D

Teğmen
06 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
267 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Akbank 75/5 Toplam 50 TL Chip Para (Kişiye Özel)
Akbank uygulamasından hesapları kontrol etmekte fayda var, kişiye özel olsa da farklı oranlar gelmiş olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Web Tabanlı Makine Öğrenmesi | Teachable Machine by Google
Google’ın ilk versiyonunu 2017 yılında kullanıma sunduğu web tabanlı makine öğrenmesi, kod bilgisine ihtiyaç duymadan temel seviyede alıştırmalar yapabileceğiniz ve kendi projenize entegre edebileceğiniz bir araçtır.

Henüz inceleme fırsatı bulamasam da gelen eleştirilere hızlıca göz attığımda değinilen ilk nokta Google’ın bunu bizlere hizmetten ziyade kendi amaçları için kullanacağı yönünde ki çok da mantıksız sayılmaz; zira “ben robot değilim”den beri adım adım zaten bu amaca hizmet ediyoruz.

Makine öğrenmesi, veri analizi gibi konuları gerçekleştirebilmek adına Python öğrenmeye çalışan biri olarak “kodlama bilmeden kodlama” trendi beni düşündürmüyor değil açıkçası. Benzer işler sürükle bırak ile Blockly, Scratch gibi ortamlarda da uygulamaya alınınca kafada ister istemez soru işareti oluşuyor. Tabi bu konuda yetkin kişilerin yorum yapması daha doğru, zira benimki işi bilmeyen ve dışardan bakan bir göz sadece.

https://teachablemachine.withgoogle.com/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.