S

Yüzbaşı
17 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
İnternet Kopma Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir internet hattımda bağlantı sorunu yaşıyorum. Gün içerisinde sürekli kopmalar meydana geliyor. Modem markası ttnet'in dağıttığı Huwai HG521. Şimdi modem değiştirmek istiyorum ancak alacağım modemin işimi görüp görmeyeceğini nasıl anlarım bilmiyorum. Hangi parametrelerine bakmam lazım, neye göre karar vermeliyim ? Önereceğiniz bir modem var mı ?
S
7 yıl
Lüksemburg\u0027da Yaşamak
Merhaba arkadaşlar, iş gereği 6 ay Lüksemburg'da yaşayacağım. Hayatımda ilk kez yurtdışına çıkacağım için haliyle aklımda bir çok soru var. Lüksemburg'da hayat pahalı internette araştırdığım kadarıyla, malum Euro'da baya arttı burada aldığımız maaş orası için komik bir ücrete denk geliyor. Elbette orada ekstra para alacağız ancak yine de ipin ucunu kaçırmamak adına uygun geçinmek için nereleri kullanabiliriz ? Yeme, içme ve diğer alışverişlerde önereceğiniz yerler var mıdır ?

İşin ekonomik boyutu bir yana, gezip tozma kısmına da değinmek istiyorum. Kesin görün dediğiniz nereler var ? haftasonları boş boş oturmak olmaz önce yakından başlamak üzere yavaş yavaş etrafa yayılmak lazım :)
S
7 yıl
40 bin TL Araç Önerisi
Merhaba arkadaşlar, 40 bin tl maksimum 42-43 bin tl bandında bir araç bakıyorum. Çoğunlukla şehir için kullanım, yılda 10 bin km yi geçmem. Şuan fiat bravo 1.4 multiair yada 1.6 mjet bakıyorum başka önereceğiniz bir araç var mıdır ?

update: hb önceliklidir
S
8 yıl
ATC(air traffic controller) Hakkında
Merhaba arkadaşlar, atc olarak görev yapan bir arkadaş var mıdır aramızda ?
S
8 yıl
C sınıfı HB araç tercihiniz
Merhaba arkadaşlar, daha önce b sınıfı için sorduğum soruyu tekrarlamak istiyorum. C sınıfı bir araba alacak olsanız tercihiniz ne olurdu ve neden ?

Edit : soruyu biraz daraltma gereği hissettim, sadece HB olarak önereceğiniz C sınıfı araçlar nelerdir ?
S
8 yıl
C sınıfı HB araç tercihiniz
Merhaba arkadaşlar, daha önce b sınıfı için sorduğum soruyu tekrarlamak istiyorum. C sınıfı bir araba alacak olsanız tercihiniz ne olurdu ve neden ?

Edit : soruyu biraz daraltma gereği hissettim, sadece HB olarak önereceğiniz C sınıfı araçlar nelerdir ?
S
8 yıl
İzmir\u0027de diksiyon kursu
Merhaba arkadaşlar İzmir de önerebileceğiniz diksiyon kursu var mı ?
S
8 yıl
İş için yaşadığı yeri değiştirmek
Merhaba iş için yaşadığı ili değiştiren arkadaşlar varsa aramızda yaşadıkları hakkında bilgi almak istiyorum. Şuan doğup büyüdüğüm şehirde yazılım müh. olarak çalışıyorum ve 3bin kazanıyorum ayda ve şartları çok güzel çalıştığım yerin. Geçen sene mezun oldum işimden memnunum sadece geçen günlerde bir arkadaşım atc ilanı gönderdi maaşların eğitimde 5bin daha sonra 8bin olduğunu söyledi. İnsanın aklı kaymıyor değil başvuru için tüm gerekenler var sadece ilanda açılan yerler hep doğu ve istanbul. Bunları veya buna benzer bir durumu yaşamış arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
S
8 yıl
B sınıfı HB tercihiniz ne olurdu ?
Arkadaşlar hangi aracı tercih edeceğinizi nedeniyle birlikte yazabilirseniz iyi oldu
S
9 yıl
ASUS hard disk problemi
Arkadaşlar dün asus laptoba dvdlerden recovery yapmaya çalıştım. 1 saatte işlem bitti daha sonra siyah ekranda bir imleç geldi ve pc kaldı öyle.
Bugün format attım laptoba yine aynı şekilde
Disk error
Press any key to restart hatası alıyorum.

Sorunun donanımsal bir şey olduğunu düşünmüyorum sağlam harddisk durduk yere bağlantısı kesilmez heralde. Ne yapablirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.