B

Yüzbaşı
19 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Far kolu
Selamun Aleykum Arkadaslar bir sorum olacak
Getz aracimda 2 kademe olan far kolunda ilk kademede parklar 2. Kademede farlarin yanmasi gerekiyor ancak benimkinde ilk kademede parklarla birlikte farlarda yaniyor ne yapabilirim yardimci olabilecek arkadaslar varmi ?
B
5 yıl
33500 EKADAR ARABA TAVSİYESİ
ARKADASLAR MERHABA 33.500 E KADAR ARABA ARIYORUM ELİMDE KALMAYACAK KM Sİ FAZLA OLMAYAN ARABA TAVSİYENİZ VARMIDIR ?
B
5 yıl
1000 - 1200 TL bandında Çok AciLLL Süpürge tavsiyesi
Selamün Aleyküm arkadaşlar evimizde kullandığımız bosch marka süpürgemiz bozuldu çekişi düştü 1000-1200 aralığında uzun soluklu bir cihaz almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
B
7 yıl
İphone 8 Plus Bu fiyata alınırmı ? Acil Bugün alınacak ?
A1897 garantili seri space gray 64 gb 3900 e alınır mı kapalı kutu kayıtsız cihaz ?
B
7 yıl
İphone 7 Plus
Arkadaşlar Merhaba bu hafta içerisinde telefon almayı planlıyorum İ7 plus alacağım ancak TR garantili mi yoksa y.dışı garantili olup 1 yıl TR garantili olanlarımı tercih etsem bilemedim yardımlarınıza ihtiyacım var yada beklemelimiyim daha düşer mi fiyatları ?
B
7 yıl
İphone Oneri
Selamün Aleyküm Beyler ,


Anneme telefon alacağız ancak 6s Plus almayı düşünüyordum ama dün izmir optimum teknosada satıcı arkadaş 6s Plusların artık üretilmediğini ve 7 Pluslarında gümrükte olduğunu zamla giriş yapacağını söyledi kararsız kaldım ne yapalım beklesek mi 8'in Türkiye'ye girişini yoksa alsakmı bilemedim bide 6s Plus' ın üretilmediğini duyunca şaşırdım doğrumudur bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
B
7 yıl
24000 BTU klima tavsiye
Arkadaşlar merhaba 40 mt kare odama klima almayı düşünüyorum F/p olarak tavsiyelerinizi bekliyorum marka olarak mitsubishi olabilir.
B
8 yıl
20 - 25 Bin Tl bandında Araç arıyorum ?
Evet Arkadaşlar 20 ila 25 arası opel astra - ford focus hb hyundai accent varsa burdan paylaşırsanız sevinirim.Km olarak 120-150 bini geçmemiş olursa tadından yenmez
B
8 yıl
Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba elimde bi 20 bin tl param var bu parayla alınabilecek bir araç varmıdır tavsiyelerinizi beklemekteyim ayrıyetten 20 bin peşinat verip 500 tl taksitle alınabilecek araç varmıdır ?
B
8 yıl
1500-2000 Tl ye kadar İnverter Klima Tavsiye ??
Arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar 1 haftaya 1 bebeğim olacak izmirin sıcağında kavrulmasını istemiyorum ev doğalgazlı olduğu için sadece soğutma amaçlı kullanacağız tavsiyelerini bekliyoruz.Ha bide elektrik faturalarında cep yakmazsa iyi olur :D
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.