I

Yüzbaşı
27 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
7 yıl
3000 tl\u0027ye sessiz klima
Beyler 3000 tl civarına tavsiye edebileceğiniz 12000 BTU luk sessiz olması göz önüne alındığında hangisi uygun olur

Panasonic KIT- UE12 RKE 12000 BTU Inverter bu bahsettiğim kategoriye girer mi?
I
7 yıl
HDD\u0027deki OS\u0027yi SSD\u0027ye aktarma
Selamlar,

Elimde Win 8 den Windows 10'a yükselttiğim bir laptop mevcut. Bir klasik hareket olarak bu laptop'un cd-rom girişine HDD yuvası takıp varolan HDD'yi bu yuvaya, boşalan HDD yuvası yerine de SSD takmayı planlıyorum. Bu SSD diski C olarak, HDD'yi ise D olarak kullanacağım. Merak ettğim nokta ise SSD'yi taktıktan sonra zaten etkinleştirdiğim Win 10'u nasıl yükleyeceğim. Yani PC'yi SSD ve HDD takılı haliyle ilk kez açıyorum diyelim. Kurtarma menüsünden yeni windowsu SSD ye kur dediğimde sorunsuz olarak Win 10 u yükleyecek ve etkinleştirecek mi? Ya da özel bir işlem yapmam gerekiyor mu? Etkinleştirdiğim Windows 10'u kaybetmeden nasıl gerçekleştirebilirim bu işlemi?
I
10 yıl
silinebilir
silinebilir
I
10 yıl
Creative X-FI Surround Pro Hakkında
Selamlar, ses kartı olarak Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro USB almayı planlıyorum ve evimde 2.1 hoparlör var. Bu ses kartını alsam bu 2.1 hoparlör ile sorun yaşar mıyıım yoksa illa 5.1 ses sistemim mi olması gerekli bu kartı kullanabilmem için?
I
10 yıl
SONY SVF1532WSTB Hakkında
Merhabalar, 2000 tl civarına 1920x1080 çözünürlüklü laptop arıyorum ve SONY SVF1532WSTB u buldum. Bu modeli kullanan var mıdır? Başka Full HD laptop öneriniz varsa onları da alabilirim. Teşekkürler.
I
10 yıl
iPhone\u0027a Uyumlu Kulaklıklar Hakkında
Merhabalar, iPhone'da iki sarmallı kulaklık kullanabilir miyim? Bazı iki sarmallı kulaklıklığı herhangi bir girişe taktığımda şarkıda atıyorum 3 enstürman varsa birini duyabiliyorum. Alacağım kulaklık pahalı bir kulaklık ve iki sarmal. Bu kulaklık bahsettiğim sorunu telefonumda çıkarır mı? teşekkürler.
I
10 yıl
Monster Turbine High Performance in ear Hakkında
Merhabalar, Monster Turbine High Performance kulakiçi kulaklık almayı planlıyorum ancak ürünü iphone ile kullanacağım. kulaklığın çıkışında 2 sarmallı çıkış mevcut. ben iphone da bugüne kadar hep 3 sarmallı kulaklık kullandım. bu kulaklık telefonuma uygun mudur?

kulaklığın özellikleri için link:
http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/monster-cable-turbine-high-performance-in-ear-speakers
I
10 yıl
Doğubanktan Monster Kulaklık Almak Güvenli midir?
Monster Ncredible N-tune Kulaklık almak istiyorum ancak fiyatı d&r da 450 tl civarında. Şöyle bir site buldum ve mağazası doğubankta. buradan kulaklık almak güvenli midir? Garantisi benim için önemli değil sahte olmasın yeter, daha önceden buradan alışveriş yapan var mı, teşekkürler.

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/MONSTER-Ncredible-N-tune-Kulaklik,PR-148.html
I
10 yıl
n11 hakkında
Beyler n11.com'dan alışveriş yapan var mı? Alacağım üründe 111 tl kupon hediye yazıyor. Bu kuponu ürünü alırken kullanabilir miyim, yoksa ürünü aldıktan sonra hesabıma mı yüklenecek? Eğer sonradan yüklenecekse bu para en az kaç liralık alışverişte kullanabilirim? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
I
10 yıl
Philips SHL3300 alternatifi
Merhabalar, Philips SHL 3300 modeli ses kalitesinde mikrofonlu kulaklik ariyorum. Bu modelin kulakliklisi sanirim yok, onerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.