N

Yüzbaşı
21 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
4 ay
Data hat satış fiyatı
Faturasız data hattının ilk alınışında, kaç lira ödeniyor ? Ses hattına göre daha ucuz olmalı diye tahmin ediyorum . Bilgisi olan var mı ?
N
4 ay
İptal olan hattı yeniden almanın ucuz yolu var mı ?
Babaannem benim adıma kayıtlı bir faturasız hat kullanıyordu. Lira yüklemeyi unutmuş, ben de koşuşturmaktan takip edememiştim ve hat bugün iptal olmuş. 10 lira transferle kullanım süresi uzayabilecekken şimdi hattı yeniden almak için sanırım öpüleceğim. Kendime ait numarayı en ucuz şekilde yeniden almanın yolu ne acaba ? Faturasız hat fiyatları bayiden bayiye değişiyor. Faturalı hat galiba bedava ama vergi geliyor. Vergi de yılbaşı itibarı ile artmış.
N
9 ay
Faturasız hat kapanmaması için en az kaç lira transfer edilmeli ?
Veya en az kaç lira yüklenmeli ?
Tcell web sitesinde tutar yazmıyor...
N
geçen yıl
Telekomun Gariplikleri ( Taşındım-Kurtuldum )
Adıma kayıtlı 4 adet, faturasız data hattım vardı. Fakat E Devlette GSM hat sorgulamada sadece 2 si görünüyordu.
Bu hatlar için *952# yapıp online işlem şifresi aldığımda, E Devlette görünenler için "Online İşlem Şifresi Hatalıdır" diyordu, diğer iki hat içinse, hat kaydı bulunamadı diyordu... Son kullanma, iptal edilme vs tarihleri öğrenmem hiçbir şekilde mümkün olmadı. Ben de Tcelle geçtim. Cidden müşteri hizmetleri en kötü operatör Telekom. Memlekete gittiğimde 1 ay, hat çekmediği için defalarca aradım. Ekip gönderiyoruz, ilgilenecekler diyorlar. Sonra bir şey değişmiyor. 1 km yok gidip, çeken bir yer bulup arıyorum: Diyorum ki "hani ekip gönderecektiniz, bıdı bıdı" Diyor ki bizdeki kayda göre sizi aramışız ama ulaşamamışız. Ulaşamazsınız tabi, telefon çekmiyor. Zaten o yüzden arıyorum sizi diyorum. Falan filan. KKTC 'ye gittik, giderken Kıbrıs paketi aldık ama o paket duruyor oysa kol gibi rooming ücreti geldi. Aradım, bana diyor ki KKTC paketiniz olabilir ama sonuçta roomingtesiniz. Karşıma çıkan müşteri hizmetleri operatörleri genelde, laf anlamaz ve oraya zorla oturtmuşlar gibi davranan tiplerdi. Neyse, işte öyle.
N
geçen yıl
Yüklediğim lira yok oldu
225 lira bakiye olan ve atıl duran hattıma, kapanmasın diye 30 lira yükledim. Kullanım süresi uzadı fakat bakiye artmadı. Şikayet oluşturdum, arayan soran yok. 5 gün geçti, hala bakiye artmadı. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
N
geçen yıl
Turkcell geçici hat kapatma ve vergi
Turkcell mobil operatör uygulamasında "hattıı gelen giden aramaya kapat" diye bir sekme var ve 3 ay boyunca , hattı gelen ve giden aramaya kapatabiliyorsunuz. Açarken 14 lira ücret ödeneceği yazıyor. Bu şekilde kapatıldığında telsiz kullanım vergisi tahakkuk ediyor mu ? Bu konuda hiçbir bilgi yok .
Bilen var mı ?
N
geçen yıl
Telekom faturasız hat vergi.
Telekom faturasız data hattıma 4 aydır 8.46 lira telsiz kullanım vergisi yansımış.
Yasal tutarın üzerinde keyfi vergi.
Başına gelen var mı ?
N
geçen yıl
Turkcell şifre hatası
Turkcell 2222 ye "şifre" yazıp, göndererek aldığım şifreyle, online işlemlere giriş yapamıyorum. 2 farklı hatla defalarca denedim ama nafile. Benzer sorun yaşayan var mı ?
N
3 yıl
Faturasız Paket Öncelik Sırası
             



Turkcell faturasız hatlarda birden fazla paket yüklediğimizde Paketlerin kullanım önceliği hakkında bilgisi olan var mı ?
Yıllık dev 80 gb (299 liralık ) paketi yüklesem, sonra günlük çok internet kullanacağımdaa günlük internet paketi yüklesem , acaba günlük internet paketinden mi yoksa yıllık 80 gb önce düşer ?
N
3 yıl
Fahri Trafik Müfettişi Zulmü
İstanbul'da yaşıyorum, aracım 16 plaka siyah SUV.
Bursa'da beyaz bir otobüs kırmızıda geçmiş
Fahri trafik müfettişi ya plakayı yanlış gördüğünden ya da aracın plakası sahte ve benimikinin klonu olduğından ceza yazmış ve ceza bana geldi !...
Şimdi ben gidip mahkemede uğraşıp itiraz etmezsem bu ceza kesinleşiyor ve ben ödemek zorunda kalıyorum .
O fahri trafik müfettişinin, onu müfettiş yapanın, onun kestiği cezayı kayda geçirirken arabalar arasındaki müthiş uyumsuzluğu gördüğü halde ; işlemi gene de yapıp bana tutanak gönderen trafik polisinin alnından öpüyorum.
Vatandaşın işi ne ? İstanbul'da pandemide gider Anadolu Adliyesi'ne (yoksa Bursa'ya mı gitmek lazım ?!?!) uğraşır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.