S

Teğmen
08 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
280 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Star Wars Battlefront 2 Trailer!!!
15 nisan star wars kutlamalarında gösterilmesi planlanan ilk trailer sızdırıldı.

https://youtu.be/IX91z6g3_Wc

Videoda multi modun yanı sıra adı duyulmamış bir askerin single player modunu oynayacağız. Trailer klan savaşlarındanda bazı sahneler içeriyor. Herolar ise trailerda görüldüğü kadarıyla darth maul, yoda. Ön sipariş ile star wars episode 9 heroları rey ve kylo ren de oynanabilecek. Bunun yanı sıra oyunda kullanılan araçların yanına bazı hayvanlarda eklenmiş gibi gözüküyor.Yoda ve darth maul oyuna satış patlaması yaşatabileceğini düşünüyorum. Oyun aralık 2017de satışa sunulacak.
S
7 yıl
35-45 bin TL arası suv önerisi
Merhabalar geçtiğimiz hafta ix35imi sattım. Araç ihtiyacından dolayı 2 araba almaya karar verdik. İlk aracı eşime 2012 clio aldık. Sıra benim aracımda :) suv tarzı araca uzun yıllardır bindiğim için hiçbir sedan araç bende suv hazzını yaşatmıyor. O yüzden 35-45 bin tl arasında fiyat /yakıt/performans araç önerilerinizi bekliyorum. Aracı adanada kullanacağım. Dağ tepe yokuş yok. Yılda bir kaç kez tatile gidiyoruz o kadar. 2003-2004 model üstü ne önerirsiniz?
S
8 yıl
Neden süper kahraman oyunları çıkmıyor?
Merhaba arkadaşlar. Malumunuz marvel, dc gibi süper kahraman filmleri coşmuş durumda.ps2 ve ps3 de filmlerle aynı anda çıkan oyunları zevkle oynuyordum. Son zamanlarda artık hiç bu tarzda oyunlar göremiyorum. En son deadpool remastered hatırlıyorum. Onun dışında başka oyun yok gibi. Lego serileri eğlenceli fakat bir wolverine, xmen, hulk tarzı oyunların tadını vermiyor. Forumda bu tarz oyunlara talep olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi almak isterim.
S
8 yıl
Atık su arıtma tesisinde çalışıyorum. Sorularınızı alabilirim
Merhabalar 3 yıl temiz su arıtma, 1 yıldırda atık su(kanalizasyon) arıtma tesisinde çalışıyorum. Kimyagerim. Merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.