C

Yüzbaşı
17 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
272 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Modemin olduğu odada internet çekmiyor?
Herkese hayırlı akşamlar. Sorunum başlıktaki gibi. Diğer tüm odalarda ve katlarda çekiyor. Modem yatağımın yanında sayılır yatakta ve modemin olduğu odada internet yok. Youtube videoları donarak izliyorum, kapıdan çıktığım anda 80 mbps internet var ama. Modem keenetic 300n galiba zamanında 200 liraya almıştım güncel sürüm yüklü içinde.
C
2 yıl
Acer nitro an515-54 harici ekranda kırılma.
selam başlıkltaki gibi cihazın kendi ekranında hiç bir sorun yok ancak harici ekrana bağladığımda (paugge hdmi kablo ile acer v270 27" monitöre bağlıyorum) youtube videosu izlerken bile kırılmalar oluyor. videolarda eğer birisi ani hareket yapıyorsa orası yatay çizgi halinde bozuluyor yani. oyunlarda da aynı şekilde tarama yapıyor. laptopta gtx1650 ekran kartı var. ne yapmam gerektiğini bulamadım açıkçası. yardımcı olursanız sevinirim.
C
3 yıl
Çelikle çizik giderme
İnstagramda vb görüyorum ellerinde bir çelik parçasıyla çizikleri gideriyorlar. İstanbulda bu işi yaptıran ve randıman alan var mı? Tavanda, kaputta ve kapılarda benden önceki sahibinden kalma çizikler mevcut düzelttireyim diyorum.
C
3 yıl
nitro 5 an515-54 prize bağlıyken batarya azalıyor.
oyun sırasında batarya %93'e kadar hızlıca düşüp oyunu kapattığımda tekrar doluyor. bu yüzden batarya ömrü %13 azalmış. aynı sorunu yaşayan var mı?

ayrıca internette ekteki resimdeki gibi bir ayar gördüm. batarya doluluğunu her zaman %80'de bırakıp ömrü uzatıyor fakat bendeki acer care center uygulamasında battery kısmında sağa ok görünmediği için o ayar mevcut değil. kaldırıp tekrar kurmama rağmen bulamadım.

batarya ömrü 5 ayda %13 azalıyorsa 2 seneye kalmaz bu batarya tamamen çöpe döner. halbuki thinkpad bilgisayarlarımda 4 5 hatta 6 7 sene aynı bataryayı tam performansa yakın kullandığım olmuştu %90 a ayarlayarak. ve o cihazlar cihaz prize bağlıyken bataryayı kullanmıyordu kesinlikle. bu acer neden kullanıyor anlamış değilim. başına bu tip bir sorun gelen var mı?

< Resime gitmek için tıklayın >
C
3 yıl
notebook ekranını haricen kullanmak.
elimde atıl vaziyette duran bir notebook'un ekranını tertemiz vaziyette söktüm. karavanda yaşayan yazılımcıyım, bu ekranı laptopuma bağlayıp harici monitör yapmak istiyorum. bu iş için kullanılan kartları sadece çin sitelerinde görebiliyorum ancak bu ara gümrük yüzünden gelme gitme problemleri olmaya başladı. yurt içinde nokta atışı şuraya git bak diyebileceğiniz bir yer var mı? selanik pasajında bir çok yere sordum ancak bulamadım.
C
9 yıl
Klavye tahmin tweak\u0027i turkce klavyeyi sildi
Appleyardim reposundan indirdigim tweak once klavye acilmama sorunu yapti,tweak'i silince ise klavye secenekleeinde turkce tamamen yok oldu telefon 5s ios 8.2. Apple yardim yapacagin ise senin!!! Cozumu var midair?
C
10 yıl
ps3 gamepad hakkında
öncelikle herkese selamlar,

