D

Çavuş
16 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Fotoğraf makinası ve video kamera tavsiyesi
Merhaba. İşletmemize hem fotoğraf makinası hemde video çekimi yapan aynı zamanda mikrafon takabileceğim bir makina arıyorum. Video çekme özelliğini kısa röportaj çekimi için kullanacağım. Yani mikrafon bağlayıp müşterilerle röportaj çekimi yapacağız
D
9 yıl
Resimdeki araç kaç model?
Resimdeki araç kaç model? Bir kiralama şirketi bu resmi kullanıyordu ve kurallara göre eğer o araç ellerinde yok ise dengi veya bir üstü araç getirmeleri gerekiyordu. Bana resimdeki araç yerine 2012 model FIAT linea 323 getirdiler 2012 model. Ayrıca araba kötü bakılmış pis bir araçtı. Ben bu araç kiralama servisini şikayet etmek istiyorum. Eğer resimdeki aynı sınıf araç değilse böyle bir hakkım doğacak. Çünkü resimdeki modele denk bir araç getirmeleri gerekiyordu.
Sizden ricam resimdeki aracın kaç model olduğunu söylemeniz. Şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Böyle bir oyun arıyorum
merhaba arkadaşlar, görme engelliyim. txt tabanlı online oyun arıyorum.
grafik olmayan, erişilebilir bir oyun tavsiyeniz varmı?
savaşarak modern silahlarla toprak alıp, ülkemi büyüttüğüm bir oyun varsa sevinirim.
D
10 yıl
acilYardım lütfen
merhaba, asker, tank, uçak alabileceğim, savaşıp toprak kazanabileceğim ticaret yapıp, ülkemi güçlendirebileceğim bir oyun varmı acaba?
acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
D
10 yıl
Balıkesirde kiralık yazlık arıyorum.
merhaba arkadaşlar,
öncelikle altınolukta olmak üzere balıkesirde müstakil bir yazlık arıyorum.
D
10 yıl
Yazıcıyı diğer bilgisayarlara kablosuz bağlamak
Merhaba Arkadaşlar. 1 Yazıcı ve buna bağlamak istediğim 2 bilgisayar var.(win7) Bu bilgisyarlar interneti kablosuz bağlantı aracılığı ile alıyorlar. Bu şekilde bu yazıyı 2 bilgisayarda kullanmak imkanım var mı? Ağ kurabilmek için kablolama yapmak şart mı?
D
11 yıl
SONY KDL-40EX500 modeline Dsmart modul takılabilir mi?
Merhaba, SONY KDL-40EX500 televisyonum var. Yanda modul yuvası var. Acaba buna DSMART modul tkaılabilir mi? Cihaz özellerinde aşağıdaki gibi bir açıklama var.


[B]CI+ Ready – CI+ CAM ile kolayca akıllı kart takarak ücretli TV ve abonelik kanallarına erişin (CI Plus, Dijital Video Yayını – Ortak Arayüz ile tamamen uyumludur, böylece mevcut CAM'ler kullanılabilir)[/B]
D
11 yıl
Bağlantı hızım düşük çıkıyor.
1 hafta önce modemim bozuldu ve yeni modem alıp taktım (ASUS). Dizüsütü bilgisayorımdan wifi ile bağlanıp hız testi yaptığımda bağlantı hızım 7.000 çıkması gerekirken 2.000 civarı çıkıyor. Bu durum sadece o dizüstü bilgisyarda var. Başka cihazlarla bağlandığımda sorun yok. Sizce neden olabilir? Virüs programını pasif edip o şekilde de denedim fakat hız aynı çıkıyor.

İşetim sistemi win8
D
12 yıl
Kasa Takip Programı Önerisi
Arkadaşlar basit kasa takip programına ihtiyacım var. Kasaya giren çıkan hesabın takibi için kullanacağım döviz ve TL cinsiden gireceğim. Web tabanlı olursa süper olur.
D
12 yıl
Notbook\u0027a GPS özelliği kazandırma?
Merhaba arkadaşlar. Dizüstü bilgisayarıma gps özelliği kazanırmak istiyorum. Sanırım gps usb dongle takarak bu mükün olabiliyormuş. Bu konuda bilginiz var mı ? Hangi gps usb dongle işimi görür ? ,, Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.