A

Çavuş
07 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
13 yıl
Kısa Film Çektik. Sizce Nasıl? (Ormen Baksırları)
Videoyu izlemek için tıklayınız

Yorumlarınızı merak ettim. Kendimin değil bizim okuldan bir kişinin videosudur.
A
13 yıl
Evimin Önünde Zombiler Var(dı)
Biraz temiz hava alayım diye balkona çıkmıştım. Bir de ne göreyim. Doluşmuşlar evimin önüne şerefsizler. Bir de tuhaf tuhaf ses çıkarmalar. Kıl oldum tağbi.

Önce ekmek attım bunlara, baktım üşüştüler ekmeğin başına. Ondan sonra attım bombayı, 15 leş havada uçuşuyoy. Mahalleli alkış tufanına tuttu şerefsizim. Şimdi de alkıştan yatamıyorum. Anlamıyorum bombaya ne meraklı millet? Bir tane de onlara mı takayım illa!

Edil: Bütün apartmandaki kızlar eklemiş faceden. Popüler olduk iyi mi
A
13 yıl
Big Bang Konulu Belgesel Önerisi
Herhangi bir belgesel olabilir. BigBang -büyük patlama- konulu belgeselleri arıyorum.
A
13 yıl
Sizce bu saat nasıl?
< Resime gitmek için tıklayın >

Sizce bu saat nasıl beyler? 43 mm çapı var. Kinetik ayrıca. Ama ben daha çok dış görünüşünü merak ediyorum. 10 üzerinden kaç verirsiniz? 125TL'ye alabilirim şu anda bu ürünü.

Not: Saatler konusuna sormadım zira ben dış görünüşü hakkında görüş almak istiyorum. Hani niye oraya yazmadın diyen olursa şayet belirtmek istedim.
A
13 yıl
BİM\u0027e gidip bir şey almadan döndüm.
A
13 yıl
Asosyaller İçin [SS\u0027Li]
A
13 yıl
Silinmesi rica olunur.
Silinsin
A
13 yıl
Lisenin İlk Günü Müdüre Tarihi AYAR
UZUN VERSİYON

Şimdi ben biraz okula geç kaldım. E doğal istanbul tirafiyi. Neyse hacı tam demir kapının önüne geldim baktım bunlar İstiklal Marşı'nı okuyorlar. Neyse dedimi geç kaldık ama dersi kaçırmadık dedim. İçeri adımımı attım ve anında durduruldum. Bekçi dedi geç sen şöyle kenara dedi. N'luyor lan dedim tabi ilk. Neyse hacı geçtik kenara. Bunlar marşı bitirdiler başladı müdür konuşmaya.

İşte okul başarısı artıyor, okul böyle disiplinli şöyle disiplinli. Bütün 9'ların da velileri gelmiş tabi müdür yalakalık yapıyor. Bir velisiz 9 benim. Ben de demiştim pedere gel diye de o da dedene git dedi. Dedem de bir chivas alırsan ancak gelirim dedi. yuh dede öğrenci adamız dedim. defol dedi o da. neyse konumuz bu değil.

müdür disiplinden felan bahsetti sonra saçlar kısalacak dedi. sonra marşa geç kalanlara kızdı. kim kaldı diye bir döndü bizim oraya baktı. ulan sağıma bakıyorum soluma bakıyorum adam yok. az önce 7 kişiydik. meğer onlar aradan sıvışmış. bir ben kalmışım. neyse bu hacıbaba çağırdı beni kürsüye başladı vay efendim disiplin vs. ben de sinirleniyorum zaten.

sonra dedi "bu arkadaşınız gibi olmayın. saçlar uzamş, gömlek dışarıda sakallar duruyor. maymuna dönmüş dedi" okul da bir başladı gülmeye. neyse ben de dayanamadım ve atıldım hemen. "aramızdaki farkı kapatmışım işte hocam" dedim. okul bir yarıldı bir yarıldı. müdür başını öne eğip odasına kaçtı. akşama eve gittiğimde okuldan 40 kız facebookta arkadaşlık isteği yollamış.

ÖZET

Herkes sıradayken müdürle kürsüdeyken:

Müdür: Saçlara bak, maymuna dönmüşsün.
Ben: aramızdaki farkı kapatmışım o zaman.
A
13 yıl
Eşit Ağırlık İçin Kaynak Kitap Tavsiyeleri
Arkadaşlar aldığım bir kararla TM alanına geçtim. Şimdi kaynak ve tavsiye arayışındayım. Aradığım kaynaklar:

Coğrafya: Temelim hiç yok. Ona göre bir kitap ve soru bankası önerin. Ama çok da kolay olmasın. Hatta kolay olmasın. YGS için ilk etapta. LYS de olabilir.

Edebiyat: YGS/LYS için sağlam bir kaynak kitap ve soru bankası arıyorum. Gerçekten sınavla birebir örtüşen ve zorlayıcı kaynaklar olmasını tercih ederim.

Tarih: Yine YGS için iyi bir soru bankası ve konu anlatımlı kitap arıyorum.

Felsefe Uğur yayınlarını çok beğenmiştim geçen sene. Başka önerinizi dinlerim.

Ayrıca:

Biyoloji: Konu anlatımlı mevcut soru bankası aranmakta. YGS için.

Kimya Konu anlatımlısı elimde. Yine soru bankası arıyorum.

Fizik: Konu anlatımlı arıyorum. Soru bankası da olabilir.

Matematik YGS: Soru bankası aramaktayım.

Geometri: YGS/LYS birlikte soru bankası aramaktayım.

Matematik: LYS Soru bankası arıyorum yine.
A
13 yıl
Kaynak Kitap Tavsiyesi - Sayısal
Arkadaşlar şu anda elimde FEM Simetri seti, FEM dergisi ve FEM Set var. Yani dershaneden edindiğim kaynaklar. Ayrıntılı olarak yazmak gerekirse:

Biyoloji YGS
SB: Sınavla eşdeğer zor ve kaliteli soruları olan bir SB arıyorum.

Kimya YGS
SB:
Pek ön planda olmasa da sınava eşdeğer zorlukta bir soru bankası arıyorum.

Fizik YGS
KA: Cidden güzel bir konu anlatımlı kitap bulamadım. Halbuki en sorunlu dersim şu anda.

Geometri: YGS LYS
SB: Elimdeki kaynaklar çok basit. Soruları zorlayıcı gelmiyor. Güzel -zor olmaktan zira öğretici olan- soruları olan bir kaynak bakınıyorum.

Matematik: YGS LYS
SB: Yine sınavla eş zorlukta soruları olan güzel bir kaynak arıyorum. Elimdeki FEM Set ve Simetri'lerin soruları biraz basit geliyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.