iphone 5s cep telefonumda çok sık olmasada oyun oynuyorum ve ps3 gamepad'ini iphone'a bağlamak için birkaç program olduğunu gördüm, kullanan varmı bilmiyorum ama bir sorum olacak. ben sadece iphone için alacağımdan 150 200 tl gibi bir rakam vermekten kaçınıyorum, çok gereksiz bir meblağ, bunun yerinehttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=1200698&Productid=oyunkontps3005 linkteki üründen alsam kullanabilirmiyim? bu cihazda bluetooth üzerinden veri alışverişi yapıyor çünkü ve emin olmamakla birlikte ps3 e aparatsız bağlanıyor, dolayısıyla ben bu ürünü kullanabileceğimi düşünüyorum ama yinede siz değerleri arkadaşlarımdan bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim, saygılar...
C
10 yıl
Jb li cihazdaki sorunlar
Arkadaşlar okuyan herkese selam,
Elimde iphone 5s 32 gb cihaz var jailbreak yaptım, tweakların genelinde 34sorun yaşamıyorum ama özellikle whatsapp blacklist te ve menüyle ilgili tweak lerde sorunlarım var. Whatsapp blacklist i kalora dostumun reposundan kurdum ve etkinleştirdim fakat hiç bir aksiyonu yok şu an resimlerdeki ekranlar bende yok. Ayrıca status bar da çalışan nccalendar ı ve bunun gibi tweak leri kuruncada bir değişiklik olmuyor telefonumda yani müdahale edemiyorum. Diğer tweak lerde sorun yok activator falan çalışıyor. Sorunun nerede olabileceği hakkında fikri olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum şimdiden sağolun.
C
11 yıl
Detaylı bir soru, işin ustalarından yardım bekliyorum.
Merhaba; elimde şirketin verdiği thinkpad for microsoft var ama bu bilgisayarı genelde ofiste kullanıyorum eve pek getirmiyorum. bu hafta ise ortalama 2500 3000 tl civarında bir bilgisayar alma düşüncesindeyim. işim gereği çok seyrekte olsa postgresql ile çalışmam gerekli ama bunu paralels desktop ile halledebilirim diye "en azından kendi açımdan" düşündüm. sizlere sorum ise şu, şayet windows ortamında çalışan bir bilgisayar alacaksam bu yine thinkpad serisi olur, dolayısıyla batarya süreleri vs eşitlenir. ama bunun dışında multimedya özellikleri bakımından macbook pro nun bana ne gibi getirileri olabilir. yada windows ne götürür. çünkü thinkpad fiyatları ortada, retina mb fiyatının üstüne çıktığı dahi oluyor. yani fiyat olarakta eşit makineler aşağı yukarı. benim bu bilgisayarda yapmak istediklerim ise grafik tasarım, multimedya, web tasarım, vs gibi şeyler, oyun oynamayacağım. bu kapsamda giriş seviyesi bir macbook pro mu alsam (2800 civarına bir modelini buldum) yoksa macbook hevesimden vazgeçip thinkpad serisine mi devam etsem. değerli tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
C
11 yıl
şarjlı traş makinası tamiri hakkında
Arkadaşlarım merhaba;

uzun süredir kullandığım şarjlı traş makinamda bir sorun oluştu. şöyle ki hiç durmadan çalışıyor açma düğmesine basmasam bile çalışıyor, şayet basarsam daha hızlı çalışıyor, bugün cihazın içini açtım ve belki pillerdendir diye pillerini değiştirdim fakat pilleri değiştirmek bir çözüm oluşturmadı. buna rağmen gözlemlediğim olay ise şu; pilleri taktığım anda cihaz çalışmaya başlıyor ve resimde de işaret ettiğim parça aşırı derecede ısınıyor (bunu elimi yakarak tecrübe ettim)bu parça nedir ne değildir, nasıl değiştirilir bu işlemi kendim havya ile yapabilirmiyim. yahut forumumuzda bu soruna müdahale edebilecek birisi varsa ve konuyu cevaplarsa çok sevinirim. makinamdan gayet memnunum şu an piyasadaki ürünlerin bir çoğu cildimde hasar oluşturuyor. bu cihazın kendi kendini temizleyen birde standı var, zamanında çok büyük paralar verip edindiğim bir cihaz idi. halen kullanmakta olduğumdan ve muadili olmadığından bu cihazı bir türlü çalıştırmalıyım çünkü her hafta iş seyahatine çıkıyorum bu seyahatlerde olmazsa olmaz bir cihaz bu benim için. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

cihazın fotoğrafları:http://imageshack.us/g/811/47184979.jpg/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.