D

Onbaşı
07 Nisan 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
bozuk hdd pcb ve kafa değişim vs.
amazon'da benim hdd ile birebir aynı şöyle bir disk buldum: HM321HI, HM321HI/D, FW 2AJ10001, Samsung 320GB SATA 2.5 Hard Drive. amacım yere düşen notebook nedeniyle bozulan hdd'yi kurtarmak. amazon'daki diskin pcb kartını veya tozsuz bir ortam oluşturup sökebilirsen onarmayı düşündüğüm hdd'yi alıp benimkine takınca sorun çözülür mü? başka dikkat etmem gereken ne var. sağda solda okuduğum bir çok ayrıntı var kafa karıştıran. bios çipi ya da yazılımı değişimi vs. kartın üstünde rev. numarası gibi bir şey var o da mı uygun olmalı? bilemiyorum artık. Yardımınıza ihtiyacım var teşekkürler.
D
8 yıl
Nokia Kulaklık Jack Değişimi
Herkese merhaba. Samsung Mega cep telefonunun dandik (tüm Samsung'lar da böyle mi bilmiyorum) bir kulaklığı vardı bozuldu. Hani bilirsiniz işte ucunda jack olmayan çok pinli eski cep telefonları vardı. Evde eskiden kalma dışı örgülü böyle çok güzel bir kulaklık var. Bunu değerlendirmek istiyorum. Kablonun ucunu kesip nasıl jack takabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Rot: GSM kısmına yazdım kimsenin ilgilendiği yok ya da oralarda gezindiği...
D
8 yıl
Nokia Cep Telefonu Kulaklık Jack takma
Herkese merhaba. Samsung Mega cep telefonunun dandik (tüm Samsung'lar da böyle mi bilmiyorum) bir kulaklığı vardı bozuldu. Hani bilirsiniz işte ucunda jack olmayan çok pinli eski cep telefonları vardı. Evde eskiden kalma dışı örgülü böyle çok güzel bir kulaklık var. Bunu değerlendirmek istiyorum. Kablonun ucunu kesip nasıl jack takabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
D
12 yıl
Power Supply\u0027dan Adaptör
Herkese merhaba! Otoların çakmak gözünden çalışan 12 volt 10 amper gücünde bir lastik şişirme pompası var. Pompayı evde çocuk için top şişirmek, deniz oyuncakları vs için almıştım. Kademeli adaptör var ama amperi düşük malumunuz. Kısacası evde boşta duran ATX formunda 300 watt gücünde power supply var. Bunu kullanarak pompayı çalıştırmak istiyorum. Ne yapmam gerek acaba. Güç kablolarının renkleri, sahip oldukları voltaj değerleri, çıkış güçleri, amper vs belirtirseniz elimden geldiğince uyarlamaya çalışacağım. Birde evde bazı kademeli adaptörler var salon kullanımına uygun (mesela connoc marka japon pazarından almıştım). çıkışlarını ölçüyorum yüksek voltaj veriyor. Nedir bu bozuk mu bunlara güvenerek nasıl cihazlarımızı bağlayacağız. Piyasada adam gibi bilindik bir marka adaptör yok. Şimdiden teşekkürler.
D
14 yıl
WINDOWS\u0027TA TIKLANAN RESİMLERİN İSTATİSTİĞİ
Merhaba! Windows işletim sisteminde, sabit disk'te bulundurduğumuz resim, fotoğraf vs. tıklayıp görüntülediğimizde o ana kadar kaç kere tıklanmış, izlenmiş bunun istatistiğini tutan bir sayaç var mı? (image viewer programlarında görüntüleyip resimler arasında gezinmek te dahil) Üçüncü parti programlardan sözetmiyorum, işletim sisteminin kendisinde böyle bir özellik var mı? Varsa nerede? Teşekkürler.
D
17 yıl
etki alanı yeni kullanıcı
şirkette kullandığım bilgisayar etki alanına dahil(domain) ıt yi devreden çıkararak yeni bir kullanıcıyı etki alanına dahil etmek istiyorum bu nasıl olur acaba. workgroup değil. xxxlocal etki alanı mesela
D
17 yıl
lütfen acil proxy belası
bir şirkette çalışıyorum. rapidshare.com da üyeliğim var. hızlı bir network bağlantımız var. ancak IT tarafından rapidshare engelleniyor. yavaşlatılıyor. zaman aşımına uğruyor bunu nasıl aşabilirim. yani proxyi nasıl devreden çıkarıp ya da engelleyip rapidi kullanabilirim. bilgisi olanlar varmı acaba. şimdiden teşekkürler
D
17 yıl
Nokia CA-42 data kablosu sorun
nokia 6070 cep telefonum var ca-42 data kablosu aldım ancak içindeki resimleri verileri vs bilgisayara yedekleyemiyorum. ya bağlantı kopuyor ya da yüzde doksandokuz başarısız oluyor. illallah dedirtti bana. bunun sebebi nedir. arkadaşımın samsung telefonu var çatır çatır görüntü yedekliyor

şimdiden teşekkürler
D
18 yıl
usb 2.0 kart taktım hala usb 1.1 hızında çalışıyor
merhaba

p4 tabanlı gigabyte marka anakartım var. fakat bu anakartta usb 2 desteği yok. bu yüzden usb 2 desteği veren bir kart satınaldım ve pci yuvasına taktım. gerekli sürücülerini yükledim. yüklendiğinden emin oldum. ancak hala çok yavaş çalışıyor. harici bir hardiskim var buradan bir dosya kopyalamaya çalıştığımda ya da tersini yapmaya çalıştığımda bilgisayar hala 1.1 hızında dosya transfer ediyor. başka yapmam gereken birşey varmı? teşekkürler
D
19 yıl
cd yazıcım niçin yandı?
asus marka dvd yazıcı aldım. birde zaten samsung marka cd yazıcım vardı. neyse, aynı ide kablosu üzerinde olmak şartıyla dvd yazıcıyı master: cd yazıcıyı slave olmak koşuluyla jumper ayarlarını yapıp güç konnektörlerini bağladım. bilgisayarı çalıştırdığımda cd yazıcım yandı. arkadaşlar bildiğim kadarıyla jumper bağlantısını yanlış yapmış olsam dahi cihazın bozulmaması gerekirdi. ya da ide kablosunun yanlış takılması halinde de cihazın yanmayacağını biliyorum. (yanlış takma ihtimali yok). kasa elektriğinde güç kaynağından kaynaklanan bir sorun olsa diğer cihazlarında yanması gerekirdi. acaba zaman zaman voltaj değerimi değişiyor ki ben farkında değilim. böylelikle donanıma zarar geliyor. PEKİ BENİM CİHAZIM NİÇİN YANDI ALLAHAŞKINA.

yardımınız için şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.