E

Onbaşı
11 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Benim Acer 5920g laptopum var ve geçen ay win7 ultimate 32 bit yükledim.Dün Huawei marka modem aldım.Bütün ayarları tamamladım fakat kablosuz olarak nete giremiyorum.Ağı seçip şifreyi giriyorum sonra ağa bağlanılamadı diyor, sorun çöz dediğimde kablosuz ağ bağdaştırıcınızı sıfırlayın diyor.işlemleri uyguluyorum fakat sorun devam ediyor ve Kablosuz Bağdaştırıcı veya Erişim Noktası Sorunu düzeltilemedi diyor.Antivirüsü kaldırdım kurdum, wireless programını yeniden kurdum çözüm olmadı.Wireless cihazım intel pro/wireless 3945ABG Ağ Bağlantısı olarak görünüyor.

İnternete kablolu olarak girebiliyorum.Sadece kablosuz olarak sorun yaşıyorum.Diğer başka ağlara da bağlan dediğimde aynı sorun baş gösteriyor. Modeme birkaç defa reset attım ama herşey aynı.

Sitedeki aynı sorunu yaşamış arkadaşların açtıkları konuları okudum ama hiç biri yardımcı olmadı. Artık çıldıracağım.Eğer sorunun çözüleceğini bilsem format atacağım ama bunu deneyen arkadaşlarda pek bi değişiklik olmamış.

Lütfen yardım edin.Cevaplarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
Bilgisarım Durmadan Parola İstiyor!!!
Arkadaşlar bilgisayarım film veya tv izlerken ekranını kendi kendine kilitliyor.Windowsta şifre girip oturum açtığımız ekran görüntüleniyor.Her 15 dk da bir bu durum oluyor.Her türlü ayarı (Uyurken parola sor/sorma, ekranı kapatma süresi, bilgisayarı uykuya alma, enerji seçenekleri gibi ayarları) denedim düzeltemedim.Windows Orjinal Vista Home Premium kullanıyorum.Bilgisayarım ACER 5920G.Hızı 2.0, 2 gb ram, 256 ekran kartına sahip.Yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.