M

Teğmen
15 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
DNS hatası
DNS kullanmak istemiyorum
IPv4 ayarlarımda otamatik olarak işaretledğimde internete erişemiyorum.Bu neden böyle? DNS ayarları olmadan internete erişemez miyim?


Ağ testi:http://n2.netalyzr.icsi.berkeley.edu/
Testte böyle bir şey çıktı ne yapmam gerek?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Renekton Mid
Aldı lockladı herif bakalım nasıl oynayacak karşısında twisted fate var rezerveleri alin

edit: pis fakiri bekliyoruz
M
11 yıl
Ağır QQ İçerir
Son 4 oyunumun 2sinde afk vardı :( Ne yaptım ben bu heriflerle eşleşmek için
< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Lig düşmek
Misal şuan ben gümüş2ye çıktım 0 puanım var hiç kazanmadan ard arda 5 kere kaybedince gümüş3 mü oluyorum? yoksa 1 kazanıyorum sonra puanım sıfırlanıyor bu olay 5 kere tekrarlanıyor o zaman mı düşüyorum?Yoksa her ikisindede mi düşüyorum
M
11 yıl
LOL Hatası
Beyler son günlerde ranked pick ekranında bağlantım kopuyor oyundan düşüyorum burdakilerde işe yaramadı:http://forum.donanimhaber.com/Pvpnet_baglantisi_kesildi_(COZULDU)/m_77689816/tm.htm
ne yapmam gerek? mesela bugün terfinin ilk maçı böyle gitti allahtan çelıncır gücüm varda diğer iki maçı aldım çözüm önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
M
11 yıl
pvp.net bağlantısı kesildi
Son 2-3 gündür bu hatayla karşılasşıyorum.Ranked pick ekranında bir kaç ban yapıldıktan sonra bağlantı kopuyor ve oyundan düşmüş oluyorum aynı zamanda seridende düşmüş oluyorum.Bundan önce böyle bir sorunum yoktu.Ping 60-70 arası değişiyor.Bu hatayı nasıl çözebilirim?
M
11 yıl
Twisted Fate
M
11 yıl
rünler
Son günlerde ap yoğunluklu rün sayfaları moda oldu heralde? 50aple mide gelip oynayan master yiler görüyorum :/
Kırmızı büyü nufzu/sarı zırh/mavi büyü direnci/ büyükler ap
Karşıdaki rakip ap olduğu için sarıları büyü direncine çevirsem mavilerinin bir kısmını ap yapsam daha yararlı olmaz? Nasıl olsa karşımda yetenek gücü ile oynayan şampiyon var diyelim.Zırh almamızın mantığı ne?Minyonların bizi kesmesinden mi korkuyoruz? Ya da full ap girsem?
M
11 yıl
Dünya\u0027nın En Noob Takımı
Hayatımda böyle rezalet bir takım görmedim.İlk dakikalardan itibaren annieye karşı üstünlük sağlıyorum yaklaşık farmda 2 kat ezip oyundaki ilk kuleyi alıyorum ama takımım ne yapıyor?
Panteon aldı topa gitti feedledi dariusu (yıl olmuş 2013..) Tryndamere ile duo girmişler bir de.Golem keseyim derken ölen tryn mi dersin yoksa 3 kişinin arasına ulti atan panteon mu? Ya da aşağıda caitlyni ilah yapan bir adc mi? Bu nasıl bir eşleştirme sistemi? Bunlardan kurtulmanın yolu yok mu?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
11 yıl
Ranked Duo
Ranked duo atacak var mı? 4 maçım kaldı ilk on maçın tamamlanmasına
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.