D

Çavuş
11 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Macbook Air vs Huawei Matebook 14
Arkadaşlar merhaba, laptop almayı düşünüyorum. Laptopu yalnızca internet tarayıcısı, basit office işlemleri vb. amaçlar için kullanacağım. oyun ya da performans gerektiren uygulamalar kullanmayacağım. Bu iki laptop arasında kaldım. Macbook'un stabilitesi cezbederken Huawei Matebook 14'ün de dokunmatik ekran oluşu ve tasarımsal güzelliği dikkat çekiyor. Performans ve önümüzdeki 5 6 yıllık kullanım için hangisini tavsiye edersiniz.
D
4 yıl
TYT MATEMATİK KAYNAK ÖNERİSİ
Arkadaşlar merhaba TYT matematik soru bankası aramaktayım fakat ESKİ NESİL olmalı. Bu kitabı KPSS için kullanacağım. Soruları güzel, kaliteli birbirini tekrar etmeyen bol soru barındıran hangi kaynakları önerirsiniz.

İncelediğim kadarıyla şu yayınlar eski nesil sorular içeriyor gibi:

*Endemik
*Karekök
*Palme math-e
*3D

Bu kaynaklardan veya başka kaynak da olabilir neler tavsiye edebilirsiniz?
D
4 yıl
Önder hoca
Arkadaşlar merhaba, önder hocanın geçen send Türkçe soru Bankası çıkmış. Fakat sınırlı sayıda olduğu için şuan hiçbir yerde bulunmuyor. Acaba pdfsi olan var mı
D
5 yıl
Telefon numarası değişikliği
Merhabalar, sistemde bulunan telefon numaramı güncellemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır? @Jeolog.
D
5 yıl
Xiaomi Mi 9T vs Oppo Reno Z
Arkadaşlar merhaba, bu iki cihaz arasında kaldım. Önceliklerim; ekran, hız, batarya ve kamera. Bildiğim kadarıyla Xiaomi mi 9T'nin işlemcisi daha iyi ve 6 gb Ram değerine sahip. Oyun oynayan birisi değilim, başlangıçta ikisi de beni tatmin edecektir fakat ilerisi düşünüldüğü zaman Oppo Reno Z kasma falan yapar mı? Aradaki performans farkı ne kadardır sizce...

Teşekkürler
D
5 yıl
Pratik Amaçlı WhatsApp Grubu
Arkadaşlar merhaba, pratik amaçlı WhatsApp grubu açıyoruz gelmek isteyen arkadaşlar için grup linkini paylaşıyorum. Başlangıç-orta düzey için idealdir.

https://chat.whatsapp.com/E3fES8yD13FIgzHg22xjs1
D
5 yıl
Almanca Pratik İçin WhatsApp Grubu
Arkadaşlar merhaba, Almanca pratik amaçlı WhatsApp grubu açıyorum gelmek isteyen arkadaşlar pm :)
D
5 yıl
Almanca Pratik WhatsApp Grubu
Arkadaşlar merhaba, Almanca partik yapabilmek adına WhatsApp grubu açıyorum. Gelmek isteyen arkadaşlar için linki paylaşıyorum.
https://chat.whatsapp.com/invite/ELrbVvdIEuk1ovIzP8pBey
D
8 yıl
LG G2 ACİL YARDIMMM
Arkadaşlar merhaba, yurtdışından LG G2 getirttim. Elimde kullanmadığım eski bir telefon var bunun imeisini LG G2'ye atmak istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?

Teşekkürler.
D
10 yıl
LG G3 Ekran Parlaklığı Sorunu
Arkadaşlar merhaba, bu lg g3ün ısınında ekran parlaklığı düşme sorununu çözemez miyiz acaba? Veya ileride yazılımsal güncellemelerle değişir mi? Çünkü oyun dışında bile biraz telefonu kurcalarken telefon ısınıyor ve ekran parlaklığı düşüyor. Can sıkıcı bir durum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.