B

Çavuş
03 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Gelmeyen Diş İçin Köprü Yaptırabilirmiyim ?
Öncelikle herkese merhaba. Ben 20 yaşındayım ve ortalama 10-12 senedir ön dişim gelmiyor. Önce devlet hastanesinde kontrol ettirdiğim gelmeyen diş problemimde röntgen çektiler ve kökün kıvrık olduğunu dişin içerde kalıp bunun kendiliğinden gelmiyeceğini söyledir. Fakat 5 sene sonraya tarih verdikleri için bende Yeditepe üniversite bağdat caddesinde tedavimi başlattım. Ne yazıkki ortodonti olması gereken rahatsızlığımı pededontide başlattıkları için ortodontiye geçiş yaptırıp tekrar para istediler ve dişin sağlıklı gelip gelmeyeceğide meçhul garantisi yok dediler. Ben o süreçte 12-13 yaşlarındaydım. 2 kere ameliyat edip damağın içindeki dişe önce tel taktılar sonra teli kısa taktık diyip tekrar ameliyat ederek 2 kere ameliyat etmiş oldular. Bahsettiğim sebepten dolayıda tedavimi devam ettirmeyip bıraktım. Üzerinden 7-8 sene geçti ve diş hala damağın içinde. Ne bir gelme ne bir ağrı hiç bir etkisi yok,varlığı bile belli değil. Ve ben bu muhabbetlerden gerçekten çok yorulduğum için direk köprü yaptırmak istiyorum. Köpek dişlerinin yanındaki dişlerde kısa. Oyüzden üst damaktaki iki köpek dişinin arasında kalan 4 dişide bikerede köprü yaptırmak istiyorum.İçerideki diş alınmadan böyle bir uygulama yapılabilir mi diye araştırdığımda boş olan yerin sağı ve solundaki dişler kesilerek boşluk doldurulduğunu gördüm. Yani damağın içine implant gibi vida sallama durumu yok. Buyüzden bana olabilicek gibi geldi ama tabiki benim düşüncemle olmaz benim mesleğim değil sonuçta. Yalnız problem şu ben çalıştığım için çok sık izin alamıyorum ve artık böyle bir ameliyat olmak istemiyorum çünkü ameliyat sonrası 1 hafta bişey yiyemiyorum düzgün,daha az konuşmam gerekiyor ve işim dolayısı ile ne yazıkki biraz sıkıntılı durum. Oyüzden ameliyatsız o diş alınmadna böyle bir tedavi mümkünmüdür ? Öneriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir ? Şimdiden çok teşekkürler.
B
10 yıl
Cevap: ██ HYUNDAI GETZ KULÜBÜ â–ˆâ–ˆ
Sizede sormak istiyorum arkadaşlar. 2010 model 1.4 doch motor getzim var. 2. el aldım ve aralık ayında aldım. Mart ayına kadar aralık ocak şubat gibi soğuk aylarda aracım sakin kullanımda 7- 7,5 litre yakıyordu. Uzun yolda 5 yaktım. arabaya 5 kişi binip yüksek devirle gittiğim zaman ise 9 litre yaktım oda 1 kere oldu haricinde 8,5 litre ile 8 arasındaydı. Havalar güzelleşti fakat aracım 10 litre yakar oldu. Bakıma verdim aracımı 2 kere 10 litre benzin aldım biri petrol ofisinden aldım 90 km yol gittim 2.yi ise shellden aldım 80 km gittim. Ya allah aşkına birisi söylesin mevsimden deseniz havalar ısındı.. Şu bu desek 3 litre oynarmı ya ? Ve belirtmek isterimki kullandığım yer minibüs caddesi düzlük bir yol yani. Birde belirtmek isterimki yol bilgisayarı anlık gösterirken inanılmaz derece artıyor. Düşük devirde kullansamda artıyor yüksekte kullansamda artıyor. Eskiden böyle değildi. 8 litre gösterirken ışıklarda durdum rölantide 13 litreye kadar çıktı durduğu yerde
B
11 yıl
İşlemci Seçimi
Bende amd athlon II X2 245 var anakartım Biostar A7803L3 am3+ .. Tek sorunum şu benim işlemci güç girişim 4 pinli fakat başka am3+ larda güç girişi 6 pin.. Kafamda olan işlemci ise FX x6 soketten yana sıkıntım yok am3+ fakat 95w işlemci 4 pin yeterli olurmu kafama takılmış durumda. Arkadaşımda phenom II X4 3.6 938 pin var onun anakartıda 6 pin güç girişli cpu için bendekine taktımızda çalışıyor pek sıkıntı yaratmıyor oda 95w.. bu kaynağa dayanarak fx x6 alsammı yoksa başka bişey mi bulsam ?
B
11 yıl
Darboğazmı Yoksa Güç kaynağımı ?
AMD Radeon 7770 1GB DDR5 128bit ekran kartı
Hi level 4GB DDR3 1600 mhz ram
AMD Athlon II X2 245 2.9 Ghz işlemci
Biostar A7803L3 anakart
COOLER MASTER (RS500-PSAPJ3-IT) 500W12 cm Fan Pasif PFC Güç Kaynağı


