M

Er
09 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
Clio Airbag Sorunu (gösterge paneli değişti)
Evet, başlıkta yazıldığı gibi. Ankara'da forum aracılığıyla bulduğum bir servise Airbag ışığı yanıyor diye aracımı götürdüm. İlkinde koltuğun altındaki konnektörü söküp çıkardılar. Bilgisayarla araca bağlanıp arıza ışığını söndürdüler. Tabii bir hafta sonra yine yandı.

Daha sonra "kesin çözüm bulun" diyerek yine aynı servise götürdüm. Usta "aracın beynine bilgisayar ile bağlandığımızda sorunun kaynağını tespit edemedik. Kabloları teker teker takip ettik. Sorunun kablolardan degil de gösterge panelinden kaynaklandığını tespit ettik. Herhalde orada bir parça kısa devre yapıyordu. Bu ilerde başka sorunlar da doğurabilirdi" dedi.

Aracın orjinal gösterge panelini çıkma bir panel ile değiştirmişler. Tabii orijinal km'de farklı gösteriyor. 550 TL FİYAT çıkarmışlar.

Sizce bu mümkün müdür? Ne yapmalıyım? Durumu kabul etmeli miyim?
M
12 yıl
İngilizce Çeviri Yapacaklar
Elimde 70-80 sayfa akademik çeviri var. ingilizceden turkceye. Konular sınırlarla ilgili. Zor terimler çok az. 3-4 gün icinde çevirebilecek olanlar varsa acilen iletişime geçsinler. Düşündüğüm fiyat 100 TL.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.