D

Teğmen
22 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
16 yıl
1.1.3 VERSİYONDA PROGRAMLAR AÇILMIYOR
Arkadaşlar pek konu açmayı sevmem ama mecbur kaldım. Dün yeni gelen cihazı 1.1.3 versiyon olduğundan ziphone ile kırdım ve gayet başarılı çalışıyor. Ancak locate me, pdf viewer, smsd gibi programları yükledim ... Fakat programlar masa üstünde görülüyor, açmaya çalışıyorum program açılıp sonra tekrar kapanıp masa üstüne dönüyor. Daha önceki 1.1.2 versiyonda SSH felan gibi programları aktif etmiştim. Ne yükledimse tıkır tıkır çalışıyordu. Bunda source bile eklediğim programlar çalışmıyor. Sebebi ne olabilir? Bu sorun forumda baktığım bikaç arkadaşta da gördüm.
D
16 yıl
SAFARİ DE FLASH
Safaride flash kullanma özelliği için güncelleme, patch veya program bilen varmı?
Yada safari yerine iphone da açtığımız web sayfalarında flashlı sayfaları gösteren bir browser bilen arkadaşlar varsa (linki ile daha makbul) buraya yazabilirse seviniriz.
D
16 yıl
iphone da radyo
arkadaşlar, iphone da radyo dinlemek istiyorum. Aslında podcast olayı var ama ben hergün bişey indirmek yerine, bazı mp3 lerde ve cep telefonlarında kulaklık kısmında olan radyo aksesuarı ile radyo dinleyebileneceğini düşünüyorum. Böyle bir aksesuar varmıdır? varsa fiyatı ne durumdadır? Bilgi için thx
D
16 yıl
Macintosh Office 2008 piyasada
Beyler ne derece iphonu ilgilendirir bilmiyorum ama Bill amca da macintos a yaklaşma çabası içerisine girdi gibi görünüyor. Haber aşağıda;

Yeni program, iPod ile görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını kolaylaştırıyor..
Microsoft Office 2007'nin Macintosh için hazırlanan sürümü Office 2008, bugün bütün dünyada aynı anda piyasaya sürüldü.
Microsoft Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, hem yeni başlayan hem de daha güçlü uygulamalarla sonuçlar elde etmek isteyen ileri düzeyde kullanıcılara yönelik yeni uygulamalar getiren Office 2008'in, ayrıca Ev ve Öğrenci (Home and Student) ile Macintosh Özel Medya (Special Media) sürümleri de bulunduğu bildirildi.
Açıklamada, yeni Office 2008'in en önemli özelliklerinden birinin de iPod ile görüntü ve ses dosyalarının paylaşımını kolaylaştırması olduğu kaydedildi. Macintosh için Office 2008'in eski dosya tipleri ile de uyumlu olduğu, bu sayede kullanıcıların .doc, .xls, ve .ppt formatları ile çalışmaya devam edebilecekleri, yenilenmiş Office 2008'in, aynı zamanda hem Intel, hem de Power PC Macintoshlar üzerinde çalışabildiği belirtildi.
D
16 yıl
apollo 1.0.2 çalışmıyor
messenger için apollo yu installer programından kurdum ama sunucuya bir türlü bağlanamıyor. Bu meret te messengersiz çekilmez, bilen bilir...
Help...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.