L

Onbaşı
13 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
9 yıl
Garanti bonus limitim artmıyor deli olacam
Arkadaşlar garanti bonus kartım var 5 yıldır. Kredi kart limitim 3900tl fakat yetmiyor.Kartımın limiti dolunca gidip para yatırıp açtırmak zorunda kalıyorum. Devamlı böyle yapmaktan bıktım. 3-4 defa limit arttırıp talebinde bulundum fakat olumlu geri dönüş olmadı. Neden günü gününe hatta öncesinde bile ödenen kredi kartı limiti arttırılmaz.
L
13 yıl
BBC radiolarını dinlemek için program bilen uzman var mı ?
Arkadaşlar ben BBC ve yabancı radioları dinlemek için kaliteli bir program aradım ama bulamadım bilen varmı acaba
L
13 yıl
Sistemi en az kasan en iyi antivirüs programı
Arkadaşlar ben kaspersky kullanıyorum ama sistemi çok kasıyor bilgisayarımda iyi yani haddinden fazla kasma yapıyor onun yerine kasper kadar başarılı diyebileceğimiz ama onun kadar sistem ihtiyacı olmayan anrivirüs programı varmıdır.


Antivir hariç.Rezil bir program
L
13 yıl
Tarifemi değiştirsem mi ? Tarifem 8mbit sınırsız
Arkadaşlar 8mbit sınırsız net kullanıyorum 99tl veriyorum acaba 8mbite kadar olan tarifeyemi geçsem ne diyorsunuz.Boşu boşuna 2 kat para veriyormuşum gibi hissediyorum.
L
13 yıl
Creative Hq-1400 Kulaklık aldım fakat (Yardım)
Arkadaşlar ben Plantronics kafaüstü kulaklık kullanıyordum 3 yıldır ve inanılmaz memnun idim.4 gün önce ayağımla basarak yanlışlıkla kırdım.Bende çok fazla kulaklık kullandığım için hemen yorumları olumlu Creative Hq-1400 Kulaklık aldım.Ürün elime ulaştı ama Plantronics gibi değil sesi,sesler berrak değil ve bütün sesleri alamıyorum sanki bunun yanında basslar yeterli değil.Acaba kullaklık bir süre kullanımda açılırmı.Creative ep630 vardı bir süre kullanıyordun gerçek performansına ulaşıyordu bunda da böyle bir şey mümkün mü yoksa büyük hayal kırıklığı gitti 60tl.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.