H

Çavuş
18 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
STAR S5 BUTTERFLY KULLANANLAR KULÜBÜ
Arkadaşlar kulübümüz hayırlı uğurlu olsun. Cihazımız ile ilgili teknik verilerimizi buradan paylaşalım öncelikle

Star S5 Butterfly
GSM 850/900/1800/1900MHz
WCDMA 2100MHz
Sim Card Dual SIM Card Dual Standby/(one micro-sim card)
Style Bar
Color Black & red
Shell Material Plastic

System
OS Android 4.2.1
CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz;
GPU: PowerVR SGX 544
ROM 8GB
RAM 1GB

Display Size 5.0 Inch
Type IPS, capacitive touch screen
Resolution 1280 x 720 pixels
Screen Color 16M Colors

FM Radio Yes, earphone needed
Earphone Port 3.5mm
Card Extend Support TF card up to 32GB extended

Data Transfer & Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WIFI

GPS built in, also support A-GPS
With EPO assistance to speed up postioning
JAVA No
WIFI 802.11 b/g/n
Bluetooth 2.0
Gravity Sensor
Multi-Touch
Dimensions 142 x 73 x 9mm/5.46 x 2.8 x 0.34 inch
Net Weight(Including battery) 152g
Standby Time About 2~3 days

Kutu İçeriği;

2 x 2500mAh Batarya
1 x 3.5mm Jak girişli kulaklık
1 x USB Kablosu
1 x Şarj Cihazı
1 x Ekran Koruyucu Pet
1 x Kullanma Kılavuzu (Tabikide Türkçe'si yok çünkü biz kullanma kılavuzu okumayız :))

Gerekli şekilde elde edindiğimiz bilgileri paylaşıp birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum. Root vs. olaylarını yarın buradan sizinle paylaşacağım.

Buda imzamız arkadaşlar

[center][image]https://store.donanimhaber.com/62/3a/d7/623ad74f65719f7ed073fa249ce423bd.jpg[/image][/center] 
[center][b][color=blue]Star S5 (x920) Butterfly[/color][/b][/center]
[center][b][color=red]5.0" 1280x720 Kapasitif Ekran| Çoklu Dokunmatik | 1.2 Ghz Quad Core İşlemci | POWERVR SGX544 GPU | Android 4.2.1 (Jelly Bean) < 4 renk tema desteği | 13 MP Arka 1080p - 5 MP Ön 720p Kamera | LED Flash | Otofokus - Yüz Tanıma - Program ile HDR Desteği | 2500mAh Batarya x 2 [/color][/b][/center]
H
11 yıl
Sony Smartwatch Kullananlar!
Arkadaşlar cihazı çok uzun zamandır kullanıyorum. Gayet de memnunum. Gerekli bilgileri yorumlardan bulabilirsiniz. MTK işlemcili cihazlarla uyumlu çalışıyor. Bizzat kendim çok uzun süre MT6589 işlemcili cihazımla ve MT6589T işlemcili cihazımla kullandım. Şu an Galaxy SIII kullanmaktayım. Bu cihazla da aynı şekilde kullanılıyor. Gayet muntazam ve güzel. Ayrıca kullanacak arkadaşlara tavsiyede bulunmak isterim. Kaliteli kablolu bluetooth kulaklık (yani yakaya asılıp kulağa kablo ile ayrı takılan) kullanırlarsa saat ile birlikte ve telefonunuza svox programının cem yada leyla seslerini satın alıp ecid adlı programı da kurarlarsa inanın telefonunuzda mesajlaşmak ve konuşmak çok güzel oluyor. Cebinizden telefonu çıkarmak zorunda olmamak mükemmel bişey. Her şey saatte ve kulaklıkta bitiyor. Mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Sony smartwatch kullanmaktayım. Sw2 almayacağımı belirtmek isterim. Daha mükemmel bir cihaz çıkarsa ileride belki ama bu uçuk fiyatlara asla o kadar para vermem. sw benim aldığımda pek de uçuk değildi.(gear'a göre :)).
H
13 yıl
İdeos x5 tespit edilen update sorunları
Arkadaşlar başlık altında toplayalım bu sorunları.

İlk olarak size update'den sonra yaşadığım komik ama trajik bir olayı anlatmak istiyorum. Hepimiz sms kullanmaktayız. Nitekim sms hayatımızda çoğumuzun vazgeçilmezi. Çünkü müsaitlik oranı konuşmaya karşı smsde çok çok fazla. Bende sms kullanan biri olarak cihazımda update yaptıktan sonra bir sorunu fark ettim. Daha doğrusu arkadaşımla fark ettik. Mesajımı yazıp gönderdim. Pat bi cevap dalga mı geçiyorsun diye. Şaşırdım tabi. Tekrar gönderdim ve altına da not düştüm ben sana böyle yazdım ne alakası var diye. O da benden gelen mesajı tekrar bana attı. Mesaja baktığımda epeyce güldüm :) çünkü mesajın yarısına kadar normal diğer yarısı ise Çince'ydi. Uzun uğraşlar verdim çözüm bulamadım. Değişik sms programları kullandım hala aynı. Çözüm bulunursa bende memnun kalacağım. Çünkü uzun sms yazamıyorum. Kısa kısa oluyor. Konu bölünüyor. Ve vakit kaybı.

İkinci olarak hat sorunundan bahsetmek isterim. Konuşurken benim sesim kesiliyor ama onun sesi bana geliyor. Mikrofondan desem değil. Bazen hat gidiyor hiç gelmiyor ta ki cihazı yeniden başlatana kadar.

Üçüncü olarak cihazda çoğu firmanın aşmış olduğu bir problemden bahsetmek istiyorum. Sms Türkçe karakter yazdığımızda sınırı 65'e çekiyor. Sonrası ise tam bi dram. 3 sms sınırında sonra mms'e dönüştürülüp göndermeye çalışıyor. Bilirsiniz burası Türkiye. Bizde herşey pahalıdır. Mms gönderme lüksüne kapılamayız biz. Orjinal olmayan handcent sms programını kullanıyorum. Bu çok acı. Samsung galaxy s II var çok yakın bir dostumda. Neden bu programı kullanıyorsun dediğinde bişey diyememek ve konuyu değiştirmek zorunda kalmam kadar acı bişey yok.

Arkadaşlar şimdilik benden bu kadar. İlerleyen zamanlarda yazmaya devam edeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.