B

Çavuş
28 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
12 yıl
C:// Problemi!
Dün bilgisayara format attım driver falan filan ne gerekiyorsa kurdum eksikleri.

Sonra oyunları yükledim belki bilen vardır Knight Online vesaire patch'leri çekmiyordu girdim bir inceledim C sürücüsünün ayarlarında bir problem var.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şu şekilde, hiçbir düzeltmeye izin vermiyor (Yeni not defteri, yeni word belgesi vesaire). Bu nereden ayarlanabilir formatta bir hata mı yaptım acaba ?
B
12 yıl
İddianame\u0027den Saçmalıklar...
158.sayfada gizli tanığın ifadesine göre 25 nisan 2004 tarihinde beşiktaşı 3-1 yendiğimiz maçta tümer sedat peker´den algığı talimat doğrultusunda maça çıkmamak için her türlü çirkefliği yapmış‚ yedek kulübesinde hakeme tükürmüş kırmızı kart görmüş.

Tümer o maçta oynadı kırmızı kart da görmedi

TÜMER 90 DAK OYNADI !!!!

Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
25.04.2004

STAT: İnönü Stadyumu
TARİH: 25 Nisan Pazar
BAŞLAMA SAATİ: 19.00
HAKEM: Selçuk Dereli
FENERBAHÇE: Volkan Demirel‚ Fatih Akyel‚ Fabio Luciano‚ Stjepan Tomas‚ Ali Güneş‚ Ümit Özat‚ Marco Aurelio‚ Serhat Akın‚ Tuncay Şanlı‚ Marcio Nobre‚ Pierre van Hooijdonk
BEŞİKTAŞ: Cordoba‚ Zago‚ Ahmet Yıldırım‚ Yasin‚ Ümit‚ İbrahim‚ Giunti‚ Pancu‚ Tümer‚ Sergen‚ Serdar
GOLLER: 32‚ 58 Serhat Akın‚ 60 Tuncay Şanlı (Fenerbahçe)‚ 89 Ilie (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: 33 Serhat Akın‚ 41 Ali Güneş (Fenerbahçe)‚ 31 Giunti‚ 56 Zago‚ 86 Sergen (Beşiktaş)
KART RAPORU: Takımımızda cezalı oyuncu bulunmazken‚ 3 oyuncumuz ise kart cezası sınırında bulunuyor. 3er sarı kartı bulunan Pierre van Hooijdonk‚ Serhat Akın ve Mehmet Yozgatlı‚ Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.
SAKAT: Fenerbahçemiz‚ sezonu kapayan Kemal Aslan dışında sakat oyuncu bulunmuyor.
GOLCÜLERİMİZ: Fenerbahçemizin sezon başından beri rakip filelere gönderdiği 70 golün 20sini Pierre van Hooijdonk‚ 16sını Tuncay Şanlı‚ 12sini ise Marcio Nobre kaydetti. Serhat ve Ümitin de 6şar golü bulunuyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=29&macId=13586

Kaynak: 12Numara
B
12 yıl
En Kolay Nereden Alabiliriz ?
Arkadaşlar FM 12'yi en kolay nereden alabiliriz, kolaydan kastım nereden sipariş versem oyun en kısa sürede elime ulaşır ? Önerileriniz nedir ?
B
13 yıl
Laptop\u0027ta Sorun
Arkadaşlar geçen yıl aldığım laptop'umda ilginç bir sorun var, başlarda beni çok rahatsız etmesede şimdilerde canımı sıkmaya başladı.


Laptop'u normal bir şekilde açıyorum ve 15-20 dakika bazen 2-3 saat sonra mutlaka mouse ekranda kilitleniyor ve laptop tamamen donuyor. Reset attıktan sonra 'Bilgisayarı varsayılan şekilde başlat' dedikten sonra ise hiçbir şekidle donma olmuyor istersem 10-20 gün kapatmayayım.

Bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ? (Garantisi devam etmekte laptop'un)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.