D

Çavuş
23 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Ücretli Profesyonel Photoshop Çalışması
Merhaba. E-ticaret sitelerindeki ürünlerimiz için photoshop çalışması yapılacaktır. Profesyonel photoshop tecrübesi olan arkadaşlar özelden yazsın dönüş yapalım. Bir çok ürün için çalışma yapılacaktır. Ciddi ilgilenenler dönüş yaparsa sevinirim.
D
8 yıl
55 inç 2017 tv tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. 2017 seri 4000 tl civarında 100hz lik 4k 55 inç bir tv tavsiyesi istiyorum. yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
D
9 yıl
LG 49UH850V vs LG 50UH635V
49UH850V vs 50UH635V

Bu iki tv arasında kaldım . 50UH635V modeli daha ucuz 49UH850V için bu kadar fark vermeye değer mi?

3000 ila 4000 arası bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum.
D
9 yıl
Tv tavsiyesi istiyorum 2017
Merhaba arkadaşlar.

3000 ile 4000 arasında bir bütçem var. İZleme mesafesi 4.5 metre . 120 üstü düşünüyorum.

4K olmalı - Curved olmayacak. Düz istiyorum. Kanal geçişleri çok hızlı olmalı.

LG üzerine odaklandım fakat hangi modeli alacağıma karar veremedim.

LG - SAMSUNG veya Sony olabilir . Sizlerden tavsiye istiyorum. Güncel bir tv olmalı. 2017 yılına ait.

Yardım edecek olan arkadaşlar minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler..
D
9 yıl
Excel Fatura - Ücreti havale ile gönderilir.
Merhaba arkadaşlar. Lazer yazıcıdan fatura çıkarmak istiyorum. A4 kağıdına 3 nüsha olarak İrsaliyeli Fatura şeklinde . Excel bilgim yok. Ürün cinsini 2 satır istiyorum. Kdv yi otomatik hesaplasın . bu kadar. Bana excel dosyasını gönderene vereceği ibana havale yaparım. Acil cevap bekleniyor.
D
9 yıl
En uygun krediyi hangi banka veriyor?
Merhaba arkadaşlar. Bana yaklaşık 15 bin tl nakit lazım. Kredi çekeceğim. Taksit sayısı 12 ila 18 ay arasında en uygun krediyi hangi banka veriyor. Forumda araştırdım hep tarihi geçmiş konular mevcut. Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim . Teşekkürler.
D
9 yıl
5050 smd mi 5630 mu?
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Şimdi yeni yapmış olduğum eve gizli ışık yaptırdım . Bunlara led çekeceğiz . Fakat hangi model alacağıma karar veremedim. 5050 mi almalıyım Yoksa 5630 mu. Birde silikonlu olmasına gerek yok sanırım. Yaklaşık 65 m olacak . Aliexpress te sağlam ve ucuz bildiğiniz bir satıcı var mı? En önemlisi 5630 mu 5050 mi. Veya ne tavsiye edersiniz. Birde bunlara uygun motor nereden bulabilirim.
D
9 yıl
Tavsiye :)
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir konu açmıştım ev aldım inşaat aşamasında neler yapılabilir diye. Şimdi ev yavaş yavaş bitiyor. Sormak istediğim bir kaç husus var.

1 - Ses sitemi için Hoparlör alacağım fakat hangi marka , kaç cm ve kaç watt almalıyım. Ve nereden almamı tavsiye edersiniz. . Önde ses sistemi olacak sadece arka tavana iki adet çeksem yeterli mi?

2 - Gizli ışık ve spot yapılacak . Oda 3,5 * 4,5 gibi . 5 oda var böyle . Kaç adet spot takayım. ve kaç watt olmalı. beyaz mı gün ışığımı daha iyi olur. Birde ledleri ne renk almalıyım. RGB gider mi? Bunları buradan alabileceğim uygun yer var mı? Yoksa Aliexpress ten mi alayım.

Birde ev için daha başka nasıl aksiyonlara girebiliriz.
D
9 yıl
Sıfır bina (inşaat) tavsiye beklenir.
Merhaba arkadaşlar. İki hafta önce Antalya'dan bir daire satın aldım. 5 kat . Doğu güney. Bina şu anda inşaat aşmasında. Sizlerden tavsiyeler bekliyorum.

Standart donanımlar

* Telefon kablosu (cat6)
* Uydu hattı.

Extra yaptıklarım.

* oturma ve misafir odasına tavandan ses tesisatı çektirdim.
* Asma tavanlara spot ve led ayrıca avize.
* Ups hattı ( amatör) oturma ve misafir odalarına birer adet ışık ve priz yaptırdım.

Yaptırmak istediklerim (karasızım)

* Banyo armatür grupları ankastre mi yapsam.
* Koridor tavanlarına Plexi (resimli) yaptırılsa hoş olurmu.
* Odaların rengini ne yapsam

Extra hangi tesistlar çektirilebir tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
D
9 yıl
silinebilir
edit
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.