Y

Yüzbaşı
24 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Turknet mi uzak durun
09.05.2020 tarihinde internetim kesildi. Tabiki kimseye ulaşmak mümküm değil arkadaşlardan. Bir ay uğraştım yok modem arızalı gittim 400 liraya yeni modem aldım tabiki eskisi sağlammış. Sonra yok iç tesisat arızali. İç tesisatı değiştirdim. Sonra bir baktılar neymiş ttnet in hattından sinyal gelmiyor. 1 ay sonra ttnet zahmet edip geldi. Söyledilleri şaka gibi. abi senin hattı başkasıma bağlamışlar bizimkiler diyor. İnternet 1 ay sonra geldi ama şimdi de sürekli internet kopuyor. 2 modem denedim modemden değil. Hat yeni. Şimdi arıza açtım yarın dönecekler yok modemden yok iç hattan benim şartellerimi attıracaklar. Ayıp ya gerçekten ayıp !!!!
İptal ettirecem.
Y
7 yıl
Autoking Rezaleti
Merhaba Arkadaşlar;

Ben hayatımda böyle rezalet bir firma görmedim. Clio 4 aracımı arka tampondaki iki taraftada bulunan küçük çizikler için mini onarım kapsamında Bursa Autoking e bıraktım. İşlemin bittiğini söyleyerek beni çağırdılar gittiğimde sol arka tarafta boyadıkları yerde 4 tane parmakizi gördüm arkadaş boyadıktan sonra kendi hatırasını bırakmak istemiş tamponda sağ taraftaki kısımdada tamponu boyarken altaki piano black kısmını da kırmızıya boyamış. Çalışan arkadşların gerçekten gözlerinin kör olduğunu düşünüyorum artık. Biraz tartıştık ve aracı 10 gün sonra tekrar boyamak için servise alacaklarını belirttiler tabi buarada genel merkeze şikayette bulundum oradan bir bayan bizzat ilgileneceğini söyledi. Daha sonra 20 temmuzda aracımı tekrar teslim ettim ve parmak izli kısmı boyadılar ve aracımın hazır olduğunu söylediler bende aracımı almak için gittiğimde boyadıkları piano black kısmı temizlemediklerini gördüm yaklaşık 20 dakika beni beklettiler ve tabi beceremediler.Bir gün sonra sabah aracımı yıkattığımda tamponu boyarken bagaj kapağının köşesini de boyadıklarını gördüm. Şu an deliye dönmüş durumdayım. Bu nasıl bir rezalettir ben bu arabayı satarken o boyayı nasıl açıklayacam. Sakın Auto king denen rezil firmaya aracınızı götürmeyin. Çünkü hayatınızda görebileceğiniz en rezil firma!!!!
Y
9 yıl
Lg G3 ün kasasında ikinci defa çatlak oluşan kullanıcılar
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi lg g3 telefonların birçoğunun kasasında kronik çatlak problemi oluşuyor ve servise yolladığınız zaman değişim yapılması gerekiyor.Cihazınız daha önce değişmiş ve tekrar çatlak oluşmuş sa ve değişim yapılan tarih üzerinden 6 ay geçmemişse ürününüzü tamir değil değişim yapmak zorundalar. Yani değişim yaptırabilmeniz için fatura tarihi değil ürünü teslim aldığınız tarih önemlidir. Yasa gayet açık TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN un 10. maddesinde der ki ''Teslim tarihinden itibaren altı ay içinde ortaya çıkan ayıpların,teslim tarihinde var olduğu kabul edilir.'' fatura tarihi değil arkadaşlar teslim tarihi önemli. Benim başıma geldi dikkat edin sizide kandırmaya çalışabilirler. 7 temmuzda aldığım cihazı ekim ayında değiştirdiler çatlaktan dolayı ve değişen cihaz şubat ayında yine çatladı ve lg dedi ki fatura tarihi üzerinden 6 ayı geçmiş tamir yapcaz dediler bende yasayı gözlerine soktum hemen geri dönüş yaptılar. Hakkınızı sonuna kadar savunun.
Y
9 yıl
LG G3 Kablosuz şarj sorunu
Merhaba arkadaşlar bir problemim var yardımcı olabilecek var mı telefonum için Nillkin energy stone kablosuz şarj cihazı aldım fakat tel birkaç saniye şarj oluyor şarj işlemi kesiliyor. Servise yolladım teli bataryayı değiştirmişler ama aynı sorun devam ediyor bu sorunu yaşayan var mı?
Y
12 yıl
Canon mx 360 ı resetlemeyi bilen yok mu?
Arkadaşlar bunu bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen...
Y
12 yıl
Canon mx360 servis modu yardım?
Arkadaşlar canon mx 360 servis moduna girmeyi bilen var mı?
Y
12 yıl
Canon mx360 Emici Dolu Hatası resetleme yardım
Merhaba arkadaşlar yazıcım emici dolu hatası veriyor nasıl giderebilirim.
Y
12 yıl
Seagate momentus xt end to end error detection sorunu
Merhaba arkadaşlar bir hafta önce momentus xt hybrit hdd aldım laptopumda 5 gün kullandım ve end to end error detection değeri armaya başladı ve sonra failed hatası verdi değer 3 e ulaşınca ve aldığım yere geriye yolladım değiştirmişler bugün yenisi geldi ve taktım. İlk açılışta değer 0 dı ve birkaç saat çalıştıktan sonra değer 1 oldu yine artmasından korkuyorum yine mi yollayayım sizce sorun ne olabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.