G

Yüzbaşı
12 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 yıl
Artık...
....
G
8 yıl
Acil ilac araniyor!!!!
Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil biliyorum fakat en cok takip edilen yer burasi oldugu icin konuyu buraya aciyorum 1-2 gun kaldiktan sonra silebilir misiniz?? Cuma gunu 30 haftalik hamile esimi kanamasi oldugu icin acil hastaneye kaldirdik kaldirdiktan sonra da erken dogum sancilari basladi doktor serumla beraber ilac verdikten sonra sancilar ve kanama durdu.

Verdigi ilacin turkiyede satis adi nidilat baska ulkelerde nifedipine olarak satiliyor bu ilaci doktor belli miktarda kendinin tedarik edebilecegini soyledi bu ilactan ariyorum.

Fakat pazar gunu taburce olduktan sonra bu ilaci kullanmamiza ragmen agrilari aksam baya artti tekrar apar topar hastaneye kaldirdik bu sefer agrilari esim baya aci cektirerek bastirildi agrilar. Allah kimseyi o duruma dusurmesin. Sabah doktorun yazdigi ve kritik ilacin adi ise PREPAR bu ilactan cok acil 5 kutu lazim.


Ankara ilindeyim caresiz kaldigim icin cevre illerden de ilaclari karsi tarafli kargo odemeli olarakalabilirim

Aranan ilaclar: PREPAR TABLET SEKLINDE
Nidilat, nifedipine

Tel numaram: 0532 442 0253

Cagri biraksaniz donus yaparim lutfen
G
9 yıl
GSM ve CDMA Factory Unlocked iphone 6 alsam???
ABD'den Aldığım bu telefonu Türkiyede sorunsuz olarak kullanabilir miyim??
G
11 yıl
2200 TL\u0027ye kadar 200 hz üstü beyaz çerçeveli 46\u0027\u0027 tv önerisi
Biliyorum çok şey istiyorum ama bu özelliklere sahip bir tv önerisi yapabilir misiniz? 3d ve smart tv özelliği şart değil.
G
11 yıl
750 tl 1000 tl arası buzdolabı önerisi yapabilecek arkadaşlar???
750-1000 tl arası parasının hakkını veren buzdolabı önerileriniz nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum özellikle İstanbul için sıfır ürünler için. Şimdiden teşekkürler
G
11 yıl
Atatürk Havaalanın\u0027dan Şişli Maslak\u0027a en hızlı nasıl giderim yardım.
Saat 12.00'de uçaktan inip Saat 2'den önce Maslakta mülakatta olmam gerekiyor en hızlı nasıl giderim? Yardımlarınızı bekliyorum.
G
12 yıl
TBMM zamları benzine zamla mı finanse ediliyor?
M.V sekreterlerine %170 zam geldi 4.400 tl maaş alacaklar
M.V danışmanlarına %170 zam geldi 5.400 tl maaş alacaklar
M.V emekli maaşlarına %70 zam geldi 7.800 tl maaş alacaklar.

Maliye bakanımız bütçemiz el vermediği için emekli,memur,işçi maaşlarına zam yapamıyoruz demişti bu kaynak sizce de benzine gelen zam ile mi yaratıldı?
G
13 yıl
Olmadı Acun Ilıcalı. Otur, Sıfır !
24 Ekim 2011 Pazartesi

Başbakan’ın annesi ölünce “ Matem tutan “ Acun, aynı duyarlılığı ne Şehitlere, ne de depremzedelere göstermeyerek, sınıfta kaldı.

Sevgili Acun,

Yapımcı olarak çok başarılı olmanı ve çok büyük paralar kazanmanı, büyük bir keyifle izledim, sana gıpta ettim.

Ancak, Başbakan Erdoğan’ın annesi Tenzile Hanımın vefatı üzerine, TV programını iptal etmeni önce yadırgadım. Ama sonra “ Belki de Başbakan Erdoğan ile çok özel bir ilişkisi vardı, Tenzile Hanım’ı tanıyordu. “ diye düşündüm.

Ama 24 şehit verdiğimiz gün, aynı duyarlılığı göstermeyip, eğlenceli bir program yapmana, çok bozuldum. Ama yine de, “ Belki koşturma içinde basireti bağlandı “ diye düşündüm.

Ama bugün, “ O Ses Türkiye “ gibi bir eğlence programını yayınlamana öfkelendim.

Van’da deprem olmuş, en az 400 ölü var, yüzlerce insan enkaz altında son saatlerini yaşayıp, kurtarılmayı beklerken, ekrandaki eğlence ve şöhretli jüri üyelerinin gevrek gevrek gülmesi beni çıldırttı Acun.

Bu programı yayınlaman şart mıydı Acun ?

Bu programdan kazanacağın net para olsun olsun 100.000 dolar. Servetin 15 milyon 100 bin dolar olunca ne değişecek Acun ? Boyun mu uzayacak ?

Oysa, sana yakışan bu programı iptal ederek, canlı yayın yapmak ve insanları Van’lı kardeşlerimiz için yardıma çağırmak, “ Hadi Türkiye ilk yardım benden. 100.000 dolar veriyorum. Herkes elini cebine atsın” demekti.

İnan, o zaman daha da büyürdün..

Bak, ananın ak sütü gibi helal para ile jet aldın.İnşallah daha da büyüğünü alırsın.İnan bana, jetine atalyıp, yanına bebek maması da alıp Van’a gitseydin, herkesin gözünde ilah olurdun, ilah...

Ama yapmadın, yapamadın...

Şimdi git, Sezen Aksu’nun “ Değer mi hiç ? “ şarkısını dinle..

Kaynak :http://www.haber3.com/olmadi-acun.-otur,-sifir--106711y.htm#ixzz1bgoCXK6m
G
13 yıl
Acun Ilıcalı ve Şehitlere saygı! Adını siz koyun!
24 şehit verdiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz programını ekrandan çekmeyen Acun Ilıcalı, bu kez "duyarsızlığı" ile şaşkına çevirdi.

Sosyal medyada Acun'a öfke dolu mesajlar yağarken, "Acun'u kınıyoruz" başlığı altında açılan bölüm rekora gidiyor.

Acun Ilıcalı hatırlanacağı gibi geçen hafta vefat eden Başbakan Erdoğan'ın annesi için çok hassas davranmış ve pazartesi günü programını iptal etmişti. Bu duyarlı davranışı ile alkış alan Acun, bu kez "duyarsızlığı" ile tepki topluyor.



http://magazin.milliyet.com.tr/acun-ilicali-ya-tepki-buyuk-/magazin/magazindetay/23.10.2011/1454141/default.htm
G
13 yıl
yaşadığımız üzücü olaylar yeni anayasa sevincimizi gölgeledi
"yaşadığımız üzücü olaylar yeni anayasa sevincimizi gölgeledi. bu olaylar ne kadar yürek yakarsa yaksın girdiğimiz bu yoldan vazgeçmeyeceğiz.

acılarımız ne kadar büyük olursa olsun bağrımıza taş basacağız. gelişen şartlar çalışmalarımız ne kadar zorlaştırırsa zorlaştırırsın hukuk ve demokrasi sınırları içinde kalarak üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız.

bir taraftan bu olayları telin ettiğimizi ifade edeceğiz. diğer yandan da yeni anayasayı toplumumuza kazandırmak gayretinin içinde olacağız."

Cemil Çiçek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.