B

Çavuş
25 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 ay
Tekneli Duşakabin Teknesiz Hale Dönüştürülür mü?
Yeni aldığım evde tekneli duşa kabin var ve alttan sürekli su geliyor. Tekne ile duvar arasında çok mesafe var ve kenarlardaki silikonları yeniledim ama pek bir faydası olmadı. Tekneyi söktürüp teknesiz olarak yeniden kullanmak mümkün mü ?
B
4 yıl
2 farklı laptopta hız farkı sorunu
Evime ZYXEL VMG3625-T50B modem aldım ve Türknet bağlattım.2 adet telefon ve 2 adet laptop kullanmaktayım. 2 adet telefon ve laptopun birinden wifi ile 34mb'a yakın hız alıyorum fakat laptopun birinde wifi ile 15-16mb arası hız alıyorum.Kablolu bağlantı yapınca 34mb alabiliyorum.Laptoptaki sorun ne olabilir ?
B
8 yıl
Fotoğraf arkadaşı aranıyor...
Ankara'dayım. Hobi olarak fotoğrafla uğraşıyorum.Hafta sonları bana eşlik edebilek bay-bayan fark etmez fotoğraf arkadaşları arıyorum.İletişim için pm atabilirsiniz.
B
8 yıl
Lenovo Z580 Windows 10 Fan Sorunu
Lenovo Z580 de windows 8.1 de herhangi bir sorun olmadan sessiz bir şekilde fan çalışıyor ama Windows 10 yüklediğimde sanki oyun açmış gibi fan sürekli çalışıyor bütün driverleri güncellemeleri vs yaptım hala aynı.Sorun ne olabilir ?
B
9 yıl
Asus Notebook Fan Sorunsalı
bios çökmesi sonucu tekrardan bios yüklettikten sonra Asus K52JC notebookumda fan sürekli çalışmaya başladı.Bilgisayar ilk açıldığında bişey yok masaüstü gelince son sürat çalışmaya başlıyor resmen soğuk üflüyor ve fan hiç yavaşlamıyor.Bir kaç bilgisayarcıya gösterdim ama herhangi bir sorun bulamadıklarını söyleyip iade ettiler.Fan hızı ile ilgili programları denedim fakat hiçbirisi işe yaramadı.Bios update,işletim sistemi değişikliği vs aklıma ne geldiyse denedim fakat hiç bir sonuç elde edemedim.Hatta yeni fan bile denendi onda da sürekli çalışmaya devam etti yani tozla ilgili bi sorun değil.Sorunun Asus'un Power4Gear fan sisteminden yazılımsal olarak kaynaklandığını düsünmekteyim.Yardımcı olursanız sevinirim.
Aidata değerlerim ise şu şekilde görünüyor.
Edit : 102 C görünen sıcaklık sürekli aynı değerde bilgisayar buz gibi

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.