DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
H

Teğmen
08 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Yeni galaxy s3 sorunu
Merhabalar internetten sıfır kutusu açılmamış s3 tel aldım. Tel rootlanmış halde gelde bana. Sizce bu normal midir yeni telde root olur mu? Servisede sordum ithalatçı garantili tellerde olabilir dedi siz ne diyorsunuz bu duruma ürünü iade edebilir miyim?
H
10 yıl
Bu telefonun fiyatı düşer mi
Arkadaşlar galaxy s5 almayı düşünüyorum. Sizce fiyatı düşer mi şu an yaklaşık 1400 civarında.
alayım mı bekleyeyim mi
H
10 yıl
Ergenlikten yeni çıkmış olabilir mi
Bir kız size dil çıkarsa ne cevap verirdiniz ona bu kızda 20 yaşında küçük de deil
H
10 yıl
call of duty black ops 3 açımıyor !!
arkadaşlar oyunu indirdim kurdum ama açmaya çalıştığımda açmıyor hata falanda vermiyor , crackde yaptım neden olabilir acaba bu sorunla karşılaşan oldumu ??
H
10 yıl
Seviyeli sohbet grubu
Arkadaşlar seviyeli bir muhabbet yapmak için whatsup grubu açmayı düşünüyorum ne dersiniz.
H
11 yıl
İsim vermede zorlanma
Arkadaşlar program yazarken değişkenlere isim vermekte zorlanıyorum.Bunun için ne yapmalıyım.Program yazmaktan çok değişken isimlerine kafayı takıyorum.
Sizce bu bir sorun mudur.Sorunsa ne yapmak gerekiyor.Özellikle bilgisayarcı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Arkadaşlar bu bir rahatsızlık mıdır
H
11 yıl
Ödev yaptırmak isteyenler pm atsın
C,C++,Java ödevleriniz uygun fiyatlara yapılır.
İsteyenlere projelerinde de yardımcı olabilirim

Eğer herhangi bir sorunuz olursa pm atabilirsiniz.
Referans olarak yaptığım programların bir kaçının kodunu atabilirimm
H
11 yıl
Ödev proje yapımı
Merhaba arkadaşlar C,C++,Java ödevleri uygun fiyatlara yapılır.İsteyenler pm atabilir.
H
11 yıl
Zor problem
N tane çocuk M tanede oyuncak var.Her oyuncağın mutluluk puanı var.Örneğin bir oyuncağın iki farklı çocuğu mutlu etme puanı farklı.Bu oyuncaklar çocuklara öyle dağıtılacakki mutluluk puanı en az olan mümkün olduğu kadar fazla puan alabilecek.Bir çocuğa birden fazla oyuncak verilebilir.ve Her çocuk oyuncak alacak.Bu dağıtma işlemini nasıl yapabiilirim.Yani minimum mutluluk puanı alan olabildiğince maximum mutluluk puanı almış olacak.Fikirlerinizi bekliyorum.
H
11 yıl
Takıntı haline geldi
Arkadaşlar öncelikle şöyle diyim ben eskiden söylediğim bazı şeyleri unutamıyorum ve neden bunları söyledim diye kendimi suçluyorum.Mesela eski kız arkadaşıma bazen ingilizce mesajlar atardım.Şimdi bunları kafaya takıyom ayrılalı yaklaşık 8 ay oldu ama ben yine takıyom.Bu yüzden mi ayrıldı diye düşünüyom.Ama ayrılırken bunu ayrılma sebebi olarak söylemedi.Sizce ne yapmalıyım ??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.