U

Yüzbaşı
05 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
Ofis İçin TV Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Ofiste kullanılmak üzere günlük kullanım(haber vs) ve kısa sunumları yansıtabileceğim 50-55 inch, VA Panel 5-6 bin TL civarı marka ayrımı olmaksızın bir TV arıyorum. Donanımsal ve servis anlamında sorun çıkarmayan, uzun süre kullanabileceğim TV tavsiyesinde bulunanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
U
8 yıl
Sony Xperia Z5 Premium mu? Samsung Galaxy S7 EDGE mi?
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Sony Xperia Z5 Premıum veya Samsung Galaxy S7 EDGE'den birini alacağım. Gösteriş merakı ya da son model gibi bir takıntım yok. Aldığım telefonu belirli bir süre kullanırım. Bu nedenle beni tatmin eden bir cihaz olmalı. Özellikleri yönünden iki cihazı değerlendi,
U
10 yıl
Sony Vaio Ekranında Kılcal Çizikler
Sony Vaio serisinden 7-8 ay önce almış olduğum bir notebook var. Ekranında 2-3 cm nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde kılcal çizikler oluştur. Çok belli olmuyor. Ama yerini ilen biri yani baktığım zaman insanı bilgisayardan soğutuyor. Bunun bir çözümü var mıdır? İnternette bu tarz çizikleri giderici bazı şeylerden bahsedilmiş. İşe yarar mı? Yoksa servisine mi götürmeliyiz?
U
10 yıl
Ankara\u0027daki Berber Sami\u0027nin Akıbeti Hakkında Bilgisi Olan??
Ankara'da üns kuaför vardı. Kapandıktan sonra orada berber Sami'nin yeni yerini nereye açtığı hususunda bilgisi olan var mı? Telefonu varsa o da olur.
U
10 yıl
Ankara\u0027da Erkek Kuaförü Tavsiyesi
Ankara'da tavsiye edebileceğiniz berber var mı? Yerleri ile birlikte yazarsanız iyi olur.
U
11 yıl
Ankara\u0027da İngilizce Kursu Önerileriniz??
Yakın zamanda İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyoruz. Sınav İngilizcesinden ziyade konuşmaya yardımcı olmak maksadıyla Genel İngilizceye yönelik bir kurs arıyorum. Ankara'da ODTÜ yabancı dil okulunun ve karacan prestige english'in iyi olduğunu duydum. Bu ikisinden hangisine gitmeliyim? Veya başka önerebileceğiniz bir kurs var mıdır?
U
11 yıl
Acil Laptop Tavsiyesi (2500 TL\u0027ye kadar)
Çok kısa bir süre içerisinde laptop alacağım. İş ve günlük kullanım amacıyla alabileceğim profesyonel bir bilgisayar arıyorum. Oyunlar açısından çok fazla bir beklentim yok. İşlemcisi i7 olup 2500 Tl'ye kadar da fiyatı olan laptoplar hakkında önerilerinizi bekliyorum. Başlığa 2500 TL yazdım ama duruma göre fiyat biraz daha yükselebilir.
U
11 yıl
Samsung Galaxy S2 Rehber Sorunu ACİL!!
Telefonum açarken ekrana gelen Galaxy S2 yazısına kadar geliyor. Sonrasını göremiyorum. Araştırdığım kadarıyla telefona yazılım atılması gerekiyor. Bu soruna karşı yapılacak işlem doğrultusunda rehberimi nasıl kurtarabilirim. Gmail yedeklemesi veya Turkcel vb yerlerde yedekleme işlemi yaptırmadım. Onun dışında bilgisayara bağlanınca çıkma gibi bir durum olabilir mi veya başka bir çözüm öneriniz var mı?
U
12 yıl
Ankara\u0027da spor salonu önerisi????
Ankara'da hocaları ilgili,ortamı temiz bir spor salonu arıyorum.Bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
U
12 yıl
Logo hazırlama programı yardım???
Arkadaşlar bir logo tasarlamam gerekiyor.Çok profesyonel olmasına gerek yok.Önerilerinizi bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.