DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
K

Onbaşı
24 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
ASUS N53JL iki sorunum var yardımcı olurmusunuz.
öncelikle optimustan dolayı ekran kartına geçmiyo ne izlesem mavi ışık yanıyo beyaza geçmiyo.asıl canımı sıkan ise bir dvd taktım cihaza öyle bir titreme yaptı ki sehpa sallanıyo.öyle ses çıkıyoki nerdeyse filmin sesini bastırıyo cihaz daha iki aylık ha birde modeli n53jl sx022v.
K
15 yıl
ASUS N53JL SX022V.kullanan varmı acaba
selam ya bu cihazı aldım ilk laptopum.aldığımdan beridir de bu siteye bakıyorum genelde. ama daha hiç bir mağazada görmedim.buradada hiçbir kullanıcı yorumu yok.moralim bozulmaya başladı.bir kaç sorunu var kimseylen paylaşamıyom.biraz arabeskoldu ama neyse kullanan birileri varsa bişiler yazsın lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.