1

Onbaşı
15 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
12 yıl
GS3 FOR $599.99 +$5 shipping! dailysteals.com hakkında bilgisi olan var mı?
bi tanıdığım kanada dan gelicek 10 temmuz gibi acaba bu site hakkında bilgisi olan var mı?
linki;http://www.dailysteals.com/
1
12 yıl
GPSe bi çözüm yok mu!!!
Merhaba arkadaşlar, Samsung Galaxy S, RemICS 4.0.4 ROM kullanıyorum. Sırf berbat gps den dolayı telefonu 2.3.5 ten çıkarıp ROM yükledim ama hala düzelmedi. Lütfen bilen bi arkadaş yardım etsin??? Neden bu kadar kötü Samsungun GPSi bide nasıl çözülür??? Şimdiden çok teşekkür ederim.
1
12 yıl
Neden 329 mb 512 mb olması gerekmiyor mu?
(Ben galaxy s 2.3.5 kullanıyorum.) Görev yöneticesinde 329 mb diyor. 512 mb olması gerekmiyor mu? Bir bilen yardım edebilir mi acaba? kullanılabilen falan deniyo ama arkadaşımın galaxy ace inde ram 279 mb diyor ve cihazında 279mb rami var zaten. biz niye 512 mb ramin tamamını kullanamıyoruz?
1
12 yıl
Yurtdışından aldığım Galaxy S in Sürümünü günceleyemiyorum!!!
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bi internet sitesi vasıtasıyla 2010 ağustosda aldım telefonu 2.1 yüklüydü. T-Mobile ile açılıyo telefon o yüzden yurtdışı dedim. Açıkçası o günden bi kaç ay öncesine kadar telefonu yazılım güncellemesi yapma gereksinimi duymamıştım bu işlerden çok anlamadığımdan. Sonra android den anlayan bi arkadaşım yapmayı denerken cihazda 3 tuş sorunu olduğunu fark ettik. O da Samsung Teknik Servise ver onlar yapar bn fazla bilmiorum bu sorunu ddi. Bnde Sarıgazi deki KOYUNCU teknik servise götürdüm saolsunlar gerçekten çok yardımcı oldular ama onlar da yapamadı installion ekrana giremioruz deyip geri verdiler. Bni bu foruma yönlendirdiler çözerlerse onlar çözer diye. Bu sorunu nasıl halledebilirm yada halledebilir miyim? Bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi acaba şimdiden çok teşekkürler
1
13 yıl
Samsung Wave ime su döküldü!!!
beyler telefona su döküldü!!! sildim tekrar acmaa denedim acılıs taki samsung wave GT-S8500 yazısı çıkıyor ama ilerlemiyor (bada yazısı olan bölüme geçmiyor). ve bunu hep tekrarlıyor. yardımcı olabilecek birisi war mı acaba???
1
13 yıl
i7 ve i5 lerde üretim hatası ?!?
Intel’in yeni yongasında üretim hatası!
Dev işlemci üreticisi Intel, yeni seri i5 ve i7 işlemcileriyle gelen bir destek yongasında ciddi üretim hatası tespit etti. Tüm çipler değişecek.

Dünyanın lider işlemci üreticisi Intel, en son piyasaya sürdüğü Core i5 ve Core i7 işlemci setlerinin destek yongalarından birinde ciddi üretim hatası olduğunu açıkladı.
Bilgisayarda yerleşik olarak henüz pek az tüketiciye ulaşan yonga setlerindeki değiştirme süreci firmaya 1 milyar dolara mal olacak.
Firmadan yapılan açıklamada, hatanın ana işlemcide değil, işlemcinin DVD ve sabit disk arasındaki iletişimi düzenleyen destek yongasında olduğu belirtildi. Yongadaki hatanın, ‘Sandy Bridge’ adıyla anılan teknolojiyle üretilen ana işlemcinin performansını zaman içinde düşüreceği ve üniteler arasındaki veri transferini çok yavaşlatacağı ifade edildi.Piyasaya yeni çıktığı için henüz az sayıda dizüstü veya masaüstü bilgisayar müşterisine giden sözkonusu yongalar, yakın zamanda sorun çıkarmayacağı için endişelenmeye gerek yok. Ancak firma, bir an önce yerel firma yetkilileriyle temasa geçilip değişim sürecine başlanmasını öneriyor.

Bu konuda bilgisi olan war mı acaba???

Haber linki:http://www.ntvmsnbc.com/id/25177646/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.