B

Onbaşı
04 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
İsmini unuttuğum film
Arkadaşlar bir otobüs firmasında izlediğim bir film vardı ama adını hatırlayamıyorum(Hem filmin hem de firmanın). Konu özet olarak şöyle;

Lisede poüler babası zengin ve yakışıklı bir çocuk vardır. Mütevazı fakir bir hanım ablamız bu elemana içten içe yazmakta fakat belli etmemektedir. Sonra okulda ofak çaplı bir münakaşa olur ve kızın biri bu çocuğu milletin içinde rezil eder. Çocuk bu kızdan intikam almak için onu mezuniyete davet eder kız biraz işkillense de kabul eder teklifi sonra mezuniyette buluşurlar biraz takıldıktan sonra oğlan bu kızdan intikamını almak için o da kızı küçük düşürür ama kız cadı çıkar aslında çocuğu lanetler ve çocuk sabah uyandığında aşırı çirkinleşmiş olarak uyanır. Lanetin kalkması için bu haliyle kızın birisinin ona aşık olması ve ona seni seviyorum demesi gerekmektedir ama belli bir süre verir. Neyse hatırlayan zaten hatırlamıştır size güveniyorum filmdeki bir müziği bulmam lazım :/
B
10 yıl
15.4\" i5 macbook pro mu 17\" core2duo macbook pro mu?
Oyunlardan başımı kaldıramıyorum maalesef bu yüzden paylaşımlı GPU'ya veya o seviyelerde bir GPU'ya sahip MacBook Pro arayışındayım. Adobe programları, HD video işleme ve yüksek çözünürlüklü HDR fotoğraf işleme işlerimi görecek bir MacBook Pro istediğim. Başlıkta belirttiğim gibi 15.4" i5 MacBook Pro ile 17" Core 2 Duo MacBook Pro arasında kaldım. 1920*1200 ekran çok cazip geliyor gerçekten ama 1440*900 de iş görmenin yanı sıra i5 avantajına sahip. Uzun süredir Mac kullanan deneyimli arkadaşların tavsiyelerini dört gözle bekliyorum.
B
10 yıl
Bu şarkı Portal 2\u0027deki hangi müzikti?
http://www.youtube.com/watch?v=8UBKWveFo30

Linkteki şarkının müziği Portal ya da Portal 2'nin bir sahnesinde çalıyordu hatırlayan bilen varsa bulabilir mi?
B
11 yıl
Soft Brick Galaxy Mini 2 (S6500D)
Galaxy Mini 2 telefonumda bir süredir sorunsuz cyanogenmod kullanıyordum daha sonra MIUI ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2222188) denedim onu da bir süre sorunsuz kullandım ta ki geçen bir tema yükleyene kadar. Tema kilit ekranını bozdu kilit açılmaz hale geldi öyle olunca ben de CWM ile reset factory yaptım sadece diğer wipe'ları yapmadım ROM'u sıfırlamaktı amacım ama telefonu tekrar açınca sistem çalışmayı durduruyor telefon resetlenmiyor ama sistem açılmıyor ben de ROM'u silmek için tekrar CWM Recovery'i açmaya çalıştım ama tuş kombinasyonu çalışmadı. Sonra Odin ile stok ROM attım ama telefon açılırken bir program çökünce titrediği gibi bir uzun ve iki kısa titreyip tekrar boot ediyor telefon sistemi. Sanırım sorun bütün wipe'ları yapmadığımdan kaynaklandı CWM olmadan wipe işlemlerini yapmam mümkün müdür veya bu durumda nasıl düzeltirim telefonu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.