B

Onbaşı
02 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 ay
MS teams kurulum yapmıyor
Eğitim toplantısı için Microsoft Teams kurmam gerekiyor ancak kurulum %12-15lere gelince bu hata çıkıyor. Yardım edebilecek olan var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >
B
5 yıl
tek yönetici nasıl karar alır?
Merhaba arkadaşlar

ilk kez apartman olağan kurulunu topladık. 12 daireli apartmanda kat malikleri kurulu yönetmeliğine göre bir kişi yönetici seçildi. Görüşme tutanağına a kişisi yönetici b kişisi denetçi olarak seçildi. apartman adına iş sözleşme dava avukat hukuki yetki verildi. şeklinde 11 kişi tarafından imzalandı.

sorum şu: tek yönetici seçtik şimdi kararlar nasıl alınacak? hukuki olarak yönetim karar defterine kimler imza atacak? tek yöneticinin böyle bir hakkı var mı? denetçi ile beraber ikisinin karar alma hakkı var mı? hayır ise nasıl karar alacak?
B
5 yıl
Apartman yöneticisinin İSG, sağlık sigorta hukuki sorumluluğu
yeni apartmanın ilk yöneticisi ve bunu ilk kez yapan birisi olarak;
- asansör sözleşmesi
- temizlik şirketi sözleşmesi
- çeşitli onarım-tadilat yapım işlemlerini yapan yüklenici firmalar iş yapımları gibi hususlarda;

bu işlerde iş sağlığı ve güvenliği hususlarındaki hukuki sorumluluklar neler? yaralanma, kaza vs. hastane ve sigorta tazminat işleri yöneticiye mi işi yüklenen firma/şirket şahsa mı ait? bu tür sorumluluklarda yönetici ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli yardımlarınızı talep ediyorum arkadaşlar teşekkürler...
B
5 yıl
Cerato 1.5 CRDİ TURBO sorunu!
Arkadaşlar arabamda ilk çalıştırmada ve küçük viteslerde 1 ve 2. viteslerde hafif bir üfürme sesi gelmeye başladı. vites geçişlerinde daha belirgin araç ısınınca ve yüksek viteslerde pek duyulmuyor. Artık ya ben duymuyorum motor ve yolun sesinden ya da kesiliyor bilemiyorum. Bu konuda ne fikri olan var mıdır?
B
6 yıl
tweeterda KOYU renkli haştag nasıl yazılır
Arkadaşlar #..... konulu trend haştaglar başına # konarak yazılıyor lakin şu başında # olmayan ve KOYU renkli haştaglara koyu renkli olarak nasıl tweet yazılır bulamadım bi türlü... help????
B
7 yıl
ABDESTe özel lavabo
< Resime gitmek için tıklayın >,

Arkadaşlar tadilatta olan okulumuz tuvaletlerine bay ve bayanlar için birer tane resmini gördüğünüz abdest lavabolarından yaptırmayı düşünüyorum. Ürün n11.com sitesinde var link =http://urun.n11.com/lavabo-ve-evyeler/abdestlik-abdest-lavabosu-P106312806 buradan ayrıntılı bakabilirsiniz.

İnşaat yapım ürün malzemelerden anlayan arkadaşlardan bu ürün için düşünce yorum fikirlerini almak isterim. Ürünle ilgili bir sıkıntı olur mu acaba artıları eksileri gibi...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.