirecek gibi görünüyor. 22nm üretim teknolojisi en yüksek sıcaklığa nasıl bir etki yapacak, bekleyip görmek lazım...
#
12 yıl
EAH6950 DCII 1GB / R6950 Twin Frozr II 2GB?
AMD'nin 1GB'lik 6950 modelinin 2GB'lik modele göre oyunlarda en fazla 3-4 kare fark ettirdiğini biliyorum. Bundan hareketle Asus'un 1GB'lik modelinde karar kılmıştım zaten. Bugün tesadüfen MSI R6950 Twin Frozr II modelinin hemen hemen aynı fiyata sahip olduğunu gördüm. Üstelik MSI 2GB belleğe sahip. Asus'ta karar kılmamda en büyük etkenlerden biri de kullandığı bileşenlerin kalitesiydi. Sizce MSI markası da Asus kadar kaliteli ve uzun ömürlü müdür ekran kartı konusunda? Ne dersiniz; EAH6950 DCII mi, R6950 Twin Frozr II mi?.. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
#
13 yıl
Bulldozer işlemciler Türkiye için ön-sipariş listelerinde
http://www.teknobiyotik.com/catalogsearch/result/?q=bulldozer

konu açıldı mı bilmiyorum arkadaşlar. arama yaptım, lakin bi şey göremedim konuyla alâkalı.
AMD meraklılarına güzel bir haber vermek niyetim :)
#
13 yıl
Corsair Force GT, OCZ Vertex 3 Max IOPS?..
arkadaşlar bu iki SSD disk arasında kalmış durumdayım. siz hangisini tavsiye edersiniz? ve neden?..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.