E

Teğmen
28 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
After Effects- iPhone ortak çalışması.
http://youtu.be/AKuBMihmVHQ

Daha önce verildiyse kusura bakmayın. iPhone kullanılarak yapılan bu yaratıcı çalışma takdire şayan... Tam 238 adet senkronize haraketin başarıyla yapıldığı video, 800 bin kez izlendi.After Effects kullanılarak yapılan video, 4 ayrı video görüntüsünün iPhone için After Effects'de bölünmesiyle oluşturuldu.
E
12 yıl
uzatmalarda gelen gol sayılıyormu?
Mrb arkadaşlar

Dün yaptığım kuponda Barcelona Chelsa maçı için barça alır oynamıştım kuponda nesine comda, uzatmalarda chelsa gol attı fakat bildiğim kadarıyla iddada 90+lar sayılmıyor, nesine com kuponumda keybetmiş görünüyorum, benmi yanlış biliyorum?
E
13 yıl
Amd İşlemci?
Yeni sistem topladım, geriye sadece işlemci ve klavye-mouse kaldı.AMD Phenom II X4 955 Black Edition ı güvenilir hiçbir sitede bulamıyorum, bende 965 BE'na bakıyorum,sizlerin önerebileceği güvenilir ve uygun fiyata bu 2sinden birini alabileceğim bir site varmı? (exa,inventus, teknobiyotik,vatan,nova harici)
E
13 yıl
İphone 4 Orginal Arama Uygulaması problemi! (Çözüldü)
< Resime gitmek için tıklayın > Jailbreak işleminden sonra genel olarak herkesin yüklemiş odugu ve gerekli uygulamaları yükledim, fakat hangi uyguladan sonra oldugu anlayamadıgım bir sebebten dolayı resimdeki görmüş odugunuz arama uygulaması çalışmıyor, tıkladıgımda uygulamadan dışarı atıyor, restore ve tekrar JB de yapmak istemiyorum, bu sorunla ilgili yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Sorunla ilgili şüphelendiğim uygulamalar: İnfiniBoard, Five İcondock, Folder Enchant,iconoclasm


İphone4 32 GB Vodafone + JB (GreenPoison)

Sorun Çözüldü ! Mobilelog uygulamasında ayarlarda recent replace seçeneği aktif oldugu için orginal arama ayarlarının yerini almış, deaktif edince uygulama sorunsuz çalıştı...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.