H

Yüzbaşı
29 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
11 yıl
LG G2 bir kaç soru
arkadaşlar ben de g2 yi dün aldım ve birkaç sorum var.

birincisi mobil veri hakkında. ayarlardan mobil veriyi etkinleştirdiğimiz zaman direk olarak 3g devreye giriyor mu? ben iphone dan geçtim telefona. orda da hücresel veri ve 3g ikisi ayrı açılıp kapatılıyordu. bunda durum nasıl ?

bir de mail hesabı ekledim ama hotmail imdeki eski maillerim ve klasörlerim görünmüyor sadece 1 haftalık dilim içindekiler görünüyor. onun da ayarını yapmayı bulamadım. acaba mail yükleme zaman sınırını daha eskilere çekemiyor muyuz ?
H
11 yıl
LG G2 için kılıf tavsiyesi
arkadaşlar telefonu dün aldım. piyasada çok fazla kılıf yok sanırım çeşitlilik olarak. bir tek spigen ve incipio nun sitelerinde G2 için kılıflar gördüm. bir de quick window case var. telefonu da kılıfsız kullanmak istemiyorum. aldığınız ve kullandığınız kılıflar varsa, nerden, ne kadara aldığınızı, memnun olup olmadığınızı yazabilirseniz çok sevinirim.

ana konuda kılıfla ilgili yazları bulmak çok zor o yüzden yeni bir konu açtım. böylece sadece kılıfla ilgilenenler burdan daha detaylı ve verimli bir araştırma yapabilirler.
H
11 yıl
çok universal bir chat programı
arkadaşlar şimdi durum şöyle: kız arkadaşım hollandada ve iletişimimizi genellikle whatsapp ve imessage üzerinden yapıyoruz. onun ipadi ve benim de iphonum var. şimdi ben iphone u mu satıp android bir telefon alırsam telefon-ipad iletişimi kopacak.
hem playstore da hem appstore da bulunan ve ipade de indirilebilen bir chat programı arıyorum. var mıdır acaba böyle bişe
H
11 yıl
Telefon önerisi ?
arkadaşlar 3 senedir iphone 4 kullanıyorum ve artık ios 7 güncellemesiyle iyice yavaşladı. bu yüzden yeni bir telefon almak var kafamda. büyük ihtimalle de iphone 5s ya da 5c olmicak çünkü çok tekdüze bir telefon oldu iphone. sonuçta şu an bile note3 ve iphone 5 aynı para.

kafamda note 3 ya da s4 almak var ama hangisi daha kullanışlıdır ve uzun ömürlüdür bilemedim. android bir telefonun ortalama ömrü konusunda da bir fikrim yok ama temennim beni bu iphone gibi 3 yıl, o da olmasa 2 yıl yavaşlamadan götürebilmesi ve güncelleme alabilmesidir. siz hangisini önerirsiniz.

zaten sağda solda göre göre note 3 e baya kuruldum.

bir sorum daha olcak n9000 ve n9005 modelleriyle ilgili. sanırım n9005 çinde çıkan bir model ve ekstra olarak LTE, işlemci, gpu, ekran çözünürlüğü farkı var.

fiyat farkı var mı bilmiyorum ama n9005 alırsak türkiyede yine problemsiz kullanabilir miyiz bunu merak ediyorum.
H
11 yıl
şebeke çubuğu -\u003e rakam
arkadaşlar belki vardır forumda bir yerde ama ben internette de aradım bulamadım.

şebeke çubuklarını nasıl -97 -103 gibi numaralara çeviriyorduk. bilen varsa söylerse çok sevinirim. bir de o numaraların bir cetveli var mı? yani hangi numaradayken maximum çekiyor gibisinden ?
H
11 yıl
iOS uygulama geliştirici ?
arkadaşlar merhaba, biz 2 arkadaş bir uygulama fikriyle yola çıktık ve kendimize belli bir ücret ya da pay karşılığında bu uygulamayı yazabilecek bir iOS developer arıyoruz. ankarada olursa bizim için daha iyi olur. forumdan çıkar mı bilmiyorum ama tanıdığınız bildiğiniz bir geliştirici varsa çok yardımı dokunur. şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
iOS uygulama geliştirici ?
arkadaşlar merhaba, biz 2 arkadaş bir uygulama fikriyle yola çıktık ve kendimize belli bir ücret ya da pay karşılığında bu uygulamayı yazabilecek bir iOS developer arıyoruz. ankarada olursa bizim için daha iyi olur. forumdan çıkar mı bilmiyorum ama tanıdığınız bildiğiniz bir geliştirici varsa çok yardımı dokunur. şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
harici harddiskten veri kurtarma
arkadaşlar merhaba

1 tb lık western digital my passport model harici harddisk kullanıyorum. fakat sanırım içine bir virus girdi ve şu an içindeki hiç bir dosyayı göremiyorum

içinde yalnız şu 3 dosya görünüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

fakat özelliklerden girdiğimde 750 gb dolu alan görünüyor.

acaba içindeki verileri kurtarabileceğim bir program mevcut mudur. ya da nasıl ulaşabilirim içindeki verilere?

teşekkür ederim
H
11 yıl
iOS 7 Küçük Detaylar \u0026 Yenilikler
arkadaşlar 1 haftaya yakın kullanımım boyunca gözlemlediğim ufak tefek ayrıntıya giren yenilikleri sizlerle paylaşmak istedim. belki bazıları için gereksiz şeyler ama yine de kullanımı kolaylaştırması ve görsellik açısından oldukça faydalı.

biriyle mesajlaşma penceresi açıkken o kişiyi aramak için pencerenin en üstüne gitmek zorunda değiliz. sağ üst köşedeki contact butonuna basınca kişiyle ilgili seçenekler beliriyor. arama yapma da bunlardan biri.

multitaskingi herhangi bir uygulamadayken açsak bile o uygulama da dahil tüm uygulamaları kapatarak ana ekrana dönüş yapabiliyoruz. ios6 da multitasking açıkken bulunduğumuz uygulamayı kapatıp ana ekrana dönemiyorduk.

safaride adres çubuğu ve arama çubuğunun birleşmesi gayet kullanışlı

sadece hücresel veri açıldığında (3G) kapalı iken sol üst köşedeki şebekenin yanında GPRS yazması.

ekran açılışında ışığın kademeli artması ve arka planın hafif bir derinlikten gelmesi.

flickr ve vimeo uygulamaları da aynı facebook ve twitter gibi ios e entegre olmuş durumda. bir fotoğrafı ya da bir videoyu direk fotoğraflar uygulamasından flickr a veya vimeoya yükleyebiliyorsunuz.

sizinde bu tarz farkettiğiniz ufak tefek yenilikler varsa, yazarsanız ekleriz. böylece telefonlarımızı daha efektif kullanabiliriz

(yazdığım özellikler iphone 4 içindir)
H
11 yıl
Marshal Major vs Sony ZX 600 ACİL
Arkadaslar ben bu iki kulaklik arasinda çok kararsizim arada 80 tl gibi bir fiyat farki var. Benim için onemli olan konu dinledigim muzigi disari vermemesi. Bu dogrultuda hangisi daha iyi bir secim olur benim icin?
İki kulakligi da deneme firsatim olmadi ne yazikki. Ankaradayim ama hiç bi yerde bulamadim bu kulakliklari. Deneyebilecegim bir yer bilen varsa soyleyebilir mi?
Yarin buyuk ihtimalle alicam bir tanesini
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.