Sistemim bu fakat işlemcide inanılmaz bi kasma var. Darboğaz olabilir diye şüpeleniyorum fakat güç kaynağınıda ekran kartı ile birlikte bugün alıp taktım. Önceki güç kaynağım 300w fakat ekran kartımda 5570 di ve böyle bi sorunum yoktu. Chrome da bile %50 kasar oldu sizce sebebi nedir birde sizin görüşlerinizi öğrenmek isterim
B
11 yıl
Samsung Galaxy Wonder Rom yardım acil
Arkadaşlar benim telefonun orta tuşu bozuk ve sürüm atmam lazım. Fakat recoverye girdiğimde orta tuş çalışmadığından cmw ile yükleme yapamıyorum. Dokunmatik recovery yüklicem fakat root istiyo ama ne yaptıysam hangi programı kullandıysam root yapmadı. Odinden yükliyebilceğim tar. md5. türü rootlu bi rom varmı elinizde ?
B
12 yıl
XBOX DVD YAZMA SORUNU ACİL YARDIM !!!
Arkadaşlar xbox 360 ntsc-u ve fw3.0 kullanıyorum. DVD yazarken imgburn kullanıyorum 1913760 bu kodu hem dvd dosyasına hemde burn'e yazıyorum. Fakat dvd 8.0 olmasına rağmen 8.13 gibi gördüğünden 8.33 lük dosyaları yazarken 2 seçenek çıkartıyor. Hangisini işaretlediysem olmadı code hatası verip durdu. Bu arada indirdiğim oyunlar freereg street fighter x tekken yazdım oldu ama prototype 2 - dirt showdown ve a.c revolution olmadı. Yardım edebilirmisiniz böyle 4-5 dvdyi çöpe attım. Neyapabilirim ?
B
12 yıl
XBOX HDMI Sorunu.
Xbox 360'ı televizyona bağlıyorum fakat görüntü var ses yok. Ayarladan baktığımda DVI ile bağlanmış gösteriyor. Sizce bu neden olur ne yapabilirim ?
B
12 yıl
XBOX360 NORMAL ARCADE HDMİ SORUNU !
Bugün daha yeni xbox360 aldım. Herşey çok güzel bir hevesle başladım ama hdmi'ı takınca ekrana ses alamadım bütün hevesim kaçtı. Sizdede aynı şey oluyormu ? Çözümü nedir ? Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
B
13 yıl
İlk Overclock yapışım tavsiyelerinizi bekliyorum
Sistemim:

Asus M2a-VM
AMD Athlon II X2 +245 2.9 GHZ - (o.c 3,5)
3 GB 667mhz ddr2
Powercolor AMD Radeon HD 4670 1gb / 128bit GDDR3 16x
-----------------------------------------------------------------
Biosdan overclock yaptım şu şekilde:

JumpFree Configuration

+1,2VNBSB - [+1,50V]en yüksekte

DDR2 Voltage Control - [+2,10V]en yüksekte

CPU Voltage Control - [Auto] / Fakat bir seçenek var 100mV başka yok bunu tam anlayamadım...

CPU Voltage [1,550V]en yüksekte

CPU Frequency [240 MHz] /400Mhz max
----------------------------------------------------
Pes 2011 - Msn 2011 - Windows m.p - Google Chrome (2 sekme) - explorer (tek) - test programları -aynı anda açarak testimi yaptım en fazla 57 dereceye ulaştı işlemci... CPU Speed Professional programı ile test ettim 3477 Mhz çıkıyor 3,5 GHZ yazıyordu... Pes Ayarlarında sistemimi 3,48Ghz olarak gördü bilgisayarım ise 2,9 Ghz olarak göstermeye devam ediyor...245de mavi ekranla kapatıyor 246 Mhz yapınca frekansı ekran kartı , 247 yapınca baya bir dosya hata veriyor 250 de ise mavi ekranla oturumu bile açmıyor... :) ama hepsinde kapanışı mavi ekranda yapıyor şuan 240'a geri döndüm fakat 245 istiyorum ben... Nasıl yapabilirim ?
Derece nasıl sizce ?? Birde amd processor model unknown olarak gözüküyor işlemcim biosum güncel sorun nedir ??
-------------------------------------------------------
Şimdiden herkeze teşekkür ederim :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.