V

Teğmen
02 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
V
5 yıl
İzmir B.B OTOPARK Zam(cık)ları %57
Mesaj gecmişimden hangi goruste oldugum,hangi partiyi sevip sevmedigim kolayca anlasılabilir. bunu konu yanlıs anlasılmasın diye bastan belirtmek isterim...

Halktan, eşitlikten, haktan yana oldugunu iddaa ettigimiz CHP belediyesi hersene hükümetin acıkladıgı enflasyon degil, sokaktaki gercek enflasyonuda gectim onunda ustunde otoparklara zam yapmakta.sonra İBB baskanımız Kordonda kosarken,metroda, tramvayda habersiz objektiflere yakalanıyor,sozde bende halkın icindenim imajı. Peki bumu hizmet belediyeciligi,bumu hemsehrilik,bumu baskalarını elestirirken sizin layık gordügünüz zamlar.

asagdıda ornek 2019 ve 2020 fiyatları

Alsancak Katlı Otoparkı, Çankaya Katlı ve Konak Otoparkı ***2019***

0 - 6 saat : 9,50TL
6 - 12 saat : 11,50TL
12 - 24 saat : 17,00TL
Kayıp Bilet 17,00TL
Saat 19.00 ile 09.00 arası (14 saat) : 8,00TL
Aylık Abone Ücreti : 345,00 TL


Alsancak Katlı Otoparkı, Çankaya Katlı ve Konak Otoparkı ***2020***

0-2 saat :8:00 TL
2-4 saat :12,00TL
4-6 saat : 15,00TL
6 - 12 saat: 18,00TL
12 - 24 saat: 25,00TL
Kayıp Bilet : 25,00TL
Aylık Abone Ücreti: 420,00 TL

mesela 6-12 saat ucreti %57 zamla 11,50 den 18 tlye cıktı...

bravo..
V
5 yıl
T.F.F Başkanının İDDAA İhalesini Alması?
Kumar oyunlarında zaten herzaman kasa kazanır ama futbolda süpriz sonucların artması iddaa gelirinin artması demek oynatan firma icin.Oynatanda suan Türkiye futbolunun basındaysa bu biraz kafa karıstırmazmı?
V
6 yıl
Turkcell Platinum Elite
Turkcell, platinuma bir ust seviye olarak platinum elite cıkarmıs. platinum 25gb ve ustu kullanıcılar artık elite sınıfa giriyor. aylık 5gb internet hediyesi ve supriz hediyeler sunuyormuş.

Platınum Elit 25gb-- aylık 195tl/ yıllık 159tl
Platınum Elit 35gb-- aylık 235tl/ yıllık 189tl
Platınum Elit 50gb-- aylık 325tl/ yıllık 299tl
V
6 yıl
Turkcell den bir dunya \"SAÇMA paketler\"
Yıllık abone oldugum platinium 10 paketim sona erdi. bu paketin kontratsız 120 kontratlı olarak 99 tl den yenilenebilecegini soylediler. bende alternatif daha uygun paketlere bakmaya basladım.uygun fiyatlı hangi pakete baktıysam hattınız bu tarifeye uygun degildir diyor. hattımın uygun oldugu en ucuz paket 3gb internet 500 dakika iceren "turbo 3". ucreti aylık 80 yıllık 65tl
Tamam turkcell tok satıcısında bukadar yapma bari. yeni gelen musterilere bi dunya kampanya indirim yaparken 20 senelik eski musterilerine bunu yapma.buyuk sirketler musterilerine sadakat programları kampanyaları hazırlarken sen kacırmak icin elinden geleni yapıyorsun.
sectigim uygun olan bir cok pakette karsıma bu cıkıyor, bu sartları karsılayan bir musteriniz varmı yada kimse alamasın diye boyle sacma sartlarmı koydunuz?

*Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler.
*Son 6 ayda en az 3 defa bir önceki ay gelen fatura tutarını geçen, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan veya @Turkcell'e numarasını 2 defadan fazla taşımış olan ve son ay Turkcell yönüne yapılan çağrı adedinin bütün çağrılara oranı yüzde 23 ve altında olan müşteriler.
*Son 3 ayda 3G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımının 2G şebekesi üzerinden yaptığı veri kullanımına oranı yüzde 50’nin altında olan, son 3 ayda en az 2 defa data paket aşımı gerçekleştirmiş ve diğer operatör yönüne konuşma süresi önceki 3 aya kıyasla en az yüzde 9 artmış olan müşteriler.
*Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, @son 6 ay fatura itirazı nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler.
*@Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.


