B

Yüzbaşı
08 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Nasıl bulabilirim.?
Selam dostlarım sizden bir konuda bilgi almak istiyorum bir müziği telefonda toplamda Kaç defa dinlemişim bunu öğrenebilme imkanım varmı acaba?
Saygılarımla guvende kalin..
B
8 yıl
Nakit Yada Paypal Ile Alinik 46-50 seviye arasi boom beach ariyorum
Western Union yada Paypal Ile Alabilirim Western Union'la Hesabiniza Maximum 45 46 Canada $ gelir Yada Western Union'la Adiniza gonderirim Ben burdan gonderme ucretini oderim oradan kesilecek olana karismam. Bu sekilde Maximum 70 80TL'lik hesap ariyorum seviyesi yuksek olacak 20 30 lvl ada istemiyorum bende'de var. Detayli sekilde resimlerini bana pm ile atarsaniz sevinirim.. Mail adresi ve isim degistirme hakki olmasi sart.. Odeme sekli guvenilir referansi olan kisilere oncelik para sonra hesap, referansi olmayan kisilerle once hesap sonra para seklinde odeme yapilacaktir.. Guven konusu icin daha once yapmis oldugum alisverislere bakabilirsiniz.. lutfen sacma sapan yorumlar yapmazsaniz sevinirim tesekkurler..


ICLOUD YADA GMAIL ADRESI TESLIM EDILMEK ZORUNDA VE DAHA ONCE AKTARMA YAPMAMIS OLMASI VE ISIM DEGISTIRME HAKKI OLMASI SART !
B
9 yıl
Android\u0027te kullandigim WhatsApp\u0027in Yedeklemesini 5S Aktarma
Arkadaslar android kullanmaktan bayagi sIkilmistim Ios'a gectim ama WhatsApp taki konusmalarimi android telefonumda yedekledim ama bunu ios'a aktarip devam etmek istiyorum bunu nasil yapabilirim? Android olsa kolay ama iosta nasil bilmiyorum.. Simdiden tesekkurler..
B
9 yıl
Kulaklık Tavsiyesi Lütfen..
Merhaba arkadaslar ebaydan almak sarti ile maximum 25$ odeyebilecegim bass ve tizz'i rahat alabilecegim ses kalitesi iyi bir kulaklik ariyorum. Canada'da yasiyorum burada kulaklik cesitleri cok ama istedigim sekilde bulamiyorum yalniz kulak ici kulakligi ariyorum microfonu olmasi sart MH750 den bahseden cok hatta bir ara Sony W995 kullanmistim onun orjinal kulakligi mükemmeldi..Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar simdiden tesekkurler..
B
9 yıl
Flashtool konusunda acil yardim..
Gerek kalmadi halledilmistir..
B
9 yıl
Online Oyun Ariyorum ( Acil ! )
Arkadaslar bana acil online oyun lazim sikintidan kafayi yemek uzereyim boyle sehir gelistirmeli ne bileyim tank tufek olsun seviye gelistireyim falan oyuncusu fazla olan bir online oyun istiyorum... Simdiden tesekkurler..
B
10 yıl
Windows 7 Ultimate Lite Lazim..
Arkadaslar dun aksam bir cok forumu didik didik ettim :) ve sonucunda bulamadim.. Benim laptop cok eski oldugu icin ancak o kaldirir Xp kurmayi dusunmuyorum.. Sizden ricam Windows 7 Ultimate Lite indirme linkini ingilizce veya turkcede olabilir farketmez download linkini bana pm ile atarsaniz cok sevinirim..
B
10 yıl
Bu Ozellikleri Olan Bilgisayara Hangi Isletim Sistemini Kurmaliyim..
Arkadaslar bilgisayarim 3 4 senelik ozellikleri ise bu sizce hangi isletim sistemini kurmaliyim Orjinal isletim sistemi Wistaydi ama suan windows 7 kurdum ne hikmetse makine guzel calisiyor ama Wi-fi arada kopuyor.. Sizce hangi isletim sistemini kurmaliyim? Saygilarimla..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Samsung i9250 Kies Gormuyor.. Acil Yardim
Arkadaslar cihazimin versionu 4.2.1 ve ben bunu kiese baglamaya calisiyorum bir turlu baglayamadim.. Kieste halen baglaniliyor diyor donup duruyor kablo degistim bir cok sey yapmama ragmen baglanamadim.. Bu konuda bana yardimci olacaklar icin simdiden tesekkurler..
B
11 yıl
Techwell TW2815A Driver Acil Lazim
Arkadaslar Tecwell TW2815A Model Dvr Karti Driverini Bulamiyorum Yardimci Olursaniz Sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.