***SONUC OLARAK ENFLASYONLA MUCADELE KAPSAMINDA TURKCELLDEN İNDİRİM BEKLİYORUZ.
V
7 yıl
Türkcell FİZY SAHTEKARLIĞI
internet kotasının yuksek olması ve fizy gibi ilgilendigim bir hizmet saglaması sebebiyle turkcell platinium tarifelerinden birini uye oldum ve uyeliğim devam ediyor.simdi turkcell platinium uyelerine ucretsiz olarak lanse ettigi fizy i ucretli veya ucret odemezsende kısıtlı hale getirmis cogu sarkıların kısa bolumlerı var.buna elbet bir kılıf uydurup işin icinden cıkıcaklar ama bu musterinin gozunde sahtekarlıktır,bilmelerini istedim.benim odediğim platinium paketin yanında belki 4tl nin bahsi bile gecmez ama sırf bu yuzden baska operatore gecip spotfy alıcam.
V
8 yıl
Safari Sapıttı!
Safari bazı facebook linklerinde yada sayfalar arasında gezerken ardarda alakasız sitelere en sonda sahte bir "ios yukseltme gerekli" dıye bir Ekrana geliyor.
1-safaride cerezler gecmis vs ne varsa sildim.
2-ag ayarlarını sıfırladım yenıden kurdum.
3-Telefonu sıfırdan kurdum
4-iphone6 vardı iphone7 ye gectim yinede kurtulamadım.
4-sadece wifide degil mobıl internettede yapıyor.
5-diger yukledigim web browserlarda boyle bir sorun yok. sadece safaride var.

önerisi olan??
V
8 yıl
Safari yonlendirme
Safari bazı facebook linklerinde yada sayfalar arasında gezerken ardarda alakasız sitelere en sonda sahte bir "ios yukseltme gerekli" dıye bir ekrana geliyor.
1-safaride cerezler gecmis vs ne varsa sildim.
2-ag ayarlarını sıfırladım yenıden kurdum.
3-telefonu sıfırdan kurdum
4-iphone6 vardı iphone7 ye gectim yinede kurtulamadım.
4-sadece wifide degil mobıldede yapıyor.
5-diger yukledigim web browserlarda boyle bir sorun yok. sadece safaride var.

önerisi olan??
V
12 yıl
ttnet tuhaf kopma sorunu
8mbit ttnet adsl ınternet kullanıyorum. bır kac haftadır sık sık kopma yasıyordum. nezaman arızayı arasam konusurken bıseyler yapıyor duzelıyor,kapatınca telı bırkac dakıka sonra kopmalar yıne oluyordu. bende bısey yapıp duzeltıyorlar sanıyordum. dun farkettım kı telefonu acıp bekledıgımde cevır sesı gelmeye basladıktan sonra kopan ınternet gerı gelıyor ve acık kaldıgı surece hıc bır kopma yok. normalde ınsanların sıkayetı telefon caldıgında yada arama yapıldıgında net kopuyor bende tam tersı sorun nedır acaba. arızayı aradım yardımcı olamadılar.?
V
13 yıl
HTC TOUCH2 (T3333) SMS SORUNU ACIL YARDIM
HERKEZE SELAM. DUN ALDIGIM HTC TOUCH 2 TELEFONUMDA SMS GONDERMEKTE SORUN YASIYORUM. KISA MSJ ALIYOR TELEFONUM ANCAK YOLLAMIYOR. BASKA BIR TURKCELL HAT TAKTIGIMDA YOLLUYOR ALIYOR SORUN YOK.AMA BENIM HATTIMLA YOLLAMIYOR. BENIM HATTIMI BASKA TELEFONA TAKTIGIMDA HAT YINE SMS YOLLAYABILIYOR.HATTADA SORUN YOK AMA HTCDE YOLLAMIYOR. NE YAPTIYSAM OLMADI RESET ATTIM SERVIS NUMARALARINI TURKCELLDEN AYARLADIM. ..BASKA KART TAKTIGIMDA TELEFONDADA SORUN YOK YOLLUYOR SMS.TUM INTERNETI GEZDIM BOYLE BI SORUNDA COZUMDE BULAMADIM.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.